- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Benim eşim de spermi sinirdaydi Proxeed kullanmıştı baya etkili olmuştu ayrıca sabah akşam keçi boynuzu pekmezi kullandıDoktora gittim tiroit ilacı folik asit verdim eşimde gitti sperm sayısı düşük gibi ultrosan çektir dedi işlerden fırsat bulup baktiramadi. Şimdilik keçiboynuzu kuru yapıyoruz birde adet olursam ovulasyon testi denicem
Çok teşekkür ederimHiç üzülmeyin. İnanın hepimiz çevrenin fena baskısı altındayız ama onları duymamaktan dinlememekten başka şansımız yok. Çünkü stres altında şansımız çok daha az. Dua edin. Moralinizi yüksek tutun
Keçiboynuzu kürüne başladık tadını beğenmiyor ama zorla içiyor bende belli vitaminlere başladım inşallah herşey güzel olur bu mubarek aylardaBenim eşim de spermi sinirdaydi Proxeed kullanmıştı baya etkili olmuştu ayrıca sabah akşam keçi boynuzu pekmezi kullandı
Hamile kalmak neden bu kadar zor artık bilmiyorum, evlenmeden önce sanıyoruz ki evlenince istediğimizde hemen olacak. Ama hiç öyle değilmiş meğer. Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin, her şey nasipRabbim sana ve senin gibi isteyen yıllarca haret çeken arkadaşlara nasıl eylesin tez zamanda. Ben biraz ahmaklık ettim umutsuzluğa kapıldım
Amin canim yediklerimiz içtiklerimiz etkiliyor birde stres sanırım. Biz nisanliyken korona olduk eşimle hamile kalmaya engelmis buda doktor öyle dedi herşeyin bi zamanı var elbetHamile kalmak neden bu kadar zor artık bilmiyorum, evlenmeden önce sanıyoruz ki evlenince istediğimizde hemen olacak. Ama hiç öyle değilmiş meğer. Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin, her şey nasip
Merve keşke bu şekilde yazmasaydın; eminim niyetin kötü değildir ama hamile kalamamak nasıl bi duygu en iyi bilenlerden biri sensin.. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ama biliyorsun ki hamile kalana kadar çok uğraştın, uğraştık, uğraşıyoruz..Bu kadar abartmayın ya. Hayatımızın amacı üremek mi sadece?
Bende öyle zannederdim evlenecem hemen olacak öyle olmuyormus malesef hatta eşimin işinden dolayı düğünden 2 ay önce nikah kiydik bazenn derim o zamanlar denemeye baslasaydim kesin olurduHamile kalmak neden bu kadar zor artık bilmiyorum, evlenmeden önce sanıyoruz ki evlenince istediğimizde hemen olacak. Ama hiç öyle değilmiş meğer. Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin, her şey nasip
Inşallah bizde güzel haberler vericez bizede nasıp olacak elbet birgünEşimin dayısının bı oğlu var 1.sinifa gidiyor ama görseniz büyümüşte küçülmüş çocuktan al haberi dedikleri bu olsa gerek Allah sana da çocuk versin seninde bı çocuğun olsun gibi laflar eder arada konuşuluyor tabi ailesindeo baskı hepimiz de var malesef eşim 2 kardeş büyük o olunca ve sulalenin ilk torunu olunca gözler üzerimde
Evet korana etkiliyormus ama sağ salim anlatmışsınız çok şükürAmin canim yediklerimiz içtiklerimiz etkiliyor birde stres sanırım. Biz nisanliyken korona olduk eşimle hamile kalmaya engelmis buda doktor öyle dedi herşeyin bi zamanı var elbet
