Sanki hergün ölüyorum:(

Bazı Konuları Okuyunca Midem Bulanıyor, Sinirden Tansiyonum Çıkıyor.. Konu Sahibi, Kocan Öpüşüp Koklaşsın , Yanına Gelsin Koynuna Girsin.. Aynen Devam.. Zaten Senin İçin Sorun Yok.. Haydi Allah Çarşına Göre Pazar Versin

"Nasil bir kadin bu yaa, insanin hicmi bir onuru haysiyeti olmaz. Benim etrafimda böyle insanlar hic olmadi, bu yúzden hala olayin sokunu atamadim." Demişsiniz. Ama bence siz de onursuz ve gurursuz davranıyorsunuz.
Sizin etrafınızda böyle insanlar yok değil, bizzat direk dibinizde. Yatağınızda var böyle biri. Çok uzaklarda aramayın yani.
Bence gözlerinizdeki perdeyi kaldırsanız, kocanızın da en az o kadın kadar haysiyetsiz olduğunu görürsünüz.
Ayrıca "çocuğunu da al git" diye söylediğiniz cümleyi şooooooklar içerisinde okudum.
Bebeğiniz için bitirmeye kıyamıyorsunuz güya, bebeğiniz için onurunuzu,namusunuzu ayaklar altına alıyorsunuz güya , ama bir anda nasıl bebeğinizden vazgeçebildiniz ki?
Şaşırdım.

Söyleyecek birşey yok ki ,madem ..eşimi kazanmaya çalışıyorum..demişsin..:44:Ben pek anlamadım ama onun seni kazanmaya çalışması gerekmez mi?:26:

Neyse büyük konuşmayım.
2007 yılından beri üyeyim KK ya.
O kadar çok konu gördüm ki burda aldatıldıktan sonra eşini kazanmaya çalışan kadınların hikayelerini.:44:
Bu yüzden ..demek ki bu işlerin çoğu böyle oluyor erkekler sonunda yine 4 ayak üstüne düşüyor helal valla..demekten başka çare kalmıyor yine bana..

Allah kolaylık versin o halde ne diyim..Unutmaya çalışın madem olanları

aynen bende şoktayım herşeyi geçtimde bebeğinden vazgeçmesini asla kabullenemem aldatan adam mı önemli bebeğin mi inana şoku atamadım üstümden

ya aslında sanki bu arkadaş polemik yaratmak için açmış bu konuyu ben artık öyle algılamaya başladım hiçbir anne böyle düşünmemeli bence.boşanırsınız boşanmazsınız ama çocuğunuzdan nasıl vazgeçiyorsunuzz hala anlamış değilim

Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum;
Kim ne derse desin , böyle bir adamla devam eden gurursuzdur, adam hepsinden daha çok gurusuzdur,
gurursuz olmaya da devam edecektir.
Üstelik çocuğuna da gurursuz olmayı öğretecektir.

Son düzenleme:
Yaa bu nasıl bir oyundur ne kötü bir oyunun içine düşmüşsün sen nerden öğrendin
5 yıldır ilişkileri olduğunu?Ne yapıyorlarmıs pekı ,kadının kocasının parasını mı yiyorlar
neden kadın hala evli ve kocan senle evlenmiş 2 yıllık ilişkisi varken ?Üstüne neden
bebek yapmış o küçük beyniyle?İkisini de Allah kısır etsin böylelerini inşallah.Kadın
o kadar rahatsa söyle bakalım kocasına gercekten kocası sevip bırakmayacak mı
görsun .... bence.!
Maddi durumun iyi dedin sanırım,o zaman neden duruyorsun ve onu kazanmak
için çabalayan sensin?Bu kısımları anlamadım.Ama bu ahlaksızlıkları Allah'a havale
et gitsin .

Şu anda senin kokunla hayata bağlanan,senden beslenerek yaşamını sürdüren,senin içinde
büyüyerek dünyaya gelen,sensiz yaşayamayacak o güzel parçayı sen o ahlaksıza mı vermek
istedin?Nasıl?

Neden bu kadar cesaretsizsiniz? ''Onsuz yapamam, o benim herşeyim, onu kaybedersem ölürüm'' gibi saçma şeyler söylüyorsunuz?. Bilmem farkındamısınız ama o siz hamileyken gidip ne olduğu belli olmayan kadınlarla öpüşüp koklaşacak kadar cesaretli. Açın gözlerinizi lütfen, böyle şeylere boyun eğmeyin. Ve aynı zamanda kimseyi (eşinizden bahsedıyorum) gözünüzde bu kadar büyütüp ulaşılmaz görmeyin.
Kendinize yetmeyi bilin, ayrıca bu küçük ve bir özürle halledılecek bir olay değil. 5 senedir aldatılıyorsunuz ve hala '' şu an mutluyuz'' diyorsunuz
Ben valla anlamıyorum sizi, çekip gitmek için daha neyi bekliyorsunuz. He bide o '' bidaha görüşmeyeceğiz'' diyor ya emin olun görüşmez . 5 senedir görüşen adam bir sözle mi bırakacak. Kendinizi kandırıyorsunuz.

bebeğim 6 aylık.onun için boşanmak istemiyorum diyen siz,burada kalkmış,nasıl babasına o çok kıymetli çocuğunuzu al git diyebiliyorsunuz.nasıl bir çelişki içindesiniz anlamam mümkün değil.çocuğunuzu bırakabiliyorsanız bu nasıl bir anne sevgisi diyeceğim.ama boşanmak istemememin nedeni bebek de diyorsunuz.ilginç gerçekten.bence siz bebeği boşanmamak için ,bir göz dağı niteliğinde kullanmaktasınız.durumum çok iyi diyorsunuz,ama tek başıma ocuğa bakamam diyorsunuz.bu da bir çelişki.
anladığım şu,boşanmamak için türlü bahaneler.ama bu bahaneler son derece tutarsız ve mantıksız.
hakkınızda hayırlısı.

