Yani ben katilmaktan cayana kadar, o kiz ve diger herkes onun icin giseden alabileceklerini dusunuyordu zaten. Pozitif bir ortam vardi. Ben gidicem diyince o zaman sen senin bileti ver dediler. Tamam dedim ama cokta stres olmamistim yuz tane arama ve mesaj alana kadar. Belliki gisede vermediler yer olmayinca, sadece online onceden satisKaç paraydı ki bir bilet, gişeden bir tane alamamışlar mı
Boşverin, takılmayınBu arada yalnis anlasilma olmasin, o benim vazgecilmez arkadasim falan degil, helede o bileti olmayan kisi benim hicbirseyim olmuyor. Hepsinide silerim hicte gorusmem. Ama sadece kendimi kotu birsey yapmisim, insanlari yaniltmisim, yalnislikla zarar vermisim gibi ezik hissediyorum tavirlardan sonra
O sekilde dusunmedigim icin ama durum bunu getirdigi icin kendimi hakli gorebildim:)Bu olayda kendını nasıl haklı görebıldın? Atıcam dıyıp atmamışsın ve insanlar beklemiiş. Benım bıletım veremem deseydın baştan o halde
Valla ne bileyim. Meydanda nasil bir kaos vardi biliyor musunuz? Sifir taksi.. Ilk yesil isikli gordugume son gucumle kostum, onu yalakarim icindeykende bileti atarim diye dusundum ama olmadi. Otobus meseleside felaketti zaten, cidden, degil elimi cantama atip telefoni almak ayak parmagimi kipirtatacak yer yoktuVereceğim deyip dönmeyince aramışlar. Siz de söz vermeseydiniz.
Aynen yani, bir dakikalik bir an oldu biz meydandayken, 'ben gidicem, suradaki taksiye atlicam hemen' dedim. O zaman biletini bana gonder dedi. E taksiyi kacirmayim ona once kosayim icindeyken atarim dedim. Ama kacirdim taksiyi ve isler oyle gitmedi. Ayrica kizin, o canli muzige katilmayi isteyiote onden bilet almamasi onun sorunu aslinda, benle ne alakasi varYa valla üslup her şeydir asla gelemem emrivaki konuşmalara karşı taraf haklı bile olsa konuşma tarzı kötü bir de özür dilemişsiniz cevap yok. Ne kabalık ama
Bilet almaması onun sorunu ama siz atarım demeseydiniz ona göre hareket ederdi kız. Maalesef bu konuda haksızsızsınız. Takside niye atmadınız?Aynen yani, bir dakikalik bir an oldu biz meydandayken, 'ben gidicem, suradaki taksiye atlicam hemen' dedim. O zaman biletini bana gonder dedi. E taksiyi kacirmayim ona once kosayim icindeyken atarim dedim. Ama kacirdim taksiyi ve isler oyle gitmedi. Ayrica kizin, o canli muzige katilmayi isteyiote onden bilet almamasi onun sorunu aslinda, benle ne alakasi var
Bir arkadasim beni yilbasi programina davet etti (en yakin arkadasim falan degil ama onun grubuna ve programina katilmak istedim, degisiklik olsun sosyallesip yeni insanlar taniyayim diye, cok sevdigim biri idi). Birkac kisi once aksam yemegine gittik, sonra bulundugumuz yerdeki meydana havai fisek gosterisini izlemeye gittik. Bu arada toplam 5 kisiydik ve sadece biri benim arkadasimdi digerleri ile o gece tanistim. Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.
O grupta birinin o mekana girmek icin bileti yoktu, sonra bana biletimi ona verip veremeyecegimi sordular, bende alelacele gozum biryandan taksi ariyordu ve bir tane musait taksi gordum, 'tabiki veririm ama suradaki taksiyi kosup yakalayayim, taksinin icindeyken biletin ekran goruntusunu atarim' dedim. Ve o kadar kosmama ragmen taksiyi yakalayamadim. Sonra yakindaki duraga otobus geldi ona kostum, ve bindim. Otobusun ici Hindistandaki otobusler gibiydi kipirdayabilecek alan yok!! Koltuk altimda cantamin icinde telefonumun titresimini hissettim ama ulasamadim. Eve giden yol 1 saat surdu. Otobusten inince bi baktim arkadasim bileti at diye 10 kez mesaj atmis. 13 kez aramis, ayni zamanda biletimi isteyen kizda defalarca arayip mesaj atmis... Sonra ikisinede ozur dolu bir ses kaydi attim. Ama sinirim bozuldu!!! Beni niye ozurlenecek duruma dusuruyorlar? Her ikiside daha bugune kadar bir cevap vermedi benim ozurlu mesajlarima.. O kisinin biletinin olmamasinin sebebi ben miyim? Bide ustune mesajlarima cevap vermedi sanki ben bileti caldimda kactim... Benim biletimdi zaten.. Sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?