Benim 3senedir olmuyor zaman o kadar hızlı akıp gidiyor ki hiç farketmiyosun bile bu kadar süre geçtiğini benim yengemde evlendikten 6ay sonra hamile kaldı ben 3senedir bekliyorum çevremdeki insanların bu haberini duyunca seviniyorum ama kendi içimden de üzülüyorumSelamlar ben hem mutlu hem hüzünlüyüm arkadaşlar. 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor her ay yeni umutlar ve yıkılışlar. Bu akşam 20 gun önce evlenen kiz kardeşimin gebelik testi pozitif çıktı çok mutlu oldum çok sevindim kendim içinse çok üzüldüm 4 aydır benden beklenen müjdeli haberi veremedim üzüntüden deli gibi ağlıyorum karamsarlığa kapıldım iyiceve herkesin hadi sendende bekliyoruz demelerinden usandım mübarek aya giriyoruz inşallah müjdeli haberler aliriz
Canım gerçekten de öyle hayatın cilvesi mi desem ne desem bilemedimAcaba biraz beyin düşüncelerimizin tersi yönündemi çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum. Ben evlendiğimde nasıl olsa pkoyum ben hamile kalmam zor olur düşüncesiyle hiç korunmadım ilk aydan hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim. 3 ay korundum 4 ay yine ihtimal vermiyordum yine hamile kalıp dış gebelik gecirdim. Sonrasında aaa ben hamile kalıyormuşum yaa çok şükür diye bi algı oluştu kafamda. Hemen yine kalıcam diye beklerken 1 yıldır tık yok. Tedavi aşaması bile oldu yine yok
Şimdi bakıyorum sizlerde evlenince hemen olcakmış düşüncesi tersi yönünde
bu arada herkesin dediği gibi 4 ay kısa bir süre strese girmek için. Evliliğinizin tadını çıkarın öncelik olur Allahın izniyle
Ah canım 4 ayın içine nasıl bu kadar şeyi sığdırabildin? Biz 3 senedir istiyoruz , olmuyor. Laf atmayan kalmadıSelamlar ben hem mutlu hem hüzünlüyüm arkadaşlar. 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor her ay yeni umutlar ve yıkılışlar. Bu akşam 20 gun önce evlenen kiz kardeşimin gebelik testi pozitif çıktı çok mutlu oldum çok sevindim kendim içinse çok üzüldüm 4 aydır benden beklenen müjdeli haberi veremedim üzüntüden deli gibi ağlıyorum karamsarlığa kapıldım iyiceve herkesin hadi sendende bekliyoruz demelerinden usandım mübarek aya giriyoruz inşallah müjdeli haberler aliriz
AminnnnYazgınızda bir vuslat vardır elbet. zamanını bekleyen. Allah sizi ve tüm çocuk hasretindekileri yavrularıyla buluştursun.
Selamlar ben hem mutlu hem hüzünlüyüm arkadaşlar. 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor her ay yeni umutlar ve yıkılışlar. Bu akşam 20 gun önce evlenen kiz kardeşimin gebelik testi pozitif çıktı çok mutlu oldum çok sevindim kendim içinse çok üzüldüm 4 aydır benden beklenen müjdeli haberi veremedim üzüntüden deli gibi ağlıyorum karamsarlığa kapıldım iyiceve herkesin hadi sendende bekliyoruz demelerinden usandım mübarek aya giriyoruz inşallah müjdeli haberler aliriz.
Canım benim allah hepimize nasip eylesin zaten kafaya takmayinca oluyor diyolar rabbim nezaman nasip ederse o zaman olur tabi 4 ay çok erkenAcaba biraz beyin düşüncelerimizin tersi yönündemi çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum. Ben evlendiğimde nasıl olsa pkoyum ben hamile kalmam zor olur düşüncesiyle hiç korunmadım ilk aydan hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim. 3 ay korundum 4 ay yine ihtimal vermiyordum yine hamile kalıp dış gebelik gecirdim. Sonrasında aaa ben hamile kalıyormuşum yaa çok şükür diye bi algı oluştu kafamda. Hemen yine kalıcam diye beklerken 1 yıldır tık yok. Tedavi aşaması bile oldu yine yok
Şimdi bakıyorum sizlerde evlenince hemen olcakmış düşüncesi tersi yönünde
bu arada herkesin dediği gibi 4 ay kısa bir süre strese girmek için. Evliliğinizin tadını çıkarın öncelik olur Allahın izniyle
Insan tabiki mutlu oluyor özeniyor hele gecen yeni dogum yapan arkadasima hediyeler alırken o kadar duygulandimki keske benimde olsa diye ic geçirdim herhangi tedavi vs oldunuzmu yengenizin normal yoldan tedavisiz mi olduBenim 3senedir olmuyor zaman o kadar hızlı akıp gidiyor ki hiç farketmiyosun bile bu kadar süre geçtiğini benim yengemde evlendikten 6ay sonra hamile kaldı ben 3senedir bekliyorum çevremdeki insanların bu haberini duyunca seviniyorum ama kendi içimden de üzülüyorum
