Sanki cocugumu babamın 2. Karisina dogurmusum hissiyati veren baba

Kusura bakma da babanla evlenen kadın eşşek gibi bakacak babana , hem adamın maddi imkanlarını kullanacak hem de kim bakacak diye ortalıkta dolanacak, siz biraz kendinizi geri çekin, ne kendinizi ne çocuğunuzu, eşinizi yıpratmayın, babanda evlenmeyi biliyorsa kendine baktırmayı da bilsin , uzak durun ...

Görüşme bunlarla yahu, deli ederler seni bak ...

Allah korusun babana birşey olsa %25 kadına gerisi sizin ve kardeşinizin ,kadın şimdiden evleri sahiplenmis heralde bakım karsligi diye .

Sürekli karım karım deyip onun derdine düşen, sizi umursamayan babayla da aranıza mesafe koyun.
Sizin onun karısıyla ilgili hiçbir sorumluluğunuz yok.
Hayır kadın sağlıklı bri hayat yaşayacak belki neden onun derdine düşmüş?
Çocuğunuzla ilgili kısım ise zaten çok manasız.
Çocuğun baska derdine yokta dedesinin karısına bakacak. Hangi dünyada yaşıyorlar acaba?

Mantık dışı olduğu için bende kaldıramadım. Bu konuları konuşmayalım dedim. Düz yaşayalım artık ne olursa olsun.

Mantık dışı olduğu için bende kaldıramadım. Bu konuları konuşmayalım dedim. Düz yaşayalım artık ne olursa olsun.
Üvey anneniz oğlunuz için kendine mi baktırmak istiyor ileride yoksa kocasına(yani sizin babanıza mı) kim bakacak diyor?

Sizin kavgadan sonra koştur koştur doğum doktoruna gitmesi ne alaka ? Çocuk mu yapacakmış? Babanız ve üvey anneniz kaç yaşında?
Sakin olup tane tane yazar mısınız lütfen hiç bir şey anlaşılmıyor

Kendinizi de çocuğunızu da ezdirmeyin. Her denileni yapmayın
Siz ne kadar çok ilgilenir, tüm yükü omuzlarsanız o kadar kıymetsiz olursunuz. Çünkü artık o işler sizin göreviniz gibi kabul edilir ve bir kere itiraz edince de sizden kötüsü olmaz
Bazen duruma göre bencil olmak gerekiyor

Anlamayanlar kusura bakmayın anlatsam da anlatan yine ben olacağım için birsey değişmeyecek...
Hahaha siz de haklısınız, aşağıya anlayan arkadaşlar yazmış öyle çözdük meseleyi. Yapmanız gereken bu konu açılınca ben çocuğumu bakıcı olsun diye doğurmadım, o büyüyünce kendi ailesini kuracak işini kuracak eğitim alacak. Size de babam bakacak sonuçta eşiniz babam diyeceksiniz geçeceksiniz. Gerekirse her seferinde bunun altını çizersiniz. Sessiz kalmak çözüm değil karşı taraf bu sessizlikten daha fazla konuşmaya güç buluyor belli ki. Siz o kadını boşverip çocuğun eğitimiyle gelişimiyle ilgilenin. Zaten z kuşağının üvey babaanneye bakacağını sanmıyorum, hadi be ordan deyip geçer yani boşuna kimse yaşlanınca kendilerine kimin bakacağının hesabını tutmasın. Bide evle mal mülkle daha şimdiden ikna etmeye çalışıyorlar. Çocuk büyüsün en iyi okkalı cevabı o yapıştırır zaten

Konuyu anlayabildiğim kadar yazıyorum. Menapoza girmek dönemindeki kadın ve kendine ikinci eşi hak gören adam birbirlerine elbet bakarlar. Madem bakamayacaklardı birbirlerine evlenmeselerdi.ileri yaş İkinci evlilikte amaç bana baksın/ malı mülkü kalsın oluyor. Koşma her şeye bahane bul, sen yardım iste kendine yetmiyor bi de onlara mı bakacaksın? Az yiyip hizmetçi tutsunlar.
Çocuk olayını anlamadım, yanlarına sen gitmezsen o da gitmez zaten. Fazla yüzgöz etme
Sen iyi olursan çocuğun da iyi olur. Onun sana ihtiyacı var, kimse için kendini paralama. Keşke rahmetlik annen iyi olsaydı

Babam 65 kadin 55
Üvey anne mutlaka geleceklte kendinin ne olacağının konusunu ediyordur yıllardır ben bilmiyorum.
Babam cocuk sorumluluğu almak istemediğini büyük ihtimal bize yöneldi gibi oldu.
Baktirma konusunu babam karisi icin yapiyor. Babam karisini kimin bakacagi konusunu ediyor bazen de 2 si beraber ediyordu. Yani karisini düşünüyor.

