Benim arkadaşım 9 yıl sonra hamile kaldi şuan son ayları canim bide örnek olarak kaynanam 10 yıl sonra hamile kalmis rabbimden ümit kesilmez Allah yardim etsin bi anlık üzüntüyle yazdim sonra Allah'a isyan etmeyeyim verirsede vermezsede kader imtihandır dedimBen 9 yıldır ugrasiyorum. Sonuç kucagim bos .Ama hiç bı zaman niye neden demedim.siz daha 4 ay olmuş sabredin.Hayirliysa olur
Hamile kalıyorum ama düşüyor.Sebebini bulamiyorlarÇok özel değilse bı sıkıntı var mı yoksa sebebsiz infertilite mi ?
Haklısınız zaten 1 aydır şehir dışındaydım kızkardeşimin düğününe gittim hem moral oldu sadece çevre baskısından dolayı çok strese giriyorum ilk haftadan eş dost bebek varmı sormaya başladıDoktorlar 1 seneden öncesini normal karşılıyorlar. 4. Aydan bukadar stres olmanız normal değil , yıllarca uğraşanlar var. Her iliskiye girdiginizde hamile kalacakmıyım diye düşününce inanın olmuyor. Böylelikle biraz evliliginize de zaman vermis olursunuz.
Rahimde perde falan varsa öyle oluyormuş burda bı arkadaş vardı oda öyle iki üç düşük yapinca doktor perdeden kaynaklandığını söylemiş acaba neden öyle oluyor ki yaaHamile kalıyorum ama düşüyor.Sebebini bulamiyorlar
Selamlar ben hem mutlu hem hüzünlüyüm arkadaşlar. 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor her ay yeni umutlar ve yıkılışlar. Bu akşam 20 gun önce evlenen kiz kardeşimin gebelik testi pozitif çıktı çok mutlu oldum çok sevindim kendim içinse çok üzüldüm 4 aydır benden beklenen müjdeli haberi veremedim üzüntüden deli gibi ağlıyorum karamsarlığa kapıldım iyiceve herkesin hadi sendende bekliyoruz demelerinden usandım mübarek aya giriyoruz inşallah müjdeli haberler aliriz
Bı bilsem yapmadığım şey kalmadı kısmetRahimde perde falan varsa öyle oluyormuş burda bı arkadaş vardı oda öyle iki üç düşük yapinca doktor perdeden kaynaklandığını söylemiş acaba neden öyle oluyor ki yaa
Sizde diyin ki suanlik akışına bıraktım biraz evliliğimin tadını çıkartmak istiyorum etrafa açıklama yapmayın nasip diyinHaklısınız zaten 1 aydır şehir dışındaydım kızkardeşimin düğününe gittim hem moral oldu sadece çevre baskısından dolayı çok strese giriyorum ilk haftadan eş dost bebek varmı sormaya başladı
Geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBı bilsem yapmadığım şey kalmadı kısmet
Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdi çok üstüme gelicekler ondan sinirleniyorum şuan erken diyorum. Allah bebeginize ve size sağlıklı ömür nasip eylesin pozitif enerjiniz için çok teşekkür ederimsakin olun, şu an KOSKOCA 4 AY gibi geliyor size ama inanın bu yolda çok çok küçük bir zaman. Daha yolun başındasınız. Rabbim en uygun zamanda verecektir inşallah. hamile kalma ile ilgili fizyolojik bilgi edinin ve sonrasını akışa bırakın. bir de etrafın ağzını kapatın. Tuzum kuru değil bu konuda, yaşadığım süreçlerden sizi anlayabiliyorum. Ben 3 yıl da 2 kez kayıp verdikten sonra aldım bebeğimi kucağıma. öncesindeki 6 yıl çocuk düşünmedik, olmayacağını da hiç düşünmemiştim, ama sordurtmadım bu soruyu. insanların haddi değil bu konu ve sizi olumsuz etkiler. akışına bırakmayı başardığınızda olacak inanın. dua ediyorum size
