- Konu Sahibi breitsbebek
-
eğer maddi olarak imkansızlıklar içinde olsaydın sana bu kadar kesin birşey demezdim ama muhtaç değilmişsin o yuzden;
kocan senı kazanmaya bile çalışmıyor buna değer görmüyor çünkü o kadınla ilişkisi daha önemli çünkü onu seviyor sense gururunu ayaklar altına alarak senı sevmeyen bu aşağılık durumu sana yaşatan adamı kazanmaya çalışıyorsun
ayrıca kocanın senı umursamadığını bildiği için kadında senı zerre dikkate almamış eminim senın hakkında konuşmuşlardır sonra da ha aşkım evet nerde kalmıştık diye muhabbetlerine devam etmişlerdir
senın gururun yok mu?
eğer maddi olarak imkansızlıklar içinde olsaydın sana bu kadar kesin birşey demezdim ama muhtaç değilmişsin o yuzden;
kocan senı kazanmaya bile çalışmıyor buna değer görmüyor çünkü o kadınla ilişkisi daha önemli çünkü onu seviyor sense gururunu ayaklar altına alarak senı sevmeyen bu aşağılık durumu sana yaşatan adamı kazanmaya çalışıyorsun
ayrıca kocanın senı umursamadığını bildiği için kadında senı zerre dikkate almamış eminim senın hakkında konuşmuşlardır sonra da ha aşkım evet nerde kalmıştık diye muhabbetlerine devam etmişlerdir
senın gururun yok mu?
Belki haklisiniz insanin acisi kendisine büyük, ama ben esimi okadar cok seviyorumki hala atlatamadim soku, cünkü hic beklemiyordum.
Tabiki kocamda suclu, o kadindan daha cok suclu, ve ona öyle kizginimki anlatamam, ama elim kolum bagli, seviyorum onu.
Bosanmadik ama cok búyük kavgamiz oldu, simdiyse onu kazanmaya calisiyorum. Evet size sacma geliyor belki bu, kazanmaya calisan ben degil o olmaliydi...
O kadina gelince, ramazanda ona bir mail attim, seviyemi bozmadan sordum on niyetini.
Aldigim cevab sadece ve sadece inkardan ibaretti, gúya beni esim ona yalvariyormus bu da basina ne geldiyse hep acidigindanmis. Esine söylersem ona hicbirsey olmazmis kocasi onu cok seviyormus ama olan benim kocama olurmus, daha neler neler. Nasil bir kadin bu yaa, insanin hicmi bir onuru haysiyeti olmaz. Benim etrafimda böyle insanlar hic olmadi, bu yúzden hala olayin sokunu atamadim.
Bosanmaya gelince, maddi yönden kesinlikle bir korkum yok, isim var, kendi ayaklarim üzerinde durabilirim, hatta bu konuda on erkege bedelim.Gúnde kac kez düsúnüyorum bilemezsiniz, herseyi ölcüp tartiyorum, amaaa bebegim henúz alti aylik. Babasida onu cok seviyor.
Suan esimle hicbirsey olmamis gibi mutluyuz, yani mutlu görúnüyorum.
Ne deseniz haklisiniz, aglayarak okuyorum bunlari, ben düsünmüyormuyum, ama inanin bebegimi ona birakamam, tek basimada ben bakamam. Kocam özür diledi ve birdaha görüsmeyecegine dair söz verdi. Ona son bir sans verdim, birdaha görüstügünde cocugunuda al git dedim.
Bende hemen inanip affedecek kadar saf degilim artik ama bekliyorum, neyi bilmiyorum. Görüsmesede aklinda hep o olacak, bende bunu hep biliyor olacagim.
Inanin zannedildigi gibi kolay degil, cok caresizim, birtek Allaha sigindim, O zaten kimsenin ahini yerde birakmaz.
Ne deseniz haklisiniz, aglayarak okuyorum bunlari, ben düsünmüyormuyum, ama inanin bebegimi ona birakamam, tek basimada ben bakamam. Kocam özür diledi ve birdaha görüsmeyecegine dair söz verdi. Ona son bir sans verdim, birdaha görüstügünde cocugunuda al git dedim.
Bende hemen inanip affedecek kadar saf degilim artik ama bekliyorum, neyi bilmiyorum. Görüsmesede aklinda hep o olacak, bende bunu hep biliyor olacagim.
Inanin zannedildigi gibi kolay degil, cok caresizim, birtek Allaha sigindim, O zaten kimsenin ahini yerde birakmaz.
​Çok haklısın arkadasım ama zıhnıyetı degıstırmek cok zor bence bu mıllet degısmezBaştan sona okudum yorumları... Bu yorumumu okuyan her kadına soruyorum... Nedir kadınların hali? Kaç tane erkek görüyorsunuz ki karısı onu kandırıp elin erkekleriyle öpüşmeye, koklaşmaya gitsin ve bu adam da "ben karımı kazanacağım" desin. Bu kadar midesiz olmayalım hanımlar... Efendi erkek kıymetlidir, lafım yok. Ama yani 5 para etmez erkeklere bile değerli insan muamelesi yapmayalım.
Kocasını aldatan kadına erkekler "beş para etmez paçavra" diye bakarken, karısını aldatan bir adama "ah yaramaz, inşallah akıllanır" diye bakmayalım ya hu... Kandırmayalım kendimizi, biz böyle yapa yapa erkekleri de kadınları da bu hale getirdik. İnsanız ya hu biz, b*k parçası değiliz, midemiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?