- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bende öyle dusunuyorum da kafaya takmaktan odaklanamiyorum :-(Icimden "yarinini düsünen kahraman olamaz yeğeeen"demek geldi:) bence once meslegine odaklan gerisi sen istemesende gelir:)
Nasil yani sorun odakli.İlac kullanirsam hep uyutur ama.Bi de devlette dinlemiyolar kiSeni biraz çözüm odaklı değil de sorun odaklı gördüm, devlet hastanesine git canım kendini ihmal etme.
Siz evlendinizmi daha önce.
dunyada tek adam bu olmadıgına göre sen önüne hayallerine bak. ilişkinide gittigi yere kadar sürdür. güzel gunlerin tadını cıkar. herkes bir gün evlenir. 38 yaşında evlenip doguran da var... merak etme.25yaşindayım.Bir buçuk yıllı ilişkim var.Sevgilim evlilikten falan bahsediyor bazen.Ögretmenim ve atanmaya çalisiyorum.Ataninca kendime ev araba almak istiyorum.Benim sinava hazirlanmada kafami kurcalayan motivasyonumu duşuren bisey var.Ya hic ailem olmazsa.Ya ayrilirsak, acı çekersem.Yok aşamiyorum bi turlu.Ya 35ime geldigimde halaa iliskim sürerse ve evlenmezsek.Kafamda sürekli kuruyorum.Şuan mutluyuz.Ama ya olmazsa, ya bosanirsak.Ondan haber alirsam başkasiyla evlenirse uzulurum.Ya hic cocugum olmazsa.Kafamda hep bu sorular.
denemekte fayda varEvet farkindayim.Uzman destegiyle aşabilirmiyim acaba.Bende mutlu degilim bu durumdan
Belki bende bi hataya koşuyorumdüştüm o hataya, evet evlendim..
şuanda da boşanmaya çalışıyorum..
Fizik ögretmenligi.Evet ya artmasindan korkuyorumBolum ne . Paranoya baslangici bu dusunceler uzmana git
Böyle yaşamak zor değil mi?25yaşindayım.Bir buçuk yıllı ilişkim var.Sevgilim evlilikten falan bahsediyor bazen.Ögretmenim ve atanmaya çalisiyorum.Ataninca kendime ev araba almak istiyorum.Benim sinava hazirlanmada kafami kurcalayan motivasyonumu duşuren bisey var.Ya hic ailem olmazsa.Ya ayrilirsak, acı çekersem.Yok aşamiyorum bi turlu.Ya 35ime geldigimde halaa iliskim sürerse ve evlenmezsek.Kafamda sürekli kuruyorum.Şuan mutluyuz.Ama ya olmazsa, ya bosanirsak.Ondan haber alirsam başkasiyla evlenirse uzulurum.Ya hic cocugum olmazsa.Kafamda hep bu sorular.
Belki bende bi hataya koşuyorum
Peki insanlar varliklariyla nasil mutlu olur? Nasil kendi kendime mutlu olucam yaniEvlenince tam olunmuyor ki? En azından ben öyle düşünüyorum.
Zira artık iki kişilik bir ekibin parçası oluyorsunuz ve tüm yaşantınız, kararlarınız, tüm delilikleriniz başka bir insana bağlı oluyor. Haliyle bence tam olmaktan ziyade yarım olmak durumu var evlilikte.
Sizin temel sorununuz kendinizle mutlu olmamak bence. Tek başınıza mutlu olamıyorsunuz çünkü varlığınızla barışık değilsiniz.
Hayatta her şey olabilir. Bekarlar evlenebilir, evlililer boşanabilir. Her şey ihtimal dahilinde.
Bir tek kesinlik var; öleceğiz. Ölümlü dünyada rahat olmak lazım.
Kendinizi sevin. Kendinizi sevdiğiniz için geleceğinize yatırım yapın. Atanıp hayatınızı kurun. Mutluluğunuzu da kimseye bağlamayın.
Dip not: Ben bu yıl atanabileceğinizi düşünmüyorum maalesef. Branşınız deli gibi alım yapan bir branş değil, insanlar çok ciddi emek harcayıp hazırlanıyorlar. Sizin, kafanız bu kadar dağınıkken yaptığınız çalışma da çok verimli olmuyordur bence.
Haklisin deniycem hepsini.Namaz kilip dua edicem sadecebazı şeyler düşündükçe kendini doğrular yani sen bunları düşünürken ders çalışmadığın için sınavı kazanamazsan atanamazsın;atamaya bağladığın için bu olumsuzlukları sevgiline de yansıtırsın ve ayrılık olur...ama böyle olmaması elinde;hedefine odaklan olmazsa neler yapabilirim diye alternatifler düşün;sevgilini de hayatının ufak bi rengi olarak gör sadece...araba ve ev konusunda da arada bakıp hedeflerin konusunda kendini kamçılamış olursun...
Mutsuzum sadece.Hayatta hicbisey istedigim gibi olmuyo.Bu hayatta herseyi cok zor elde ediyorumeminim evlenincede keske hic evlenmeseydim dersiniz inanin evlilikle cikma bambaska bisey evkendigin zaman tum degerin kaybolup gidiyo ustune titreyen o adamdan eser kalmiyo ya cok fedakar olup evliligi devam ettirmeye calisiyosun yasin daha cok genc atan evini arabani al evlenecek insanda illaki olur o zamanda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?