Kocan seni yillardir ayakta uyutmus. Sen hala onu kazanmaya calis arkadasim, aman kacirma boylesini. Kolay gelsin. Olmazsa adami da bebegi de kovalarsin evden. Yazik "cocugunu da al git dedim" yazini okuyunca icim acidi. O bebege yazik. Kimse ona sormadi dunyaya getirirken. Annesi de sahip cikmazsa kim ciksin o savunmasiza sahip... Saka gibisin arkadas, vakit kaybetme, uzman yardimi al. Saglikli dusunebildiginden emin misin sen?

kadının kocasına ulaşıp mutlaka bildir.... bildir ki kadın korkudan daha kocana yaklaşamasın.......

buradaki arkadaşların hemen ayrılmadın mı gururun yok mu demeleri ne kadar doğru acaba???

ben boşan demedim ancak bir kadının daha evlenmeden önce başlayan kendisini evli bir kadınla aldatan sevgili kocişini affedip ama bir daha yaparsan çocuğunuda alır gidersin demesi ne kadar doğru ?

bu evliliği çocuğu için devam ettiren bir kadın bu cümleyi kuruyorsa pes derim ben!

ve kendini üzen,konu için strese sokan arkadaşlar zaten konu sahibinin kararı belli..siz ne derseniz deyin değişmeyecek.o hergün ölmeyi göze almış çünkü çok seviyormuş..hayırlısı olsun.

Sadece konu sahibinin yorumlarına baktım ve konuya şaşırdığımdan daha çok şaşırdım..

Ufak tefek sanal bir kaçamağa bile tahammül etmek oldukça güçken , daha siz yokken başlamış bir ilişkinin 5 yıldır hala devam ediyor olmasına rağmen 'seviyorum' diyebilmenize hayret ettim

10 erkeğe bedel maddi imkanlarım diyorsunuz ama sonrasında çocuğuma tek bakamam diyorsunuz ? Bu nasıl yaman çelişki anlamadım..

O sadakatten bi haber ikiyüzlü insanı sevebiliyorsunuz kopamıyorsunuz da , günahsız bi bebekten hemde kendi öz evladınızdan kopmayı göze alabiliyorsunuz..

Ben sizi anlamıyorum , anlamayacağım.. Dilerim kararlarınızdan pişman olmazsınız..

EK : Birşeyi unutmuşum.. Onu kazanmaya çalışıyorum demenizi anlamadım.. Madde bağımlısı değil ki tedavi ettirip topluma kazandırasınız.. Kendi özgür iradesiyle sizi aldatan hemde başkasını severken sizinle evlenen biri bu ... Onun sizi kazanmaya çalışması gerekmiyor mu ?

Son düzenleme:
Ayyy okurken resmen şok oldum sen hala evlimisin o adamla ben dayanamam öle bişeye hep korktuğum şeyde budur zaten eşimin beni aldatması bende ne yapcağımı bilemezdim bence bunlarınki artık bitcek gibi değil ya bununla yaşamaya alışcaksın yada eşinden ayrı yaşamaya alışcaksın bence kararını ver bir an önce

bazı kadınlar konu açarken sadece onay bekliyolar, doğru yoldasın devam et diye gaz vermemizi, ya da birlikte ağlaşmamız gerekiyo, inşallah maşallah kader annelerimizde neler çekti, yuvayı dişi kuş yapar sabret çocuğun var vs gibi cevaplar bekliyolar, kadın aldatılıyosa istiyoki biz burda diğer kadına sayalım sövelim, eyvallah tamam sayalım sövelimde bu eşin de haysiyetsiz olduğu gerçeğini değiştirecekmi?
boşan dedik diye her konuya gelip bizlere laf sokan bi arkadaş var, burda akıl hocası çok falan diyo ama hala bu forumda nedense, aldatma, şiddet, hakaret hepimizin başına gelebilir hayat bu düşmez kalkmaz bi Allah, ama buna katlanmak tamamen tercih, katlanmam diyenlere -ki bu kadınlardan biride benim, vay yeni evlisin anlamazsın, vay çocuğun yok anlamazsın, başına gelmedi gelse sen de çekersin gibi cevaplar geliyo bu forumda en çok buna sinir oluyorum, bazı kadınlarda sorunu çözme ya da kökten söküp atma cesareti yok yaşadığını normalleştirmeye çalışma var, mesela aldatılan kadın diyoki her erkek yapıyo, dayak yiyo aslında bende hakettim diyo, yeni evliyken hakaretler gırla gidiyo yeni evlilikte olur böyle diyo...
hayır kızlar böyle olmuyo normal değil yani yaşadıklarınız bunu bilinde gene çile çekmek istiyosanız çekin zaten sanaldan ne gibi etkimiz olabilir ki bizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…