- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ailem olacak.Yalniz kalmicam hem.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorim.Ya hic evlenemezsem
Siz evlendinizmi daha önce.evlenen 1000, pişman evlenmeyen 1 pişman, ahh ahh...
Tam akişina birakmaya karar aliyorum.Tekrar ayni sekilde kafama takiyorum.ya hiçlerle başlayacak olursak ohooooo..
neler var neler..
yarına çıkmaya senedimiz yok, hayatı akışına bırakın.
açıkcası ciddi boyutta evlilik takıntın var.Ailem olacak.Yalniz kalmicam hem.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorim.Ya hic evlenemezsem
Dimi ama.Zaten duzgun ise gireyim direk psikologa gidicem.Yalnizliktan korkuyorum
Zaten çalisamiyorum ki.Ciddi sekilde kafama takiyorum.Acaba benim yasimda olup takmayan varmidir bunlari bunu dusunuyorum.Derslere odaklandim.Bi sekilde atanip psikologa gidicemÖylesine söylemiyorum, cidden bir ruh sağlığı uzmanına görünün artık para mı ayarlarsınız, borç mu alırsınız, iyi bir hastanenin psikiyatri bölümüne mi başvurursunuz bilmiyorum. Bu düşünceler baya etkisi altına almış sizi, böyle hayatınızı işlevsel bir şekilde sürdüremez, sınavlarınıza da sağlıklı olarak hazırlanamazsınız.
Bunlari tabiki fark ettirmeye calisiyorum.Ama kendi icimde neler yasuyorumİyi de hiç bir erkek bu takıntıları olan bir kızla evlenmek istemez ki.
Zaten çalisamiyorum ki.Ciddi sekilde kafama takiyorum.Acaba benim yasimda olup takmayan varmidir bunlari bunu dusunuyorum.Derslere odaklandim.Bi sekilde atanip psikologa gidicem
Gelecegimi dusunuyorum hep.Atanirsam su şu olur.Şu zaman evlenirim.soyle olur.ama ya soyle olur ayrilirsam.ya uzulursem.ya hep yalniz kalirsam napcam.ya kimsem olmazsa.Kafamdan cok sey geciyo.MutsuzumNormal değil bunları düşünmek biliyorsunuz değil mi?
Yanu geciyo gibi oluyo.Tekrar basliyo.Bu düşüncelerden vakit bulup derslerinize odaklanıp atanabilirsiniz umarım. Odaklanamıyorsanız eğer sınavı kazanıp atanamazsınız da, erkenden önlemini alın.
Ne demek neden? Uykularinizi kaçıracak kadar takıntılı olmanız normal mi sizce?
Degil tabiki ama asamiyorumNormal değil bunları düşünmek biliyorsunuz değil mi?
Yooo yanılıyorsun bence.Bunlari tabiki fark ettirmeye calisiyorum.Ama kendi icimde neler yasuyorum
Zaten ataninca direk psikologa gitmek istiyorum.Bu durumdan bende rahatsizim.Bu psikolojiyle nasıl öğretmenlik yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?