- Konu Sahibi breitsbebek
-
"Nasil bir kadin bu yaa, insanin hicmi bir onuru haysiyeti olmaz. Benim etrafimda böyle insanlar hic olmadi, bu yúzden hala olayin sokunu atamadim." Demişsiniz. Ama bence siz de onursuz ve gurursuz davranıyorsunuz.
Sizin etrafınızda böyle insanlar yok değil, bizzat direk dibinizde. Yatağınızda var böyle biri. Çok uzaklarda aramayın yani.
Bence gözlerinizdeki perdeyi kaldırsanız, kocanızın da en az o kadın kadar haysiyetsiz olduğunu görürsünüz.
Ayrıca "çocuğunu da al git" diye söylediğiniz cümleyi şooooooklar içerisinde okudum.
Bebeğiniz için bitirmeye kıyamıyorsunuz güya, bebeğiniz için onurunuzu,namusunuzu ayaklar altına alıyorsunuz güya , ama bir anda nasıl bebeğinizden vazgeçebildiniz ki?
Şaşırdım.
buradaki arkadaşların hemen ayrılmadın mı gururun yok mu demeleri ne kadar doğru acaba???
Ne deseniz haklisiniz, aglayarak okuyorum bunlari, ben düsünmüyormuyum, ama inanin bebegimi ona birakamam, tek basimada ben bakamam. Kocam özür diledi ve birdaha görüsmeyecegine dair söz verdi. Ona son bir sans verdim, birdaha görüstügünde cocugunuda al git dedim.
Bende hemen inanip affedecek kadar saf degilim artik ama bekliyorum, neyi bilmiyorum. Görüsmesede aklinda hep o olacak, bende bunu hep biliyor olacagim.
Inanin zannedildigi gibi kolay degil, cok caresizim, birtek Allaha sigindim, O zaten kimsenin ahini yerde birakmaz.
buradaki arkadaşların hemen ayrılmadın mı gururun yok mu demeleri ne kadar doğru acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?