- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
kızlar ne guzel yazmışsınız okurken aglıycaktım yine,
şimdi de aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı,
annem hala gelmiş bak o kız evlenıyor nasıl başarabiliyor dıyor, bilmyorum ki kaderidir belki ya da belki onu kabul eden biriyle evlenicektir veya gercekten sevmıyor olabilir bilemiyorum. yani dünyanın yarısı evli hepsini kıskanamam ki
ben düşünüyorum son işimden kendımı attırsaydım simdi işsizlik maaşım olurdu, evlenip bosansaydım ailemle yaşarken ssksız olmazdım sskm olurdu buda hem başarısızlık olurdu hem de aslında bu açıdan bir başarı,
okul okudum canım ders calısmak ıstemıyor olabilir başaramıycak gıbı gorebilirim ama kpss calısabilirim oldugu kadar derim o olmazsa össye gırer yenı bır okul okurum belki ögretmen ya da eczacı olurum veya baska bır okulda sansımı denemiş olurum ögrencı olurum en kötü halde, yenıden okuyorum derım,
şu an evlensem normal maasla evını gecınren bır adamla olsam bu da benım ıcın kurtulus olmazdı belkı,
amacım hıc oyle bır sey olmadı hep aılem oku calıs basarılı bır kadın ol dedı bunu başaramıyorum belkı şansım yaver gıtmedı,
aynı dalda ılerlemedım turlu işler denedim mağazacılık muhasebe sekreterlik telefondaarama yetkılısı falan, belkı tek dalda tutunsaydım sımdı işte o başarıyı görürdüm, ya da belkı dedıgınız gıbı budur benım başarım belkı en ıyılerı denedım de şu an olabileceğim en ıyı yerde mıyım
her şey bır yana ıyı bır seyler yapmalıyım sanırım.
iktısat fakültesı okudum ben kızlar, belkı bunu okumasam liseden sonra işe atılsam yıne aynıları gelıcektı başıma ve dıyecektım ki keşke üni okusaydıum. belkı de evlenıp bosanacak yıne şu an aynı durumda olacaktım belkı kaderım yolunu degıstırıp bana mutluluklar gösterecektır,
özguvenım sıfırın altında ama, süreklı aılem benı aşağılıyorken yüksek tutmam ancak bır yalandan ibaret oluyor. yani evdeki akşamki konumuz bile ceyızlerımı hangı parayla alabileceğimiz ama zaten evleneceğim birinin olmaması ve işsiz olmam. bir işe yaramıyor sekılde evde oturmam
neyse sonra konusurum daha aglayasım geldı gene. iyi bır seyler düşünmelıyım haklısınız.
sanki bir hayat yaşıyorum ama çocukluğumdan beri hep hatalar yapmışım gibi geliyor,
mesela üniversıteyı sehır ıcınde yazmıs olmam ya da hep aılemle yasamam veya
okuldan sonra da sehır dışına cıkmamıs olmam,
ailemın sureklı evlenmem ıcın yaptıgı baskı sonucu asla evlenemıyor olmam
cunku her zaman bırılerı evlenmem gerekır ama evlenemıyen bır embesılmısım gıbı davranıyor her zaman gec kalmısım gıbı,
işlere gırıp cıkıyorum ama hep yanlış yapıyorum hep yanlış işe gırıyor ve zaten beceremıyorum, evde oturuyorum ıstedıklerı gıbı ama aslında ıstedıklerı bu degılmiş gıbı,
ve tum her seyın suclusu sadece ben oluyorum herkes bunu dıyor sen basarızsın nadya
her zaman basarısız oldun
geldın 27 yasına,28 de oluyorsun saklama evde ev kadını degılsın ögrencı degılsın evlı degılsın ev kızısın bır işe yaramayan, içimdekı ses bıle aynını dıyor ve bır yerlerde hata yaptım ki hep bunlar basıma geldı, hayat degıl bu hataları yapan hep bendim,
kücükken tek basıma gezmeme dışarı cıkmama ızın verılmedı, ızın verdıklerınde de hep hata yaptım, hep ablam abım olucaktı basımda onlar da benle gezmek ıstemedı, aılem hala bıle aılem gezdırıyor cunku kocam yok bunun yanı sıra işe gırsem de calısamayan basaramayn bırıyım cunku aptalım. :sinifsinif: hatayı belkı dogmakla yaptım
sanki bir hayat yaşıyorum ama çocukluğumdan beri hep hatalar yapmışım gibi geliyor,
mesela üniversıteyı sehır ıcınde yazmıs olmam ya da hep aılemle yasamam veya
okuldan sonra da sehır dışına cıkmamıs olmam,
ailemın sureklı evlenmem ıcın yaptıgı baskı sonucu asla evlenemıyor olmam
cunku her zaman bırılerı evlenmem gerekır ama evlenemıyen bır embesılmısım gıbı davranıyor her zaman gec kalmısım gıbı,
işlere gırıp cıkıyorum ama hep yanlış yapıyorum hep yanlış işe gırıyor ve zaten beceremıyorum, evde oturuyorum ıstedıklerı gıbı ama aslında ıstedıklerı bu degılmiş gıbı,
ve tum her seyın suclusu sadece ben oluyorum herkes bunu dıyor sen basarızsın nadya
her zaman basarısız oldun
geldın 27 yasına,28 de oluyorsun saklama evde ev kadını degılsın ögrencı degılsın evlı degılsın ev kızısın bır işe yaramayan, içimdekı ses bıle aynını dıyor ve bır yerlerde hata yaptım ki hep bunlar basıma geldı, hayat degıl bu hataları yapan hep bendim,
kücükken tek basıma gezmeme dışarı cıkmama ızın verılmedı, ızın verdıklerınde de hep hata yaptım, hep ablam abım olucaktı basımda onlar da benle gezmek ıstemedı, aılem hala bıle aılem gezdırıyor cunku kocam yok bunun yanı sıra işe gırsem de calısamayan basaramayn bırıyım cunku aptalım. :sinifsinif: hatayı belkı dogmakla yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?