Sanki hamile olduğuma eşim sevinmedi:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZOE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
657
198
Selam hanımlar, 3gün önce hamile olduğumu öğrendim. Çocuk da çocuk diye deliren kocam sanki hiç oralı değil. Adam sevinemiyor sanki, heycan yok, söyledim bi de trip yapıyor üstüne sanki ben değilde o hamile, sanki emin değil heran sonuç değişecek diye bekliyor. ..Ya normal mi bu durum?

hayirli olsun canim, Allah saglikli ve hayirli bir evlat versin insallah.
tabiki sevinmistir canim, yoksa neden söylemesinki üzüntüsünü?

bende asiri derecede bebek istiyorum ama gencende test yaptigimda ya hamileysem diye korktum birden.
o sorumluluk birden cok geldi. ama suan yine cok üzülüyorum hala hamile degilim diye.

Ya aslında bende öyle düşünmek istiyorum hani sorumluluk başka birşeydir panik oldu diye ama genede üzülüyorum..o benden daha çok istiyodu ve beni ikna etmek için çok uğraşmıştı. Ben duyunca sevinçten ağladım resmen ama o dumur oldu..Şöyle böyle yaparız odasını böyle hazırlarız diyorum 9ay sonrasını şimdi düşünmek istemiyorum diyor al cvaba bak..Ya ben sevincimi paylaşmak istiyorum dün koca pazar konuşmadık evde düşün yani..Biraz geçsin ailemle paylaşıcam ama şimdiliik kimseyede söylemiyorum..yalnız da yaşanmıyorki bu Allahım sanada yakın zmanda versin inşallah canım benim..

testi evde kendin yaptıysan belki inanamıyordur.bi doktordan bekliyordur bu cevabı.erkekler işte belli olmaz belkide hala şoku atlatamadı :) yarın bi gün başlar telaşa.bide şimdi o heyecanı yaşyan sensin.ilerde kalp atışını cinsiyetini ultrasyonda elini kolunu filan gördüğünde o sizden daha çok heyecanlanacaktır.şimdi sadece sizin içinizde duran bi nokta durumunda.eşiniz için heyecan yaratmaması normal.zamana bırakın heyecanı ge yaşayacak sanırım.bu arada tebrik ederim hayırlı olsun..

çok teşekkür ederim..Evde testi yapınca söyledim ona zaten inanmadı kan testi yapıldı hala aynı:) ayyy bide triplerde çekemicem vallahi...

Bazen erkekler duygularını göstermekte zorlanabiliyorlar.
İyi baba olabilecekmiyim, iyi bir gelecek verebilecekmiyim endişesine kapılıyorlar.
Herkesin tepkileri farklı oluyor.
Biz kadınlar şanslıyız çünkü hamile kalınca annalik hormonu salgılıyor ve o meleği içimizde hissediyoruz.
Babalar ise ne kadar anlamaya çalışsalarda aslında kucaklarına aldıklarında anlıyorlar baba olduklarını.
Biraz zaman verin ve adapte olmasını bekleyin.
Hatta hiç birşey yokmuş gibi davranın bırakın o gelsin size.

canım bence o bahsetmiyosa sende konuşma bi sure benim eşim de bu durumu hiç konuşmuyo hatta surat astığı zamanlar oldu ama bebek buyumee başlamadan karnınız şişmeden onlar onun varlığını hissedemiyo onlar için bebek maddi sıkıntı gibi bişey ama kucaklarına aldıklarında herşey değişiyo sizden daha fazla ilgleniolar evet onun desteğini almamak bu dönemede buyuk şanssızlık ve zor bi durum ama bebeğinizin huzuru için biraz dayanmak zorundayız kızlarr

Ahh bende bi susabilsem msn den yazdım şimdi saol çok destek oluyosun diye..tamam ama sizi dinlicem ve hiç açmicam konusunu ne kadar sinir stress olsamda galiba dedğiniz gibi farkında değil durumun ..umarım geçer.beklemekten başka çare yok sanırım..

