Sanki cocugumu babamın 2. Karisina dogurmusum hissiyati veren baba

Hiçbir şey anlaşılmıyor, Türkçe ağlıyor.
Babası 2. Evliliğini yapmış. Baba 65 kadın 55 yaşında. Konu sahibi ilgileniyor her şeyleriyle. Kaynanayla yaşıyor 2. Kaynana da bu üvey anne.
Çocukları yok baba ve üvey annenin.
Konu sahibinin 10 yaşındaki oğlu için bize bakar diyorlar sahipleniyorlar. Babanın 5 katlı evi var. Bakarsa veririz ona tarzı konuşuyorlar.
Konu sahibi de tartışıyor oğlunu sahiplendikleri için. Onlar da çocuk yapmak için doktora gitmeye karar veriyorlar. Konu sahibi de bunlara kafa yorup psikiyatrik ilaçlara başlıyor

Anladığım kadarıyla sizin çocuğunuzu yaşlanınca üvey annenize bakması için yer hazırlıyorlar doğru anladıysam.

Bir kere düzgün bir anne baba Allah bizi kimsenin eline düşürmesin, evlatlarima yük olmam inşallah diye düşünür. Düşünmüyorsa siz zaten babadan gol yemissiniz evladınızi uzak tutun.
Kendilerine yaşlı bakım evi baksınlar o zaman şimdiden bunu düşünüyorlarsa.
Ben çocuğumu uzak tutardım kendim de seviyorsam zaten içten yapardım severek bakardım ama sevmiyorsam bir.yolunu bulmaya çalışırdım açıkçası.
Kocanız ile konuşup ortak yol izleyebilirsiniz.
ama evladınız babanıza bakım ile ilgili de işin içinde olmamalı üvey annenize geçtim babanıza bile bakmamali bu onun işi zaten olmamalı.

Sizin eşinizde normal değil yalnız.

Siz babanıza ve eşine kendi isteğinizle bakarsınız ilgilenirsiniz ama eşinize noluyo ayol

Hiç bir şey anlamadım ,keşke cümleleriniz anlaşılır olsaydı.

Çok karışık yazmışsınız. Evlat edinsinler fikir verin dicemde onların amacı yaşlılıkta kendilerine kimin bakacak olması. Alacağı evlatta bakarmi yani boyle şeylerin garantisimi olur

Menepoza girmis kadin hamile kalmaya mi calisiyor? Kusura bakmayin yazdiginizdan bisey anlasilmiyor

Kadin 60 a merdiven dayamis yahu ne cocugu

Sizin eşinizde normal değil yalnız.

Siz babanıza ve eşine kendi isteğinizle bakarsınız ilgilenirsiniz ama eşinize noluyo ayol
Ona sorun yansıtamıyorum yansıtınca benden beter oluyor. Dedim senin ne haddine kadını arıyorsun o da sürekli bu konular git gel sefer et bıktı sanırım.
Dedim bi de kayinvalidegil de zaten hizmet bekliyor sürekli o kadar git gel heryeri düşünmek yoruyor 1. Katı açalım ben kafama göre kalayım ilgileneyim sizinle. olumlu bakmadılar bu insan neden böyle diyor düşünmediler. Demekki kafam bitmeye başlamış çözüm arıyorum kendimce. Ben yorulmuş muyum sefer mi etmişim gerçekten kimse kimseyi düşünmüyor.

Bana geldi kadın anlattığı hikaye belki kendi uydurdu. Birinin gelini varmış kaynanasini bakmamış boşanmış gelmiş. Babası yatalak olmuş babasının altını temizlemiş diye anlatıyor. Hem beni istemiyor 1 katı açalım dediğimi hem peşinde dört döneyim hizmet edeyim istiyor.

Ben oysaki kolaylık olsun istiyorum hayatıma biraz o başına kalcam sanıyor sanırım.

Seferogullari misiniz siz gitmeyin ne mecuriyetiniz var. Yapmayin yani. Yapip yapip sonra sikayet etmeyi de anlamiyorum ben. Keserim hizmeti bakar basinin caresine.

Konu sahibi kadından önce babanızla aranıza mesafe koyun. Sizin asıl sorununuz babanız.
Azrail ikisi için pusuda bekliyor 2 si çocuk peşine düşmüş hele babanız 65 yaşında nasıl babalık yapacak. Çocuk olsa dahi bu yaştaki babası olduğu için utanır.

Üvey anne kaç yaşında?

O yaşta çocuk olmaz.

Birincisi kvye hizmet etmek zorunda değilsiniz siz önce o döngüden bir kurtulun. İkincisi o kadın herşeye karışma hakkını nerden buluyor ki siz o hak ondaymış gibi kendinizi hep geri planda tutuyorsunuz. Birinci katı isteyen açsın isteyen açmasın kadının çocuğu yok eninde sonunda mal size kalacak zaten siz onlardan kendinizi soyutlayın hiç bir işini yapmayın misafir gibi gidip gelin. Siz birinci katı açın üstüne hizmet ederim demişsiniz. Yetmedi bir de diyorsunuz ki üstlerine kalacağımı düşündüler harhalde diye kafanızda kendinizi en aşağı pozisyona yetleştirmişsiniz. Valla bu mantıkta ilerlerseniz üvey anneden önce gidersiniz sizin çocukta onlara hizmetçi olur konu kapanır böylelikle. Siz kendi değerinizi kendiniz belirlemişsiniz kimseyi suçlamayın.

O kadına hiç bir yerden bakmak zorunda değilsiniz. Neden bu kadını bu kadar öenmsediniz anlamıyorum. Evlatlık almak öyle kolay değil. Ayrıca mal bir kişiye bırakılamıyor dava açar alırsınız öyle bir bırakma durumu olursada.

Hep aynı mahalledeyiz kötü mu yaşayalım. Zaten çözüm bulamadığım için tedaviye basladim buralara yazıyorum. İyi de olmuyor bazen kötü de sürekli bu konular yıprattı. En aza indirmeye çalışıyorum babamla başka ilgilenen yok çünkü. Konu etmeseler iyiydim ama verdikleri hissiyat bitiriyor.
Evler yakın ve küs kalınmıyor. Bu konuyu kafalarında bitirmeliler. Benim çocuğuma baski yapmamalilar. Ben günaha girmeden çözmeye çalışıyorum o yüzden üzerime düşen evlatlık görevimi yaparım. Gerisi beni ilgilendirmez.

Hiçbir şey anlamadım. Kendi kendinize konuşarak bizimde psikolojimizi bozdunuz.

Oğlunuz için üzüldüm ama, ortamı ortam değil.

Evet normalde bu düşünce doğru ve asla dile getirilen birsey olmayacağı için benim yaşadığım bana ağır geldi. Babami üzmemek için iyi oldum ama aslında o beni değil eşini düşünmüş anladım. Tahammülüm bitince de bunları yaşadım artık asacağım.

Hiçbir şey anlamadım. Kendi kendinize konuşarak bizimde psikolojimizi bozdunuz.

Oğlunuz için üzüldüm ama, ortamı ortam değil.
Bende onun icin cocuklarim uğraşıyorum. İyileşmeye kafamda hayatımda bu konuları bitirmeye çalışıyorum.
Aile büyüklerinin sürekli ilgi hizmet beklediği bi ortam ve ben çıkamıyorum evet ama onları okutup özgür olmaları için çabalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…