Sanki cocugumu babamın 2. Karisina dogurmusum hissiyati veren baba

ckpgelsebayramdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
416
400
103
Böyle bir konuyu çok aradım nette yıllardır karşıma çıkmadı çözümü. Sorularimda cevapsız kaldım kendi halimde...

Annem vefat etti. Ardından babam 2. Eşiyle evlendi. Ardından benim oğlum oldu. Şu an 10 yaşında. Sabredip atlatmaya çalıştım yıllar sonrasını şimdi dusunemeyiz diye. Ama zaten kimse üvey annesi ile bu kadar irtibatlı değilken ben babamın kafasına göre gitmeyince hep surat yapmalariyla hep istediği gibi olmuşum. Sesimi çıkarmamisim. Yine de sessiz atlatabilirdim belki ama belki de olması gerekiyordu bu tartışmalar bilmiyorum. Patlamistim artık....

2. Eşinin çocuğu yok. O kendi sorunları ben bu konulara girmedim hiç zaten. Ama ara ara sürekli esine kimin bakacagi konusu yapıyordu sürekli. HAstalanSa tamam grip olsa babam da o da ilgileniyoruz zaten sürekli köye giderler gelirler ilgileniriz. Biz zaten hep istediklerini yapiyoruz. Köyden gelir çalışmadan gelene yemek hazır olsa iyi olur diye gözlerini bana dikerek söylemeleri zaten bo sonraki sefer huzursuz olup yapıyorsun.
En son sefer erken gelmişler . Aradı beni babanın yemegini yakıver diye bende beklemiyordum. Aniden olunca stres girdi. Aksama kadar sürdü gitmedim. Eşim işten geldi beni fsrkedince aradi kadına soylendi bağırdı sen niye arıyorsun diye olanlar oldu...

Zaten...

Esine zaman zaman kim bakacak diye sorması kendi düşüncesine göre planlar uygulaması evi var 5 kat mesela diyordu ki 2 kardeşiz biz söz istediğiniz yere oturun 4 kat eşinin Benim oğlum eşiyle ilgilenince oğluma kalacağını söylemesi falan. ..veya.. bazen büyüyünce bize bakacak demeleri ben zaten yapiyorum hersyi afedersiniz zaten kayinvalide yanındayım bi kaynana da o oldu hep yardım ederim

Bunları konuşmadan yaşayıp gitseydim böyle patlama sorun yaşamasaydım iyiydi ama babam çocuk sorumluluğu almamak için benim üzerimde baski planlar yapıyor gibiydi...

Bir anneye çocuğumu sanki o kadın için dogurmusum gibi böyle söylemler söylenir mi
Ben patlama yaşadım ne varsa soyledim böyle biseye hakkı var mi diye.

Aradan zaman geçti şimdi dedi ki balkonda esine randevu alacakmış kadın hastalıklarından artik menepozlu
Dedim o konular bitmedi mi hasta mi dedim babam da biz hiç başlamadık ki dedi

Buradaki ima sanırım çocuk düşüncesi
Çok ilginç
Ben hatalı miyim böyle birsey söylenip sürekli kaç yıl sonrasının düşüncesi üzerine konuşulur mu sürekli

Ben çocuğuma bana bak diyemezken ben ordan ev için cocugumi o kadını baksin diye nasıl eğitimim
İnsanlar neden düşüncesiz
Psikiyatri ilaca basladim
Psikoloğa da gitmeli miyim napmaliyim
Çocuk düşünmesi falan veya bir çocuğu almasi bunları ben asla sorun yapmam ilgilendirmez yerde yurtta evde mirasda gözüm yok ben benimle oğlumla ilgili konudayim...

Hayır yanlışınız yok ben sizi haklı buldum espriyle bile söylemesi bir zaman sonra artık batmaya başlar. Bir çocuğun eğer birine bakma sorumluluğu varsa o anca anne ve babasıdır(o da nasıl bakıp büyüttüklerine bağlı) Herkes haddini bilecek. Sizde alttan almayın yapıştırın lafı sana bakma zorunluluğu yok benim oğlumun diye.

Hiç bir şey anlamadım kim kime bakıyor bakacak. Üvey anne mi doğurmak istiyor
Ben benim cocugumun benim uzerimde hakkı var mi neden böyle şeyler söylüyorsunuz dedikçe doktora gidecek olmuşlar.

