Sanki hergün ölüyorum:(

o kadar çok şey yazdım sildim ki.... çünkü ne yazarsam yazayım çok ağır oldu....Allah yardımcın olsun... ama size tek şunu söylemek isterim... GERÇEK OLMAYAN BİR SEVGİYİ YAŞIYORSUNUZ....size ve çocuğunuza yazık... emin olun onsuz çok daha mutlu bir hayatınız olur... sürekli acı çekeceğinize bir kere büyük bir acı yaşayıp bitirin.... yoksa hep ikili bir hayat yaşayabilirsiniz...çünkü karşı tarafı ne olursa olsun bırakamamış bir erkek var hayatınızda...

bende benzer şeyleri yazdım yazdım sildim arkadaşım...çok haklısın..... ama zaten bunalımın eşiğinde biir arkadaş var karşımızda...elim varamadı bir türlü yazmaya bunları....sen benden daha cesaretli çıktın...

Ne deseniz haklisiniz, aglayarak okuyorum bunlari, ben düsünmüyormuyum, ama inanin bebegimi ona birakamam, tek basimada ben bakamam. Kocam özür diledi ve birdaha görüsmeyecegine dair söz verdi. Ona son bir sans verdim, birdaha görüstügünde cocugunuda al git dedim.
Bende hemen inanip affedecek kadar saf degilim artik ama bekliyorum, neyi bilmiyorum. Görüsmesede aklinda hep o olacak, bende bunu hep biliyor olacagim.
Inanin zannedildigi gibi kolay degil, cok caresizim, birtek Allaha sigindim, O zaten kimsenin ahini yerde birakmaz.

Kusura bakmayın ama sizinki sevgi değil, olsa olsa manasız bir bağlılık, bir tutku..
Sizi bu şekilde kandıran, gözünüzün içine baka baka size yıllarca yalan söyleyen, iyi niyetinizi suistimal eden ve zerre kadar utanmayan bir adamı nasıl sevebilirsiniz ki?
Hele ki kazanmaya çalışmanız..Söyleyecek söz bulamıyorum

Ya kendinize çok güvensizsiniz ya da aşağılık kompleksiniz var..

Bana sorarsanız değmez bu insanı çekmeye..
Bebeğinizle beraber yepyeni bir hayata başlayabilirsiniz..
Eş olamamış bir adamın baba olmasını nasıl beklersiniz ki?

çocuğu öyle bi adama bırakma lütfen

sen sevdiğin için gerçekleri görmüyor olabilirsin ama adamın hayatı baştan sona yalan

öyle bi adama çocuk filan bırakılmaz kendi karakteri ne ki çocuğuna ne öğretsin

bebegim henúz alti aylik. Babasida onu cok seviyor. demişşin belli babasının ne kadar sevdigi çıldırdın mı sen canım yaşadıkların yuzunden ? gözunu sevim kendine gel ben bile sana yapılana bu kdr cıldırırken sen nasıl seviorum kazanmaya calısıorum diebiliosun ya nolur gururun yokmu ??? kocanla o assalık kadın arkandan ne dalgalar gecıolardır nasıl guluolardırtahmın bıle edemiorum

neden bakamayacaksın kaç yaşındasın? neden güvenmiyorsun kendine?

herşeyi anladım da çocuğunu da al git nedir? o sadece eşinizin çocuğu mu? bunu genelde babalar derdi ama bir anneye bu sözü yakıştıramadım ben.ölsem bile çocuklarımı kimseye bırakamam ki sizin zaten maddi gücünüz var.çocuğunuza bakabilirisiniz.

tamam ayrilmak istemeyebilirsiniz o sizin karariniz

diyecek birseyim olamaz..ama neden cocugunu al git diyorsunuz

cocuk sizin degil mi?ilk yazdiginizda kendi ayaklarimin üstünde durabiliyorum,hatta on erkege bedelim gibi birsey dediniz

peki bu kadar calisma seyiniz var,isin var neden bir damlacik cocugu babasina "al cocugunu git" diye tehdit ediyorsunuz

yani esinize bir ceza mi vermis olacaksiniz,yazik cocuga yapmayin..

ayrilacaksaniz alin cocugnuzu

Bu hayatı kendinize zindan ediyorsunuz.
Kendinizi kandırmaktan vazgeçin lütfen.
Çalışıyorsunuz,neden çocuğunuza bakamıyacaksınız.?
Ne demek ''çocuğunuda al git''.
O çocuk sizinde yavrunuz,kocanız anasının evinden mi getirdi?
Anlattıklarınız çok manasız geliyor bana kusura bakmayın.
Başkasına aşık bir adamı ''sevdiğinizi ''iddia ediyorsunuz,ama kendi yavrunuzdan gerekirse vazgeçeceksiniz.:44:
Bence bir yardım almalısınız.

Allah yardımcınız olsun, inanılmaz derecede şerefsiz ve f*hişe bir erkeğe denk gelmişsiniz.

Hayatınız nasıl bilmiyorum ama hamile eşine bunu yapabilecek bir adamdan hiçbir hayır gelmez. Dilediği kadar af dilesin, inkar etsin. Siz unutabilecek misiniz? Hiç sanmıyorum. Böyle paçavra bir erkekle ömrünüzü heba etmeyin. Kendinizi garantiye aldığınız düşündüğünüzde koyun tekmeyi gitsin gebersin onun bunun kadınına meze ola ola, daha fazlasını hak etmiyor.

Bu dünyada eşine kıymet veren, efendi ve namuslu erkekler de var. Eşiniz midemi bulandırdı, vay gaddar, vay namussuz, vay rezil herif. Gül gibi kadınla evlenmiş, eşi hamile de elin kadınlarıyla buluşuyor...