Dr a gideceklerini söyledi. Kadın hastalıkları dedi. Neden diye sorunca da; tedaviye biz hiç başlamadik ki dedi. Bu sözden cocuk için başlayacaklarını anladım.

Bu yaşta ilerde kendilerine baksın diye çocuk mu yapacaklarmış? Yuh artık daha kendilerine bakamıyorlar o çocuğa da siz bakarsınız artık. Sanmıyorum çocuklarının olacağını ama Allah’ın işi yani. Çocukları olsa daha kendilerine bakamayan ve ilerde bize kim bakar diyen insanlar nasıl çocuk yetiştirecekmiş

Anne babasi ikisi hayatta olan insanlar çok şanslı. Anne başka. Asla babanın esine babanın istediği açıdan bakamiyorsun.

Bakmak zorunda değiliz ama zor anlatiyoruz. Ben kafasına göre gitmediğim zaman hep kapkara suratını gördüm babamin. Şimdi anlıyorum beni bastırarak eşini düşünmüş hep.
Ama çocuğuma ben asla bunu yapamam. Anlamak zorunda

Bende sanmıyorum. Meşgale bulsunlar kendilerine. Ben bastiramam aile büyüklerinin bana yaptığı baskıyı çocuğuma yapamam sonucta.

Benim çocuğuma sahiplenir gibi davrandıkları için sanki ona dogurnusum gibi hissettirdikleri için psikolojim düşüncelerim bozuldu.

Bakmamiz gerekirse bakarız. Neden kaç yıl sonrasını düşünüyoruz. Bu yaşına kadar uğramamış düşünmemiş. Neden benim üzerimde bu konular var diye patlama yaşayıp yazdim.

Belki söylenmez tamam ama ben de iyi değilim artık sinirlerim yıprandı. Belki ondan başladılar bilmiyorum.
Ne olursa olsun bir anneye bu hissettirilmez.
Çocuğunu sahiplenme duygusu çok kötü

Babam 65 kadin 55
1% ihtimal
Dr a gideceklerini söyledi. Kadın hastalıkları dedi. Neden diye sorunca da; tedaviye biz hiç başlamadik ki dedi. Bu sözden cocuk için başlayacaklarını anladım.
Belki de çocuk için değildir,sağlık kontrolü için gitmişlerdir siz yanlış anladınız? Ne yani ne dediler ? Tüp bebek veya aşılama için mi gidiyoruz dediler?
Asla babanın esine babanın istediği açıdan bakamiyorsun.
Babanız eşiyle kaç yıldır evliler?Yani uzun yıllar geçtiyse kadın da yıllarını vermiş bayağı hayatı paylaşmış oluyor hani parası için evlendi diyecem
Belki söylenmez tamam ama ben de iyi değilim artık sinirlerim yıprandı. Belki ondan başladılar bilmiyorum.
Ne olursa olsun bir anneye bu hissettirilmez.
Çocuğunu sahiplenme duygusu çok kötü
Benim anladığım tüm yaşlı anne babaların şakasına torunlara takılıp söylediği şeylerden ibaret bana bakacak mısın lafı. Öz anneniz yaşasaydı da aynı muhabbet anneniz ve babanız tarafından dönerdi gibime geliyor.
Siz fazla evham yapıyorsunuz gibi. Çocuğunu bize ver bizimle yaşasın biz okutalım falan dememişler ki neden elinizden alacaklarmış gibi panik oluyorsunuz

Rahat olun kimse kimsenin çocuğunu alamaz.

Çocuklar öz anne babasına bakmak istemezler kaldı ki üvey nene.

Hiçbir şey anlaşılmıyor, Türkçe ağlıyor.

55 yaşında bir kadın doğuramaZ zaten.
Ben senin yerinde olsam duymazdan gelirim. Babanın malından mülkünden de vazgeçme sakın. Sen istemezsen de çocuğun ister. Kaldı ki daha elden ayaktan da düşmemişler.
Benim de 10 yaşında oğlum var. Babası diyormuş ki hastalanınca bakar mısın bana
bir bardak su verme yavrum dedim.
Çünkü kendisi ayda yılda bir alıp aç açına bırakıyor çocuğumu. Eee hakkı mı bakılmak? Bence asla değil. Bana da baksın istemem zaten. Allah ele ayağa düşürmesin hiçbirimizi. Boşuna psikiyatristlik etmişsin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…