Sanki hergün ölüyorum:(

breitsbebek

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
12
0
16
Diğer
Merhaba arkadaslar, bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum ama yeni üye oldum.

Yaklasik üc yillik evliyiz, yurtdisinda yasiyoruz. Bebegim alti aylik, birkac ay önce esimin baska bir evli kadinla olan askini ögrendim.
Hergün kahroluyorum, hickimseye anlatamiyorum nasil yasayacagim bu aciyla. Hergün Allaha yalvariyorum bu son bulsun diye.
Kadin Türkiyede bir cocugu var, kocasinin hicbirseyden haberi yok. Bu pislik kadin bes yil önce kocamla internette baslamis iliskiye,yani bes yildir kocasini aldatiyor. Ben evlendigimde bilmiyordum, evlendigimizde biz birbirimize asiktik, böyle birsey yasadigini tahmin bile edemedim. Evlendigimizde kocam görüsmeyi birakmis, ama bir kez msnde yazistiklarina sahit olmustum, kim o diye sorunca hemen gecistirdi. Ben süphelendim, sonra eski msn ve mail yazismalarini buldum. Esime hesap sorunca inkar etti sonrada eskilerde kaldi dedi. Neyse gecen ramazanda uykum kacti internete girecekken, bilmedigim bir msn adresi gördüm. Sifresini ugras sonucu cózdüm, okurken hala nasil felc gecirmedim Allaha sükrediyorum. Ben hamileyken esim ailesini ziyarete Türkiyeye gitmisti, ozaman bulusup öpüsmüsler, esim hala unutamiyormus o anlari, daha da neler neler....

Bir yakinimi kaybetsem ancak bukadar aci cekerdim, hic gecmiyor icim yaniyor...ben ölüyorum... Allahim sen bildigin gibi yap ikisinide...

Eşinizden ayrı mısınız yoksa hala berabersiniz de onun acısını mı çekiyorsunuz?

Yahu kadın pislik eyvallah da senin kocan kadınla ilişki halindeyken seninle evlenmiş buna ne demeli ?
Evli kadınla ilişki yaşamış ayy ne bileyim ya.
Ayrıldınız mı eşinizden ?

Allah ikisininde cezasini versin pislikler.

Allah yardimcin olsun canim.cok zor bi durum

İlkönce şunu söyliyim..bir yakınımı kaybetsem ancak bu kadar acı çekerdim demişsin ya, o öyle değil işte canım..Öyle ani kayıplar yaşıyor ki insan hayatta senin bu derdin çok hafif kalır inan bana..Tabii herkesin derdi kendine büyükmüş..

Neyse gelelim konuya..

Eşin seni hala aldatıyor..
Yani dediği gibi eskide kalmış bir ilişki değil..
Kadının evli olması ya da dediğin gibi pislik olması çok önemli değil şu aşamada..sonuçta zorlama olmaz bu işler..iki taraf da suçlu..

Aldatma karşısında, eğer erkek kişi geri adım atarsa, affedip affetmemek sana kalmış..
Ama bu olayı eşinin yüzüne vurmak için beklememelisin..

ölüp bitmene kendini yemene gerek yok senin çocuğun var herşeyden önce. bu yüzden kendine dikkat etmek zorundasın. o yazışmaları sağlam bir yere kaydet ve sakın kaybetme eğer boşanmayı düşünürsen hem o kadına hem kocana tazminatı kitlemek için. şimdilik sadece kendini ve bebeğini düşün ve kendini toparla

o kadar sinirlendim ki diğer üyler ne yazmış okumadım bile
bu ne arkadaş ya
bence o kadının kocasına ulasın elinize geçen herseyi saklayın ve onun kocasına göstetrin
siz bu kadar acı çekerken o huzurlu olmasın onunda canı yansın

Belki haklisiniz insanin acisi kendisine büyük, ama ben esimi okadar cok seviyorumki hala atlatamadim soku, cünkü hic beklemiyordum.
Tabiki kocamda suclu, o kadindan daha cok suclu, ve ona öyle kizginimki anlatamam, ama elim kolum bagli, seviyorum onu.
Bosanmadik ama cok búyük kavgamiz oldu, simdiyse onu kazanmaya calisiyorum. Evet size sacma geliyor belki bu, kazanmaya calisan ben degil o olmaliydi...
O kadina gelince, ramazanda ona bir mail attim, seviyemi bozmadan sordum on niyetini.
Aldigim cevab sadece ve sadece inkardan ibaretti, gúya beni esim ona yalvariyormus bu da basina ne geldiyse hep acidigindanmis. Esine söylersem ona hicbirsey olmazmis kocasi onu cok seviyormus ama olan benim kocama olurmus, daha neler neler. Nasil bir kadin bu yaa, insanin hicmi bir onuru haysiyeti olmaz. Benim etrafimda böyle insanlar hic olmadi, bu yúzden hala olayin sokunu atamadim.

