- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet elimden geleni yapicam ve mumkunse bu telefonuda elime almiycamTam bir birey olamadan evlenenler yüzünden boşanmalar bu kadar fazla. Sadece evlilik değil, her türlü ilişkide insan önce kendi olmayı başarmalı.
Evet doğru evlenmeden yıllarca sevgili kalabilirsiniz, evlenip boşanabilirsiniz, 2 çocuk yapıp ben artık mutlu değilim diyebilir, başkasına aşık olabilir, 1 ay sonra gelip ben ayrılmak istiyorum diyebilir. Bunun dışında siz de başkasına aşık olabilirsiniz, sevgilinizden sıkılabilirsiniz, ona olan sevginiz bitebilir. Saymakla bitmez ihtimaller. O yüzden hayatınızı olduğu hali ile yaşamaya çalışın. Bir gün dünyada yapayalnız kalsanız bile yaşayabilecek gücü kendinizde bulmanız gerekebilir. Acabalarla hayat geçmez. Bu düşünceleri kafanızdan silin, oturun dersinize çalışın, atanın, ondan sonrası Allah kerim...
Kaygilarinin buyuk bir kismi da sevgilinle alakali.Mutsuzum sadece.Hayatta hicbisey istedigim gibi olmuyo.Bu hayatta herseyi cok zor elde ediyorum
Bilmiyorum zamana biraktim.Aslinsa vazgectim bugun evlenmekten sanki bilmiyom ki.Sadece tek istedigim psikologa gidip içimi dokmekKaygilarinin buyuk bir kismi da sevgilinle alakali.
Sorunlu birisi desek abartmis olmayiz sanirim.
Onunla evlendiginde yasayabilecegin sorunlari seziyor olmalisin.
Ama yine de evlenmekte de kararlisin garip bir sekilde.
Sinavida takiyorum bi yandan.Off cidden psikologa gidip icimi dokcemDaha 25 yaşındasın ne bu düşünceler böyle.insanlar boşanıyorda başka hayatlar kuruyor sen sevgilimden ayrılsam başkasıyla olmam diyorsun.daha evli değilsin ya çocuğum olmazsa diyorsun.kendine zorla dert arıyorsun.sınav stresi falan psikolojinmi bozuldu ki
emin ol bir cok kisi ayni durumda kendini uzme hayirlisi olsun hakkindaMutsuzum sadece.Hayatta hicbisey istedigim gibi olmuyo.Bu hayatta herseyi cok zor elde ediyorum
Saolu.Zaten su atanma isini halledim ilk maasla psiKologa gidice.İcimi dokucem bol bolDers çalışmamak için temizliğe başlardım ben öğrenciyken , ne zaman sınav yaklaşsa ufaktan masanın başına geçsem çalışmak için "offf şuralarda ne kirlenmiş " der kapı baca silmelere kalkardım. 1 aydır gözüme batmayan ne varsa derse oturunca gözümü oyardı. Sizinki de buna benziyor , ders çalışmamak için depresyona sokuyorsunuz kendinizi sanırım. Ben sınava artık gerçekten çalışmam gerektiğini idrak edince hepsini sallar mecbur çalışırdım , siz de bu zorlama depresyonu bir kenara bırakıp ciddi çalışmaya başlasanız iyi olur.
Söylediğiniz şeyler hayatın her dönemi hepimizin başına gelebilecek şeyler, dert veren Allah sabrını da verir inşallah deyin oturun başlayın çalışmaya. Ki söylediklerinizin hiçbiri dünyanın sonu değil , hayırlısı olsun..
Bu psikologiyle evlensem bile mutsuz olurum zaten benTamamen psikolojik , destek almalisin...
Ruhsal kaygi bozuklugu mu diyorlar ne diyorlar...
Bir cesit kuruntu bu...
Yada etrafinda cok fazla yanlis evliliklere sahit oluyorsun...
Neden ki aile kurmak istiyorumSenin psikolojin bozulmuş. Ya evlenmezsem nedir ya:)))
Neden ki aile kurmak istiyorum
Evet.Mesela simdi sevgiliyiz ya 33falan olursam hala evlenmemis olursak napcamBelki 35 yaşında evleniceksin o zamana kadar hep bu endiseylemi yaşayacaksın peki.
Evet.Mesela simdi sevgiliyiz ya 33falan olursam hala evlenmemis olursak napcam
O dusunuyo bence.Evlenirsek soyle olur boyle olur diyo.Ama bu aralar bana kiziyEvlenmemiş olacaksin:) sevgilinin planı ne peki evlenmeyi düşünmeyen birimi??
Gerçekten böylemi düşünüyorsun napicam?
Evet cok zor yaa.Bu yil cok artti bu endiselerim ve gecmiyolarBöyle yaşamak zor değil mi?
O da benim gibi korkuyomuydu?Bi ara enchanting vardı, o bitti simdide sen mi başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?