seni sevseydi zaten ayrılmazdı.öyle biri için üzülmeye değmez.Ailesinin ağzına bakan adamdan da hayır gelmez
hiç üzülme.evlenseniz var ya buraya bir değil bin konu açardın.ailesinin bir lafıyla 3 yıllık ilişkisini silip atmış.ikna bile etmeye çalışmamış,zaten siz de kabul etmişsiniz beraber yaşamayı ama değerli anası babası gıcık olmuş ya bir kere, bu sizi silmesine yetmiş de artmış.
alt tarafı ilişki yani evliliğin bitmiyor ya boşver gitsin.evlenip de boşanmak zorunda kalsan daha da zor olurdu.bence yoluna bak.
Allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz kaynanasıyla yaşayan gelin mi kaldı artık, 18 yaşını dolduran ayrı eve çıkma çabasında şimdi (gerçi bu da çok yanlış)..
yeni evlileri özgür bıraksınlar artık, gelinleri hizmetçi gibi görmesinler...
bence sakın barışmayın tekrardan daha ortada bişey yokken böyle davranıyorsa evlenince aynı evde düşünemiyorum sizi.
mesele seni tanımadan istememeleri değil dikkat etmen gereken nokta sevgilinin ailesinin tek sözüyle seni bırakması...
3 sene vermişsin adam anasının ağzına bakıp senden ayrılacak karakterde biriymiş...
o da oyle soyledi.simdi devam etsek dedi ailem cok cins evlenincede baska bisey bulurlar yine mutsuz oluruz. oyuzden seni daha fazla oyalamak istemiyorum diye bitirdi.guya ikna etmeye calismis ama ikiside ona kusmusler bagirmislar.evlatliktan red ederiz demisler. bu da ona yetmis iliskiyi bitirmek icin .oyle iste durum
Neee, bunu kaçırmışım ben "ailem seni istemiyor" mu demiş. e seni de tanımıyorlar, o halde aynı evde oturmayı kabul etmedin diye mi ? Ya boşversene arkdasım, bunun için mi üzülüyorsun sen, git sadaka falan ver kurtulduğun için..
maddi sebeplerden mi ayrı eve çıkamayacak durumdaydı yoksa sadece ailesi istediği içinmi?bekle canım yaa daha yeni olmuş olay zaten eğer gerçekten istiyosa kafasına dank etip döner e istemiyosada kendisi bilir dimi..?tabi böle uzaktan teselli vermek kolay senin şimdi için yanıyodur tabi ihale sana kalmış bide bunun da ağırlığı var..ama salma kendini daha ılımlı yaklaşabilirdi hemen kestirip atmış..hem ne diye senin aynı evde yaşamak istemediğini söylüyo valla ben erkek olsam nışanlım böyle bi şart koşsa derim ki ben böyle olmasını istiyorum derim yani kız tarafını daha aileye girmeden hedef tahtası yapmam..dimi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?