O 3. şahıs olan kadın zaten şerefsiz, ondan bahsetmeye gerek bile yok... Ama ya hu sizin eşiniz ne öyle? Şeytanın yeryüzündeki temsilcisi mübarek... Evli kadınla aşk yaşadığı yetmemiş bir de kendi hanımını da bu hallere sokmuş...

Lütfen hiçbir şeyden gözünüz boyanmasın, siz bir b*k parçası değil, bir insansınız, hem de kıymetli bir insansınız. Güzel yuvasına bebek doğurmuş birisiniz. Böyle bayağı bir adam sizi hak etmiyor. Açık açık yazdım eşinizin ne halt olduğunu. Kendinize eziyet etmeyin bence Allah'a şükredin ki gördünüz o namussuz adamın ne biçim bir yaratık olduğunu. Kendinizi garantiye alıp terk edin. Zerre kadar da üzülmeyin, değmez.

bebeğimi ona bırakamam diyosun akabinde çocuğunuda al git diyosun
bence bebeği alet ediyosun, bu adamı seviyosun gitmeme nedeninde güya çocuk
Allah içine sindirsin ne diyelim

Baştan sona okudum yorumları... Bu yorumumu okuyan her kadına soruyorum... Nedir kadınların hali? Kaç tane erkek görüyorsunuz ki karısı onu kandırıp elin erkekleriyle öpüşmeye, koklaşmaya gitsin ve bu adam da "ben karımı kazanacağım" desin. Bu kadar midesiz olmayalım hanımlar... Efendi erkek kıymetlidir, lafım yok. Ama yani 5 para etmez erkeklere bile değerli insan muamelesi yapmayalım.

Kocasını aldatan kadına erkekler "beş para etmez paçavra" diye bakarken, karısını aldatan bir adama "ah yaramaz, inşallah akıllanır" diye bakmayalım ya hu... Kandırmayalım kendimizi, biz böyle yapa yapa erkekleri de kadınları da bu hale getirdik. İnsanız ya hu biz, b*k parçası değiliz, midemiz var.

​Çok haklısın arkadasım ama zıhnıyetı degıstırmek cok zor bence bu mıllet degısmez

Bu durumda affetmek çok zor ama siz affettiyseniz geriye dönmemeye çalışın. İlişkinin ayrıntılarını öğren, nasıl evli bir kadınlar 5 yıldır birlikte olabiliyor? Acaba sadece msn üzerinden giden bir ilişki sonradan mı farklı birşey dönüştü? Bebeğin olduğu için affetmeni anlayışla karşılıyorum, umarım hakkında hayırlısı olur...

3Yıldır evlisiniz 5 yıldır o kadınla görüşüyor.
Baştan beridir aldatılıyorsunuz yani.
İlk mesajınızda yazmışsınız "aşık olarak evlendik "
Buna inanıyorsunuz yani öyle mi ??
Size aşık oldu yani bu adam..
Ondan mı aldattı sizi.
Ve siz ayrılmadınız bu adamdan..

Adamın amacı belli de sizin amacınız nedir?
Kendinizi böyle harap etmek mi amacınız?
Yoksa acı çekmekten keyif mi alıyorsunuz ..

Silkelenin ve kendinize gelin !
Siz bir annesiniz evladınız var.
Onun için dik duracak kendinize yol çizeceksiniz...
Eşinizden ayrılıp ayrılmamanız size kalmış.

Mamafih ayrılmanız daha yerinde olacktır.

Bi kez yapan hep yapar dicem ama sizinki hiç bırakmamışki hep yapmış zaten...

çok rezil bir durum.
o kadına yüklenip durmuşsunuz, o kadına olan kızgınlığınızı eşinize paravan yapmışsınız. asıl suçlu eşinizde. size ne hiç tanımadığınız bir kadından, evliliğinden, haysiyetinden?
kadın eşinizin hayatında sizden önce varmış. o kadın varken eşiniz sizi kandırıp evlenmiş. sizle hamileyken türkiyeye gidip sizi aldatmış.

5 sene geçici bir yatak ilişkisinden çıkmış bir süre. aldatmanın her türlüsü iğrenç, ama tek gecelik bir şey değil ki "eşimi seviyorum" bahanesinin arkasına saklanıp bir şeyleri görmezden geleceksiniz.
ortada sizi yıllardır aldatan bir adam var..

en kısa zamanda silkinip kendinize gelmenizi, en mantıklı karara ulaşmanızı dilerim.

Son düzenleme:
sizin yerinizde olmadığım için tam olarak ne yaşadığınızı anlayamam kabul
ama bu nedir aklım almıyor gerçekten yahu siz çalışan bayanım diyorsunuz erkeklere 5 basarım
diyorsunuz ama 6 aylık bebeğe bakamam diyorsun bu vicdansızlık gerçekten o sizin yavrunuz
nasıl bakamam dersin babasına verirsin pessss diyorum başka bişey demiyorum:83:
kocanız sizi aldatıyor her türlü şeyi yapıyor siz o adamı yok sayamıyorsunuz ama bebeğinizi
yok sayıyorsunuz günahsız yavruyu şoktayım gerçekten

karısını 5 yıldır aldatan bir erkeği affetmek hiç de mantıklı değil.ben eşinin akıllanacağına inanmıyorum
üzgünüm ama yaptığından pişman olsa zaten 5 yıl bu ilişkiyi sürdürmezdi
işin varmış bu adamın yanında durma
çocuğunu da sakın böyle karaktersiz birine bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…