Bosanmaya gelince, maddi yönden kesinlikle bir korkum yok, isim var, kendi ayaklarim üzerinde durabilirim, hatta bu konuda on erkege bedelim.Gúnde kac kez düsúnüyorum bilemezsiniz, herseyi ölcüp tartiyorum, amaaa bebegim henúz alti aylik. Babasida onu cok seviyor.
Suan esimle hicbirsey olmamis gibi mutluyuz, yani mutlu görúnüyorum.

kusura bakma agır konuşucam.
kocana hiiiiiiiiiiiiç kızmıyorum çunku kendine yakışanı yapmış.
hata senin hala nasıl evli kalabiliosun hiç mi gururun yok senin ?
sakın çocugumiçin falan deme nolur.. o çocuk senin acı çekişini izleyerek büyüncemi iyi . yoksa yanlız ama huzurlu mutlu oldugu bilerek görerek buyusemi iyi ? emınımkı o adamın yapacagı babalıktan cok daha iyi baba olur senden . ve bu neyin acısı anlamadım adam ...........gin teki neyine acı cekıosun ınsan evet şok gecırır ama böyle beş para etmez bi adam için asla acı cekmez senin kocanın layıgı o ..........tük kadın .. boşa o pisliği.

Büyük konuşmayın,Rabbim acı göstermesin.Muhakkakki acınız çok büyüktür ama sevdiklerinizi kaybetmenin acısı hiçbirşeyle kıyaslanamaz.

Umarım kocanız olacak adamda ,kadında sizin çektiğiniz acıları yaşarlar.
Henüz ayrılmadınız sanırım,peki kocanızın başkasına aşık olduğunu bilerek yaşayabilecekmisiniz?Konuyu bildiğinizi kocanıza söyledinizmi?

Eşimi seviyorum ,mutluyuz diyebiliyorsanız kimse hiçbirşey diyemez burada.
Eşiniz sizi aldatmamış bence sizi ve bebeğinizi paravan yapmış bence.
Çünkü başka bir kadını seviyorken sizinle evlenip çocuk yapıyor.
5 yıl yani bu yatak ilişkisi falan olsaydı çoktan biterdi bana duygusal birşeymiş gibi geliyor.
Ayrılmak istemediğinize göre Allah dayanma gücü versin.

boşanıp boşanmamak sizin kararınız..aynı durumu şu anda bir yakınım yaşıyor,hikaye çok benziyor ama o boşanma dilekçesini verdi..

eğer siz eşinizi affedip evliliğe devam kararı verdiyseniz diğer kadının da eşine birşey söylememelisinizin.çünkü ikisi,eşiniz ve o kadın aynı oranda suçlular..eşiniz normal hayatına devam ederken diğer kadının hayatını karıştırmaya gerek yok diye düşüyorum.onu da eşi affeder belkide bilemeyiz.hayatta herşey oluyor..

siz yine de yazışmaları saklayın ne olur ne olmaz.belki hergün ölmektense bir kez ölmeyi tercih edeceğiniz bir an gelebilir.temkinli olmakta fayda var..erkekler de şu mantık var çünkü..bir kez yaptım affetti ikincide de affederbilir.hele de çocuk varsa kesin bırakmaz diye düşünebiliyorlar.bazen böyle düz mantıklı olabiliyor erkekler..dikkat.

bu durumda bize gemiş olsun ve Allah bir daha yaşatmasın demek düşüyor sanırım.

Son düzenleme:

Kusura bakma ama hiç olumlu birşey yazamayacağım.

3 yıllık evlisin ve bu ilişki 5 yıllık.Üstelik sen hamileyken buluşup öpüşüp koklaşmışlar.
Sen de hala seviyorum diyorsun.
Biraz aç gözlerini !
O kadın senden önce de varmış.
Sen varken de,sen hamileyken de...
Daha neyin hesabını yapıyorsun anlamadım.

Adam seni aldatmış ama daha fenası,baştan beri kandırmış.
Bir yalanın içindesin,azıcık güçlü ol.Bulunmaz hint kumaşı değil ya bu adam.

neden hergün ölesiniz eşinizi hergün öldürün belki söylemesi kolay ama ayrılın ondan.bebeğiniz küçükmüş ama mutsuz bir şekilde nasıl çocuk büyüteceksinizki.o mesajlarıda kopyalayın bir cd ye boşanırken delil olarak kullanın.

sen bu kafada olursa esin seni daha cok aldatir hersey sevgi degil nerde onur nerde gurur bebegi bahane etmeyin bu nasil bi mutluluktur ben anlamadim

niye siz ölüyorsunuz neden siz kazanmak için çabalıyorsunuz
hadi kadın uzakta ki haysiyetsiz ya yatağına aldığın adam

lütfen ya bi anlık heves değil tek gecelik ilişki değil sanal aldatma değil
koskaca 5 yıldan bahsediyoruz

hele en son konuştukları Allah kocanı bildiği gibi yapsın diyorum
çalışıyorsun 10 erkeğe bedelim diyorsun neden boşanmıyorsun arkadaşım

sevgi bu mu evlilik çocuğun babasına bak bırak ne hali varsa görsün

sen hergün ölüyorsun hayat bu yarına çıkacağımız belli değil
neden hayatını kocan olacak insan için heba ediyorsun

sana da yazık çocuğuna da

eğer maddi olarak imkansızlıklar içinde olsaydın sana bu kadar kesin birşey demezdim ama muhtaç değilmişsin o yuzden;

kocan senı kazanmaya bile çalışmıyor buna değer görmüyor çünkü o kadınla ilişkisi daha önemli çünkü onu seviyor sense gururunu ayaklar altına alarak senı sevmeyen bu aşağılık durumu sana yaşatan adamı kazanmaya çalışıyorsun

ayrıca kocanın senı umursamadığını bildiği için kadında senı zerre dikkate almamış eminim senın hakkında konuşmuşlardır sonra da ha aşkım evet nerde kalmıştık diye muhabbetlerine devam etmişlerdir

senın gururun yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…