Tamam ama veririm dBoşverin, takılmayın
Çok gitmek istiyorlardı madem bilet alsalarmış öncesinde
Program belliymiş
Bilet sizin sonuçta ister yakarsınız ister çöpe atarsınız, kullanmadınız diye onlara vermek zorunda değilsiniz
Tabii verseniz şık olurmuş ama şartlar uymamış, belki birdaha görüşmeyeceğiniz birileri için kendinizi kötü hissetmeye gerek yok.
Bir arkadasim beni yilbasi programina davet etti (en yakin arkadasim falan degil ama onun grubuna ve programina katilmak istedim, degisiklik olsun sosyallesip yeni insanlar taniyayim diye, cok sevdigim biri idi). Birkac kisi once aksam yemegine gittik, sonra bulundugumuz yerdeki meydana havai fisek gosterisini izlemeye gittik. Bu arada toplam 5 kisiydik ve sadece biri benim arkadasimdi digerleri ile o gece tanistim. Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.
O grupta birinin o mekana girmek icin bileti yoktu, sonra bana biletimi ona verip veremeyecegimi sordular, bende alelacele gozum biryandan taksi ariyordu ve bir tane musait taksi gordum, 'tabiki veririm ama suradaki taksiyi kosup yakalayayim, taksinin icindeyken biletin ekran goruntusunu atarim' dedim. Ve o kadar kosmama ragmen taksiyi yakalayamadim. Sonra yakindaki duraga otobus geldi ona kostum, ve bindim. Otobusun ici Hindistandaki otobusler gibiydi kipirdayabilecek alan yok!! Koltuk altimda cantamin icinde telefonumun titresimini hissettim ama ulasamadim. Eve giden yol 1 saat surdu. Otobusten inince bi baktim arkadasim bileti at diye 10 kez mesaj atmis. 13 kez aramis, ayni zamanda biletimi isteyen kizda defalarca arayip mesaj atmis... Sonra ikisinede ozur dolu bir ses kaydi attim. Ama sinirim bozuldu!!! Beni niye ozurlenecek duruma dusuruyorlar? Her ikiside daha bugune kadar bir cevap vermedi benim ozurlu mesajlarima.. O kisinin biletinin olmamasinin sebebi ben miyim? Bide ustune mesajlarima cevap vermedi sanki ben bileti caldimda kactim... Benim biletimdi zaten.. Sinir
Bende haksız olduğunuzu düşunenlerdenim. Tamam demissiniz insanlar da size guvenip ona gore hareket etmis. Ben arkadasinizin yerinde olsam bende sizinle gorusmezdimBir arkadasim beni yilbasi programina davet etti (en yakin arkadasim falan degil ama onun grubuna ve programina katilmak istedim, degisiklik olsun sosyallesip yeni insanlar taniyayim diye, cok sevdigim biri idi). Birkac kisi once aksam yemegine gittik, sonra bulundugumuz yerdeki meydana havai fisek gosterisini izlemeye gittik. Bu arada toplam 5 kisiydik ve sadece biri benim arkadasimdi digerleri ile o gece tanistim. Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.
O grupta birinin o mekana girmek icin bileti yoktu, sonra bana biletimi ona verip veremeyecegimi sordular, bende alelacele gozum biryandan taksi ariyordu ve bir tane musait taksi gordum, 'tabiki veririm ama suradaki taksiyi kosup yakalayayim, taksinin icindeyken biletin ekran goruntusunu atarim' dedim. Ve o kadar kosmama ragmen taksiyi yakalayamadim. Sonra yakindaki duraga otobus geldi ona kostum, ve bindim. Otobusun ici Hindistandaki otobusler gibiydi kipirdayabilecek alan yok!! Koltuk altimda cantamin icinde telefonumun titresimini hissettim ama ulasamadim. Eve giden yol 1 saat surdu. Otobusten inince bi baktim arkadasim bileti at diye 10 kez mesaj atmis. 13 kez aramis, ayni zamanda biletimi isteyen kizda defalarca arayip mesaj atmis... Sonra ikisinede ozur dolu bir ses kaydi attim. Ama sinirim bozuldu!!! Beni niye ozurlenecek duruma dusuruyorlar? Her ikiside daha bugune kadar bir cevap vermedi benim ozurlu mesajlarima.. O kisinin biletinin olmamasinin sebebi ben miyim? Bide ustune mesajlarima cevap vermedi sanki ben bileti caldimda kactim... Benim biletimdi zaten.. Sinir oldum
Yarım saat geç binseydiniz keşke.İnsanlarin hevesini kirmasaydiniz.Yorgunum derken otobüse koşmuşsunuz.Bir arkadasim beni yilbasi programina davet etti (en yakin arkadasim falan degil ama onun grubuna ve programina katilmak istedim, degisiklik olsun sosyallesip yeni insanlar taniyayim diye, cok sevdigim biri idi). Birkac kisi once aksam yemegine gittik, sonra bulundugumuz yerdeki meydana havai fisek gosterisini izlemeye gittik. Bu arada toplam 5 kisiydik ve sadece biri benim arkadasimdi digerleri ile o gece tanistim. Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.