Böyle şeyler soylemeseler düz yaşayıp gitsek zaten ilgileniyorum sürekli erkek kardeşim olmadığı için sanırım beni yeterli bulmuyorlar. Oğlum üzerinde donmeye başladı konular. Ben çocuğuma böyle birseyi nasıl yükleyeyim. Kendi hayatı hayatta yaşama mücadelesi olacak sonucta

Kadının malı mülkü Apartmanı var ve çocuğu yok. Sizin oğlunuzu seviyor torun gibi görüyor şaka ile karışık biz yaşlanınca bize sen bakarsın mı diyor oğlunuza ? Bunun karşılığında sizin oğlunuza miras mı bırakacağını söylüyor ?

Afedersin ama senin saf olman çocuğunun hayatını da etkilemiş . Seni şimdi hizmetçi olarak kullanıyorlar sen yaslaninca da senin oğlun onların hizmetçisi olacakmış. Yani çocuğun üvey anana bakıcılık yapacak kadar degersiz mi? Görüşmeyiver benim öz annem bunu söyleyemez ya . Ne değişik insanlarsiniz

Ev apartman babamin kendisine ait. Aralarında mutlaka gelecegi konuşuyorlardir. Cocuk konusu falan. Artık babam istemiyor muydu olmadı mı oralarini bilmiyorum. Bizim üzerimizde bu konular dönmeye başladı. Benim de demekki sussam atlatmaya çalışsam da bilinçaltım etkilenmiş.

Bu saflık değil.ben zaten ilgileniyorum babam a karşı Allah katında günah işlemek istemiyorum. Benden baska ilgilenen yok 2 kardesiz. Benden sonra ne olursa olsun kadına beni ilgilendirmez. Çocuğuma böyle bir baskıyı kabullenemdigim için yaşıyorum bunları ve yapamayacaklar. Benim çocuklarım özgür ve kimseye bu gün kadar karistirtmadim......

anaa kadına bak.kimin malını kime bağışlıyorsun.ev zaten miras yoluyla sizin ve oğlunuzun ileride.
baban kaç yaşında kadın kaç yaşında
Ben miras kalacağını düşünmüyorum umrumda da değil insanın özgür olması daha önemli bu hayatta..
Babam hep hesap yapan insan bi vasiyete bakar ev bakanın olur dese kim ne yapabilecek.
Evlenirken sonra sorun olmasın diye bizim üzerimize hakkinizi yapayım derken birileri akıl vermiş verme pişman olursun demiş. Yani gelecegi düşünen bir insan. O konularda hesap yapmiyorum ben
Allah için babamla ilgileniyorum.

Umarım öyle yaparsınız bu nedir böyle ya. Elalemin kadını gelmiş yok millet onun tribini çekecek . Çocuğunuzu da kendinizden sogutursunuz. Babanizla konuşun çocuğunuza o çıkarcı dilleri değmesin

Anlamayanlar kusura bakmayın anlatsam da anlatan yine ben olacağım için birsey değişmeyecek...
Bu iyiydi güldürdün.
Anladığım kadarıyla çocuğun için büyüyünce bize bakar diyorlar. Desinler ya niye aldırıyorsun ki onlar öyle dedi diye öyle mi olacak sanki. Hı hı de geç böyle her söylenene psikoloji mi bozulurmuş.

Onun hissiyatını bana ağır hissettiryorlar sanki. Açık açık esine kimin bakacağını soruyor bakacak da diyemiyorsun bakmayacağım da ilgileniyoruz işte diyoruz. Konusunu etmeseler düz yaşasak etkilenmiycem. Bana açık açık siz istediğiniz yere oturursun kadının oturduğu yer oğlum bakınca onun olacak dedi.
Bir annenin kabullenemeyecegi konu tekrarıydi bu
Kadın Hastalıkları Dr. A gideceğiz demesi hissettiklerimin haklı olduğumu gösterdi bana
Beni bizi düşünmemiş hiç karısını düşünüyor ama oğlum üzerinden düşünemez.(
Tedavi ye beynimi meşgul etmemeleri için basladim çocuklarımın dersleri e odaklanabilmem gerekiyor.

Bence hiç aldırış etme ama yok içimde kalıyor canım sıkılıyor diyorsan de ki baba bu yeni nesil kendi annesine babasına bile bakmaz hiç benim oğluma güvenme kimseye bakmaz. Bi kere söyle Bi daha da konuşursa konuşsun çünkü gerçekten bizim çocukların bize bakacağını bile hiç sanmıyorum. Boşuna dert ediyorsun yani

Sizi hasta eden insanlarla görüşmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…