Banada aynı şeyi yapıyorlar birde ben 1 senelik evliyim :) Bende yeni yeni planlıyorum gebeliği. Evet hamile kalmak hiç kolay değil fakat stres yaparsanız gerçekten hic olmuyor. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz?Haklısınız zaten 1 aydır şehir dışındaydım kızkardeşimin düğününe gittim hem moral oldu sadece çevre baskısından dolayı çok strese giriyorum ilk haftadan eş dost bebek varmı sormaya başladı
Yazgınızda bir vuslat vardır elbet. zamanını bekleyen. Allah sizi ve tüm çocuk hasretindekileri yavrularıyla buluştursun.Bı bilsem yapmadığım şey kalmadı kısmet
Aynisi bi arkadaşımda vardı yillardir dusuk yapıyordu oda çok uzun yıllar evliydi 10 11. Senesinde hamile kaldi artık nasıl tedavi nasıl bir yol izledi soramadım. Erken doğum yaptı çocuğu kuvezde falan kaldi ama Allah ol dedi oldu daha yeni hemde bu olay umut aslinda hep var biz umutsuzluga kapılıyoruzHamile kalıyorum ama düşüyor.Sebebini bulamiyorlar
Banada aynı şeyi yapıyorlar birde ben 1 senelik evliyim :) Bende yeni yeni planlıyorum gebeliği. Evet hamile kalmak hiç kolay değil fakat stres yaparsanız gerçekten hic olmuyor. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz?
Amin canim aminYazgınızda bir vuslat vardır elbet. zamanını bekleyen. Allah sizi ve tüm çocuk hasretindekileri yavrularıyla buluştursun.
Canim hersey Allahtan. Bak ben temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi. Ekimden beri deniyoruz olmuyor. Hepimiz guzel haberler alalim insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Cok zor. Ama kendini uzme 4 ay kisa bi zaman. En az 1 sene diyor doktorlar insallah sana da bana da isteyen herkese de nasio etsin RabbimSelamlar ben hem mutlu hem hüzünlüyüm arkadaşlar. 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor her ay yeni umutlar ve yıkılışlar. Bu akşam 20 gun önce evlenen kiz kardeşimin gebelik testi pozitif çıktı çok mutlu oldum çok sevindim kendim içinse çok üzüldüm 4 aydır benden beklenen müjdeli haberi veremedim üzüntüden deli gibi ağlıyorum karamsarlığa kapıldım iyiceve herkesin hadi sendende bekliyoruz demelerinden usandım mübarek aya giriyoruz inşallah müjdeli haberler aliriz
Ben trendyoldan 30 lu siparis verdim ,bende ilkkez kullanacağım.Bu ay adet olursam alacağım birgebenin günlüğü diye sayfa var ordan mi alsam yoksa internetten mi alsam karar veremedim onu araştırıyorum
Amin canim çok geçmiş olsun bu site o kadar güzel ki sizlerle dertlestim ve o kadar moralim yerine geldiki Alah razı olsun güzel insanlardanCanim hersey Allahtan. Bak ben temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi. Ekimden beri deniyoruz olmuyor. Hepimiz guzel haberler alalim insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Cok zor. Ama kendini uzme 4 ay kisa bi zaman. En az 1 sene diyor doktorlar insallah sana da bana da isteyen herkese de nasio etsin Rabbim❤
Markasi ne canim bende kararsız kaldim geçen aydan 10 gun gecikmem oldu adet döngüm değişti galiba 23 nisan olcam kismetse ilk iş ovulasyon testi sipariş vermekBen trendyoldan 30 lu siparis verdim ,bende ilkkez kullanacağım.
Laboquick . Kk da kullanan biriönerdi bana da sagolsun :)Markasi ne canim bende kararsız kaldim geçen aydan 10 gun gecikmem oldu adet döngüm değişti galiba 23 nisan olcam kismetse ilk iş ovulasyon testi sipariş vermek
Evet nette gördüğüm bu markaydi canim baya kullanan var insallah guzel haberler ile gelirsin bizlere de bilgi verLaboquick . Kk da kullanan biriönerdi bana da sagolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?