- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Etrafimda guvenilir insan yok.Baska biri hayatimda olmaz gibi geliyoAtanmak için ders çalışmalısın bol bol.
Bu sevgiliden ayrılsan bile erkek mi yok sana?
Bunları kafana takarak ne diye zamanını olumsuzluklarla dolduruyorsun?
Sen derslerine bak,bu adamla mutlu olman çok zor zaten bence.
Ders calisamiyorum bunlari kafaya takmaktanBütün bunların atanmakla ne ilgisi var?
Normal değil bunları düşünmek biliyorsunuz değil mi?Ders calisamiyorum bunlari kafaya takmaktan
Dimi ama.Zaten duzgun ise gireyim direk psikologa gidicem.Yalnizliktan korkuyorumDünyanın sonu mu? Evlenemeyince ölüm mü oluyor? Nedir bu kadar evlenme takıntısı cidden ben anlam veremiyorum, daha geçen bir başkası daha benzer konu açmıştı "Evde kaldım" diye. Evlenemezseniz evlenemezsiniz, sizin için uygun kişi değilse ayrılırsınız, insanlar evlenip çocuk yapıp boşanıyorlar. Şimdiden bu kadar kuruntulu düşüncelere kapılıyorsanız ve hayatınızı etkiliyorsa, işlerinize odaklanamıyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Bu kadar kuruntu sağlıklı değil.
Neden normal degil.Ben aşiri derecede takiyorum.Hergun.Hatta uyuyamiyorum takmaktanNormal değil bunları düşünmek biliyorsunuz değil mi?
Yeni bir insanla tanışmayacağına ya da eskiden tanıdığın bir insanla güzel bir ilişki yaşamayacağına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.Etrafimda guvenilir insan yok.Baska biri hayatimda olmaz gibi geliyo
Ailem olacak.Yalniz kalmicam hem.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorim.Ya hic evlenemezsemevlenince tam olacakmışım ne demek?
tam olacak olan nedir?
Bu zmaana kadar duzgun iliskim olmadi ki.Bu yastan sonra da zor gibiYeni bir insanla tanışmayacağına ya da eskiden tanıdığın bir insanla güzel bir ilikşi yaşamayacağına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
Çok şaşkınım gerçekten.
Tüm bunları 25 yaşında genç bir hanıma yazdığıma inanamıyorum.
Bakış açın bu kadar darsa gerçekten doğru düzgün erkekler de yanına yaklaşmaya çekiniyordur.
Bu adamdan hayır gelmeyeceği belli sen onu her nedense bırakmadığın için o da takılıyor kendince.
Hayatının en güzel yaşlarını niye böyle heba ettiğini anlamadım.
Neyse hayat senin. Bu şekilde yaşamaktan memnunsan bana susmak yakışır zaten.
Ne demek neden? Uykularinizi kaçıracak kadar takıntılı olmanız normal mi sizce?Neden normal degil.Ben aşiri derecede takiyorum.Hergun.Hatta uyuyamiyorum takmaktan
Bunun garantisini kim verdi,bu kadar dar düşünmek nasıl oluyor işte?Bu zmaana kadar duzgun iliskim olmadi ki.Bu yastan sonra da zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?