Erken olduğunu biliyorum ama işte daha ilk aydan başladılar arayanlar soranlar birde ben ailemden uzak şehire yerlestim stres moral bozukluğu çok olmuştu daha yeni yeni alışıyorum Inşallah en güzellerini uzun yıllardır bekleyen arkadaşlarıma nasip eder AllahımAh canım 4 ayın içine nasıl bu kadar şeyi sığdırabildin? Biz 3 senedir istiyoruz , olmuyor. Laf atmayan kalmadıEn sonunda sildim hepsini rahatladım . Düşüncesiz insanlar psikolojimi bitirdi. Allah hayırlısıyla çocuğu olmayan herkese nasip etsin annelik duyguyu tatmayı . Üzme kendini bu kadar evliliğin tadını çıkar
4 ay cok kisa zaman ama bana cok uzun geliyor bi anlık moral bozukluğu ile isyan ettim sonra benden daha dertli arkadaslari gordukce isyanımdan utandımLütfen yanlış anlamayın ama başlığı görünce senelerdir çabalıyor herhalde diyerek girdim 4 ayı görünce şaşırdım. Neden kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz ki daha yeni evlisiniz bi tadını çıkarın hayatın, evliliğin. Napalm ilk gecede hamile kaldılarsa Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin onların acısını göstermesin. Yani size tavsiyem bu siteyi bi gözden geçirin nice evlat hasreti çekenler var onların hikayelerini okuyun sonrasında halinize şükredin hayatın tadını çıkarmaya bakın kendinizi daha fazla strese sokmayın. Olacağı varsa da stres yaparak önüne engel koyuyorsunuz işin bu yönünden düşünün. Herşey gönlünüzce olsun
Bende 4.yılıma gircem zaman zaman isyana düştüğüm de oldu ama dediğim gibi burada o kadar kişi var ki sonra bende utandım daha hiç bişe yaşamamşım dedim. Size de o yüzden yazdım stresi bi kenara bırakıp evliliğinize, eşinize, hayatınıza odaklanın. Sizi mutlu edecek ne varsa onları yapın4 ay cok kisa zaman ama bana cok uzun geliyor bi anlık moral bozukluğu ile isyan ettim sonra benden daha dertli arkadaslari gordukce isyanımdan utandımçok teşekkür ederim tanımadan moral veren gönlümü ferahlatan çok insan oldu
Doğru diyosunuz bi anlık üzüntü ve kedere kapıldım rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın inşallahKizlar yapmayin ya 4 ay nedir bizler ne yapalim aşılama tüp bebek erken menopoz tanimlari igneler ilaçlar yılalrsir hayalini kurdugumuz ama olmayan bebek istegimiz biz ne yapalim daha 4 aya uzuliyorsuniz bizler ne tedaviler gordük pes etmeden yilmadan sabrederek devam ediyoriz Allah isteyen herkese o mutlulugu yaşatsin ama bizler bunalri yasarken 4 aya bukafar stres yapmayin elbet olur
Aynen öyle canım. Genelde en çok istediklerimiz sınavımız oluyor. Herşey sınav kimisine vererek sınıyor kimisine vermeyerekCanım gerçekten de öyle hayatın cilvesi mi desem ne desem bilemedimbu illa hamilelikte değil konu ne olursa olsun bişeyi çok iste deli gibi iste olmaz, aklında olmasın hiç takma bi anda olur hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
Sağolasın canım. Kesinlikle dediğin gibi hayırlısını iste her zaman için. Birde çevrenin dediğini duyma. İstiyoruz deniyoruz deme düşünmüyoruz daha erken olduğuna karar verdik falan de gerekirse. Cünkü diğer türlü hep gözler üstünde oluyor hep beklenti içinde oluyorlar. İnsanlar hadleri olmayan şeylere o kadar konuşmayı seviyorlarki hiç seni düşünmeden daha çok yıpranıyorsunCanım benim allah hepimize nasip eylesin zaten kafaya takmayinca oluyor diyolar rabbim nezaman nasip ederse o zaman olur tabi 4 ay çok erkensanada çok gecmis olsun
Evlendiğinde tam yumurtlama dönemleriyse eğer olabilir. Döngümüzün ortalarında yumurtlamamız oluyor döllenme gerçekleşiyor 15 gün sonra falanda regli dönemimizde hamile olduğumuzu öğreniyoruz20 gün önce evlenen nasıl anlıyor hamile kaldığını 1 adet geçmesi gerekmiyor mu üstünden
Ama hesap edilirken bir önceki adet başlangıcından hesap ediyorlar. Aslında 2 haftalık hamile oluyorsun ama tıbben 4 haftaEvlendiğinde tam yumurtlama dönemleriyse eğer olabilir. Döngümüzün ortalarında yumurtlamamız oluyor döllenme gerçekleşiyor 15 gün sonra falanda regli dönemimizde hamile olduğumuzu öğreniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?