O grupta birinin o mekana girmek icin bileti yoktu, sonra bana biletimi ona verip veremeyecegimi sordular, bende alelacele gozum biryandan taksi ariyordu ve bir tane musait taksi gordum, 'tabiki veririm ama suradaki taksiyi kosup yakalayayim, taksinin icindeyken biletin ekran goruntusunu atarim' dedim. Ve o kadar kosmama ragmen taksiyi yakalayamadim. Sonra yakindaki duraga otobus geldi ona kostum, ve bindim. Otobusun ici Hindistandaki otobusler gibiydi kipirdayabilecek alan yok!! Koltuk altimda cantamin icinde telefonumun titresimini hissettim ama ulasamadim. Eve giden yol 1 saat surdu. Otobusten inince bi baktim arkadasim bileti at diye 10 kez mesaj atmis. 13 kez aramis, ayni zamanda biletimi isteyen kizda defalarca arayip mesaj atmis... Sonra ikisinede ozur dolu bir ses kaydi attim. Ama sinirim bozuldu!!! Beni niye ozurlenecek duruma dusuruyorlar? Her ikiside daha bugune kadar bir cevap vermedi benim ozurlu mesajlarima.. O kisinin biletinin olmamasinin sebebi ben miyim? Bide ustune mesajlarima cevap vermedi sanki ben bileti caldimda kactim... Benim biletimdi zaten.. Sinir oldum
Bencede acik acik vermek istememis konu sahibi. On saniyelik bir is sonucta. Tabi vermek de istemeyebilir ama tamam diyip sonradan caymak hic hos degilGarip gelen bazı noktalar var. Hemen koştum taksiye yetişmek için diyorsunuz demekki taksi gözle görülecek bi yerde ki görüp koştunuz. Binemediğinizi onlar da görmüştür o zaman.
İnsanlara bileti vericem deyip 1 saatten fazla bekletmişsiniz çok ayıp olmuş size cevap vermemekte gayet haklılar.
İnsanlar bilet istediğinde en başta çıkartıp verirdi zaten verecek insan ay taksi ay otobüs falan belli yani bahane olduğu.
Aynen katılıyorum.Kaç paraydı ki bir bilet, gişeden bir tane alamamışlar mı
Belki son dakikaya kadar beklediler atacak diye. Belki bilet satışı bitti. Gişeden olmuyordu. Çünkü hepsi önceden almış sadece birinin yokmuş.Aynen katılıyorum.
o zaman evine gitsin. Hiç tanımadığım birine güvenip konser için beklemem o gelmiş olsa ne yapacaktı satış yoksa. Konu sahibi kasıtlı ya da yanlışlıkla bileti vermemiş daha o gün tanışmışım. Durumu abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Konu sahibi haklı mı bilmem. Bilet bekleyenler de garip geldi bana.Belki son dakikaya kadar beklediler atacak diye. Belki bilet satışı bitti. Gişeden olmuyordu. Çünkü hepsi önceden almış sadece birinin yokmuş.
Nasıl ağızdan çıkan bir söz bu kadar basit hale geliyor, anlamiyorum. siz ve sizin gibi düşünenleri hayretler içinde okuyorum. evet bileti vermek zorunda değil ama vereceğim dediyse sözünü tutmak zorunda. Açık açık vermek istemiyorum diyemediği için bahaneler üreten -ki bence bahane değil dalavere yapmak- biri nasıl haklı görtülebilir. burada bence ahlak ve etik sorunu varo zaman evine gitsin. Hiç tanımadığım birine güvenip konser için beklemem o gelmiş olsa ne yapacaktı satış yoksa. Konu sahibi kasıtlı ya da yanlışlıkla bileti vermemiş daha o gün tanışmışım. Durumu abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Konu sahibi haklı mı bilmem. Bilet bekleyenler de garip geldi bana.
Benim için bugün tanıdığım kişinin verdigi sözün bir değeri yok. Eğer o söz değerli ise otobüste telefonu elime alamadım sözü de değerlidir.Nasıl ağızdan çıkan bir söz bu kadar basit hale geliyor, anlamiyorum. siz ve sizin gibi düşünenleri hayretler içinde okuyorum. evet bileti vermek zorunda değil ama vereceğim dediyse sözünü tutmak zorunda. Açık açık vermek istemiyorum diyemediği için bahaneler üreten -ki bence bahane değil dalavere yapmak- biri nasıl haklı görtülebilir. burada bence ahlak ve etik sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?