Sanki hiç hamile kalamayacak hissi

Ben 9 yıldır ugrasiyorum. Sonuç kucagim bos .Ama hiç bı zaman niye neden demedim.siz daha 4 ay olmuş sabredin.Hayirliysa olur
Benim arkadaşım 9 yıl sonra hamile kaldi şuan son ayları canim bide örnek olarak kaynanam 10 yıl sonra hamile kalmis rabbimden ümit kesilmez Allah yardim etsin bi anlık üzüntüyle yazdim sonra Allah'a isyan etmeyeyim verirsede vermezsede kader imtihandır dedim

Haklısınız zaten 1 aydır şehir dışındaydım kızkardeşimin düğününe gittim hem moral oldu sadece çevre baskısından dolayı çok strese giriyorum ilk haftadan eş dost bebek varmı sormaya başladı

Hamile kalıyorum ama düşüyor.Sebebini bulamiyorlar
Rahimde perde falan varsa öyle oluyormuş burda bı arkadaş vardı oda öyle iki üç düşük yapinca doktor perdeden kaynaklandığını söylemiş acaba neden öyle oluyor ki yaa

sakin olun, şu an KOSKOCA 4 AY gibi geliyor size ama inanın bu yolda çok çok küçük bir zaman. Daha yolun başındasınız. Rabbim en uygun zamanda verecektir inşallah. hamile kalma ile ilgili fizyolojik bilgi edinin ve sonrasını akışa bırakın. bir de etrafın ağzını kapatın. Tuzum kuru değil bu konuda, yaşadığım süreçlerden sizi anlayabiliyorum. Ben 3 yılda 2 kez kayıp verdikten sonra aldım bebeğimi kucağıma. öncesindeki 6 yıl çocuk düşünmedik, olmayacağını da hiç düşünmemiştim, ama sordurtmadım bu soruyu. insanların haddi değil bu konu ve sizi olumsuz etkiler. akışına bırakmayı başardığınızda olacak inanın. dua ediyorum size

Rahimde perde falan varsa öyle oluyormuş burda bı arkadaş vardı oda öyle iki üç düşük yapinca doktor perdeden kaynaklandığını söylemiş acaba neden öyle oluyor ki yaa
Bı bilsem yapmadığım şey kalmadı kısmet

Sizde diyin ki suanlik akışına bıraktım biraz evliliğimin tadını çıkartmak istiyorum etrafa açıklama yapmayın nasip diyin

Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdi çok üstüme gelicekler ondan sinirleniyorum şuan erken diyorum. Allah bebeginize ve size sağlıklı ömür nasip eylesin pozitif enerjiniz için çok teşekkür ederim

Banada aynı şeyi yapıyorlar birde ben 1 senelik evliyim :) Bende yeni yeni planlıyorum gebeliği. Evet hamile kalmak hiç kolay değil fakat stres yaparsanız gerçekten hic olmuyor. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz?

Hamile kalıyorum ama düşüyor.Sebebini bulamiyorlar
Aynisi bi arkadaşımda vardı yillardir dusuk yapıyordu oda çok uzun yıllar evliydi 10 11. Senesinde hamile kaldi artık nasıl tedavi nasıl bir yol izledi soramadım. Erken doğum yaptı çocuğu kuvezde falan kaldi ama Allah ol dedi oldu daha yeni hemde bu olay umut aslinda hep var biz umutsuzluga kapılıyoruz

Bu ay adet olursam alacağım birgebenin günlüğü diye sayfa var ordan mi alsam yoksa internetten mi alsam karar veremedim onu araştırıyorum
Banada aynı şeyi yapıyorlar birde ben 1 senelik evliyim :) Bende yeni yeni planlıyorum gebeliği. Evet hamile kalmak hiç kolay değil fakat stres yaparsanız gerçekten hic olmuyor. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz?

Canim hersey Allahtan. Bak ben temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi. Ekimden beri deniyoruz olmuyor. Hepimiz guzel haberler alalim insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Cok zor. Ama kendini uzme 4 ay kisa bi zaman. En az 1 sene diyor doktorlar insallah sana da bana da isteyen herkese de nasio etsin Rabbim

Bu ay adet olursam alacağım birgebenin günlüğü diye sayfa var ordan mi alsam yoksa internetten mi alsam karar veremedim onu araştırıyorum
Ben trendyoldan 30 lu siparis verdim ,bende ilkkez kullanacağım.

Amin canim çok geçmiş olsun bu site o kadar güzel ki sizlerle dertlestim ve o kadar moralim yerine geldiki Alah razı olsun güzel insanlardan

Ben trendyoldan 30 lu siparis verdim ,bende ilkkez kullanacağım.
Markasi ne canim bende kararsız kaldim geçen aydan 10 gun gecikmem oldu adet döngüm değişti galiba 23 nisan olcam kismetse ilk iş ovulasyon testi sipariş vermek

Markasi ne canim bende kararsız kaldim geçen aydan 10 gun gecikmem oldu adet döngüm değişti galiba 23 nisan olcam kismetse ilk iş ovulasyon testi sipariş vermek
Laboquick . Kk da kullanan biriönerdi bana da sagolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…