Erkekler tepki vermeyi bilmiyorlar. Belki çocuk olacağı için maddi anlamda yükü artacak karşılayabilecek mi diye düşünüyordur. Canınızı sıkmayın zamanla alışacaktır.

Sevinmez olur mu hiiiç....
hele o bebiş bi doğsun, heyecanına sevincine sende şaşıracaksın....
şimdi şaşkınlık, tedirginlik, sorumluluk duygusu heyecanının sevincinin önüne geçmiş olabilir...
ama hem anne adayı için hem de baba adayı için geçici duygular bunlar, azcık karnın büyümeye başlasın, ben burdayım der gibi, tekmeleri yumrukları hissedilsin o zaman hem anne hem baba çok daha farklı şeyler hissediyo...
Alah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...

Amin canım teşekkür ederim..Umarım dediğin gibi olur..oysa çok hazır gözüküyordu hatta benden bile çok..

cocuk dogupta babanin yuzune gulene kadar babalar tam idrak edemiyorlar baba olduklarini..her insan farkli olur birde..herkes ayni sekilde belli edemez duygularini...ama bana kalirsa erkeklerin bu kadar bencil olmamalari gerek..kadinin trip atacagi yerde trip atmasi garip..umarim yakinda duzelir.

Ztn sevinmemisti inanamamis dr.net bisey soylememismis ne demesi gerekse artık...testi erken yapmistik ya ondan anlayamamış..bu arada düşük yaptım kocam yeni idrak etti hamile oldugumu bebegimizi kaybedince

Ztn sevinmemisti inanamamis dr.net bisey soylememismis ne demesi gerekse artık...testi erken yapmistik ya ondan anlayamamış..bu arada düşük yaptım kocam yeni idrak etti hamile oldugumu bebegimizi kaybedince

canım inanmıyorum geçmiş olsun çok uzuldum sıkma canını Allahtan hayırlısı böyleymiş güzelim

başka şeyler yazmak için hazırlanmıştım ama şu an hiç anlamı kalmadı..
çok üzüldüm, Allah tekrar versin inşallah..
bi de şunu söyleyeyim erken yaşanan düşüklerin araştırması yapılmış ve bir çoğunun engelli doğma ihtimali olan çocuklar oldukları saptanmış. ne kadar teselli olur bilmiyorum ama rabbim hayırlısıyla tekrar evlat nasip etsin inşallah

teşekkürler canm inanın bende şoke oldum insanın başına gelmeden anlamıyor gerçekten. Bir de eşimin sorunu; değerler yüksek çıkınca hamile olunduğunu bilgisine sahip olmadığı için ve laboratuvardaki kadında c.tesi gelin tekrar bakalım dediği için emin olamamış beyimiz..Allahım mantığa bak öldürcek beni..Dedim şimdi inandınmı bak yok işte kaybettik. Çok erken olduğuna seviniyorum neyseki kürtaj filan gerekmedi. Hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.

çok üzüldüm gerçekten.umarım hayırlısıyla bi daha olur.düşük olursa arkasından hemen bi daha gelir diyolar inşallah yeniden sağlıklı olarak hamile kalırsınız.geçmiş olsun

hayırlı uğurlu olsun, eşin bence sevinmiştir. Fakat her han birşey olur da, üzüntüye kapılırız diye umutla bakmıyordur.
çünkü hamileliklerde positif çıksada sonradan sorunlar olabiliyor. Sen emin olduktan sonra söyleseydin, şöyle bir kaç gün daha bekleseydin.
ozaman bi hafta veya 2 haftalık hamileyim diyebilirdin, buda daha güzel gelirdi :))

Sen boşuna canını sıkma, filmlerde kadın kocasına söyler, kocasıda onu havaya ucururya onu beklememek lazım :))
Onlar çok abartı :)

allah analı babalı büyütsün inşallah.

bu arada, ultrasondan ilk resmini gördüğünde eşin, bak nasıl havalara ucuyor :))

arkadaşım bebek düşmüş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…