Sanki hiç hamile kalamayacak hissi

Maviesra

Canım oğlum 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.309
6.402
148
Selamlar ben hem mutlu hem hüzünlüyüm arkadaşlar. 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor her ay yeni umutlar ve yıkılışlar. Bu akşam 20 gun önce evlenen kiz kardeşimin gebelik testi pozitif çıktı çok mutlu oldum çok sevindim kendim içinse çok üzüldüm 4 aydır benden beklenen müjdeli haberi veremedim üzüntüden deli gibi ağlıyorum karamsarlığa kapıldım iyice ve herkesin hadi sendende bekliyoruz demelerinden usandım mübarek aya giriyoruz inşallah müjdeli haberler aliriz

Canım benim Allahım en kısa zamanda sana bana isteyen herkese nasip etsin Bu hamilelik varya ne kadar çok istersen o kadar geç oluyor onu anladım bu dönemde. Ne kadar üstüne düşersen düş o kadar olmuyor Seni en iyi ben anlarım 7 aydır evliyim aynı dönemde evlenen 4 kuzenim de hamile onlar İçin seviniyorum elbette ama neden ben de hamile kalamıyorum diye üzülüyorum herkes her gün bebek var mı diye soruyor iyice sinir küpüne döndüm hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim :) kardeşinin gebeliği de hayırlı olsun 20 gün önce evlenmiş nasıl denk getirmişler valla bravo

Bu kadar abartmayın ya. Hayatımızın amacı üremek mi sadece?
Tabiki hayır ama her evlilikte çocuk, cocuklar olsun istenir yıllarca bu acıyı çekenler var benim cevremde ve bu sitede insan kendini eksik hissediyor olursada olmazsadaallahın takdiri isyan edemeyiz. Bu arada hamilesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

Çok erken diyor paniklemiş şaşkın ablamda ilk geceden hamile kalmıştı canim bizde uğraşıyoruz doktor bana sıkıntı yok dedi ama stres kaynaklı olabilir tabiki. Ah ah o soru soranlar iyice strese sokuyor hic doktora gittinmi sen veya esin canim benim eş gitti sperm sayımız düşük dendi tekrar kontrole gidicez

Teşekkür ederim. Ben de çok uğraştım. 1 tüp bebek denemesi negatifim bile var. Ama baştan bu kadar stres yüklenirseniz geciktirirsiniz zaten.

Ben 2 yıldır bekliyorum sizin daha 4 aydır beklemedesiniz şimdiden kendinizi yipratmayin akışına bırakın derim benden sonra evlenen arkadaşım 2ciye hamile hemde 33 haftalık kızı 11aylik

Teşekkür ederim. Ben de çok uğraştım. 1 tüp bebek denemesi negatifim bile var. Ama baştan bu kadar stres yüklenirseniz geciktirirsiniz zaten.
Hem mutlu hem hüzünlüyum "inşallah sende kalırsın" vs diyenler "çalışmalara başla" diyenler üzüldüm moralim bozuldu içimi döktüm.

Ben 2 yıldır bekliyorum sizin daha 4 aydır beklemedesiniz şimdiden kendinizi yipratmayin akışına bırakın derim benden sonra evlenen arkadaşım 2ciye hamile hemde 33 haftalık kızı 11aylik
Zormus beklemek Allah sabir versin. Maşallah bizlerede naip olsun insallah

4 ayda ruh haliniz bu kadar bozulduysa sizin için daha da üzüldüm. Benim ve buradaki birçok kadının yerinde olsaymışsınız hayattan koparmışsınız demek... Kendinizi toplamanızı öneriyorum 4 ay çok kısa bi süre sonuçta. Şimdiden bu kadar diplerde olursanız Allah korusun ilerde çok daha kötü olursunuz. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin inşallah henuz daha çok erken tedaviye başlamak istersen bile 1 sene geçmeden yapmıyorlar ama bı muayene olabilirsiniz hormon testleri falan esinizde test yaptırsin en azından sıkıntı olmadığını öğrenmiş olursun sıkıntı varsa tedaviye erkenden başlamış olursunuz

Geçen ay gittim canım pko varmış ilaçlar verdi 6 ay daha deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi

Evlenince hemen olacak diye düşünüyordum. Çevrem biraz rahatsız etti ondan çok üzüldüm bugün. Teşekkür ederim moral herşeyin ilacı aslinda

Tam 4 yıldır hiçbir sebep olmamasına rağmen hamile kalamıyorum, tüp bebek yaptırdık o da negatif oldu. Olmuyor işte yani bazen olmayınca olmuyor. Ama siz karalar bağlamayın hemen henüz çok erken çünkü. Tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olursunuz inşallah

Doktora gittim tiroit ilacı folik asit verdim eşimde gitti sperm sayısı düşük gibi ultrosan çektir dedi işlerden fırsat bulup baktiramadi. Şimdilik keçiboynuzu kuru yapıyoruz birde adet olursam ovulasyon testi denicem

Evlenince hemen olacak diye düşünüyordum. Çevrem biraz rahatsız etti ondan çok üzüldüm bugün. Teşekkür ederim moral herşeyin ilacı aslinda
Hiç üzülmeyin. İnanın hepimiz çevrenin fena baskısı altındayız ama onları duymamaktan dinlememekten başka şansımız yok. Çünkü stres altında şansımız çok daha az. Dua edin. Moralinizi yüksek tutun

Rabbim sana ve senin gibi isteyen yıllarca haret çeken arkadaşlara nasıl eylesin tez zamanda. Ben biraz ahmaklık ettim umutsuzluğa kapıldım

Bu kadar abartmayın ya. Hayatımızın amacı üremek mi sadece?
Biraz kırıcı olmuş bu mesaj . Sizde yeni hamilesiniz . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Ne güzel dileklerde bulunduk hamile olduğunuzu öğrenince. Hanımefendi de ister bu duyguyu tatmak , bende isterim . Anne olmak resmen bir mucizeye sahip olmak . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…