Gerçekten hiç böyle olacağını düşünmezdim, gerçi her şey nasip orası ayrı ama acaba bize nasip olacak mı? Bazen çok ümitsiz oluyorum bazen zamanı var diyorum bakalımBende öyle zannederdim evlenecem hemen olacak öyle olmuyormus malesef hatta eşimin işinden dolayı düğünden 2 ay önce nikah kiydik bazenn derim o zamanlar denemeye baslasaydim kesin olurdu
Burası hersyi paylaşabileceğin bı platform kimseye anlatamadigimiz şeyleri anlatip paylaşıyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz ama sende bu kadar karamsar olmaInşallah bizde güzel haberler vericez bizede nasıp olacak elbet birgünsağlıklı günler dilerim neseniz pozitif düşünceniz için çok teşekkür ederim
Bende öyle bazen eşime diyorum ya hiç olmayacaksa çocuğumuz belki de Rabb'im bizi evlatla imtihan ederse diye düşünüyorum sonra daha da olumsuz dusunuyorum sonra diyorum ki Allah büyük o herşeyin en iyisini bilirGerçekten hiç böyle olacağını düşünmezdim, gerçi her şey nasip orası ayrı ama acaba bize nasip olacak mı? Bazen çok ümitsiz oluyorum bazen zamanı var diyorum bakalım
Benim kuzenim 6 yıldır uğraşıyor hala olmadi. O acıyı yakından bilirim. Ahhh Şu çevre baskısı çok kötü ben 4 aydır uğraşıyorum ama bu gece biraz moralmen çöktüm icimi döktüm bu platformda sorduğum sorulara yanıt arıyorum bilgi arıyorum. Bana sende çalışmalara başla artık seninde çocuğun olsun denilince hüngür hüngür ağladımMerve keşke bu şekilde yazmasaydın; eminim niyetin kötü değildir ama hamile kalamamak nasıl bi duygu en iyi bilenlerden biri sensin.. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ama biliyorsun ki hamile kalana kadar çok uğraştın, uğraştık, uğraşıyoruz..
Biz nisanliyken hatta sevgiliyken dogmamis cocuklarin isimlerini bile koydukBende öyle bazen eşime diyorum ya hiç olmayacaksa çocuğumuz belki de Rabb'im bizi evlatla imtihan ederse diye düşünüyorum sonra daha da olumsuz dusunuyorum sonra diyorum ki Allah büyük o herşeyin en iyisini bilir
Ahh kıyamam yaaBiz nisanliyken hatta sevgiliyken dogmamis cocuklarin isimlerini bile koydukesim tek çocuk oda 10 sene sonra olmuş Allah kaynanama dogal yoldan gec nasip etmiş zavallı kadin çevreden eşinden çok çekmiş yazık.
Çok özel değilse bı sıkıntı var mı yoksa sebebsiz infertilite mi ?Ben 9 yıldır ugrasiyorum. Sonuç kucagim bos .Ama hiç bı zaman niye neden demedim.siz daha 4 ay olmuş sabredin.Hayirliysa olur
Bilmez miyim o psikolojik baskıyı? Bana da sürekli soruluyor yok mu sizde bişey, millet ikinciyi yaptı.. Ama hamile kalsak kaçının umrunda olacak? Rızkımızı veren yada çocuğa bakacak olan onlar mı? Halbuki bizim doğurup doğurmamamız onları ne ilgilendirir? Ama işte anlatamıyorsun. Mesela beni arayıp iklim nasılsın var mı bebiş diyorlar. Yok diyorsun şunu yap bunu yap tavsiye veriyorlar. Aslında bizi yoran daha çok çevre baskısı. Bizi korkutan da yine çevreden gelecek olan baskıBenim kuzenim 6 yıldır uğraşıyor hala olmadi. O acıyı yakından bilirim. Ahhh Şu çevre baskısı çok kötü ben 4 aydır uğraşıyorum ama bu gece biraz moralmen çöktüm icimi döktüm bu platformda sorduğum sorulara yanıt arıyorum bilgi arıyorum. Bana sende çalışmalara başla artık seninde çocuğun olsun denilince hüngür hüngür ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?