Sanki hiç hamile kalamayacak hissi

20 gün önce evlenen nasıl anlıyor hamile kaldığını 1 adet geçmesi gerekmiyor mu üstünden
Adeti 5 gün gecti test yaptı erken gebelik testi ve çift çizgi çıktı ilişkiden 10 gün sonra hamilelik varsa gösteriyormuş pazartesi kan vericek bakalim hayırlısı ile sağlıklı gelsin

Ama hesap edilirken bir önceki adet başlangıcından hesap ediyorlar. Aslında 2 haftalık hamile oluyorsun ama tıbben 4 hafta
Pazartesi öğrenicez bakalim malum yasak var haftasonu Allah verince ilk geceden veriyor işte

Insan tabiki mutlu oluyor özeniyor hele gecen yeni dogum yapan arkadasima hediyeler alırken o kadar duygulandimki keske benimde olsa diye ic geçirdim herhangi tedavi vs oldunuzmu yengenizin normal yoldan tedavisiz mi oldu
Onunki normal yoldan bende yeni klomene başladım

Doğru diyosunuz bi anlık üzüntü ve kedere kapıldım rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın inşallah
Stres yapma cnm biz hep bu stres yuzunden eeken menepoaza kadar ulastik hepsi yaptihimiz stres asla olmicak benim niye olmuyor diye diye simdi vardir rabbim vermiyorsada bildihi diyoriz yine tup bebek tedavisine baslicam verirse bas taci vermesede kader kismet mis divez sen sadece stres yapma cnim benin cok erken ki yasinda genvtir ben 40 yasindayim zor ama sen uzme tatli canini elbet rabbim o duyguyu yasatavaktir sanada uzme tatli canini

Çok teşekkür ederim sizinde güzel haberler almanızı Allahtan diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…