Sanki hirsizlik yapmisim gibi davranilmasi

Ay Yeşilçam filmi izledim sanki, ne kadar dramatiksiniz o ünlemler, Hindistan benzetmeleri falan. 1 saat boyunca aramazdım ben olsam ama vereceğim deyip insanların planlarını sekteye uğratıp sonra da suçu başkasına atmaya çalışmanız komik duruyor. En başta veririm demeseniz zaten bilet alma planları varmış, siz veririm deyince size göre ayarlamışlar kendilerini demek ki.

Ayrıca konudaki hırsız yerine konma nerede?

Olan olmus artık yapacak bir şey yok. Ama söyle olsaydi ama böyle olsaydı demenin bir faydası yok şuan. Otobüs sıkısıkmıs fln filan e olabilir.

Her şeyden evvel o gün birlikte gülüp eğlenmişsiniz adam silmek bu kadar kolay olmamalı bnce. Özrünüzü de dilemişsiniz zaten. Sokaktaki taştan özür dileseniz o bile canın sağolsun der yani.

Garip gelen bazı noktalar var. Hemen koştum taksiye yetişmek için diyorsunuz demekki taksi gözle görülecek bi yerde ki görüp koştunuz. Binemediğinizi onlar da görmüştür o zaman.
İnsanlara bileti vericem deyip 1 saatten fazla bekletmişsiniz çok ayıp olmuş size cevap vermemekte gayet haklılar.
İnsanlar bilet istediğinde en başta çıkartıp verirdi zaten verecek insan ay taksi ay otobüs falan belli yani bahane olduğu.

Tamam ama veririm d

Bende haksız olduğunuzu düşunenlerdenim. Tamam demissiniz insanlar da size guvenip ona gore hareket etmis. Ben arkadasinizin yerinde olsam bende sizinle gorusmezdim

Yarım saat geç binseydiniz keşke.İnsanlarin hevesini kirmasaydiniz.Yorgunum derken otobüse koşmuşsunuz.

Bencede acik acik vermek istememis konu sahibi. On saniyelik bir is sonucta. Tabi vermek de istemeyebilir ama tamam diyip sonradan caymak hic hos degil

Hem cok yoruldum diyorsun hem de taksiye otobuse depar atiyorsun
Bide taksiyi gorunce hemen hadi ben kactim tarzinda bi ayrilis cok tuhaf durmus
Sonucta sen orda yeni insanlar tanimak icin bulundun ve memnun oldum goruselim yine iyi yillar vs demeden bildigin kacar gibi gitmissin
Bileti vermek istiyorsan cikarip vermek 1 sn.
Vermek istemiyorsan da o muzik mekanina kadar sesini cikarmazdin giderdiniz zaten yakinmis, kiz da bilet alirdi sonrasinda ay ben girmicem derdin cikardin sakince
Kim olsa bilerek atmadigini dusunur bu durumda

Birde biri bileti aticam taksiye binince deyip atmazsa insan başına bir iş mi geldi diye de arar,haber vermedi diye endiselenir yani.İsin birde bu boyutu var.Belki çok merak ettiler defalarca ondan aradılar...Siz de yok hindistan yok bilmem ne dediyseniz mesaja dönmezler tabi ...

Size mi güvenmiş alsaydı önceden. Siz son dakika vazgeçmeseniz ne yapacaksa onu yapsın. Yeni tanıştığım insandan bilet istemem. 10 kere mesaj atmam giderim bi bilet alırım. Sorun değil yazar geçerim.
Sanki senet imzaladım borcumu odemedim. Tepkilere bak.

Bana siz pek sallamamışsınız gibi geldi. Otobüs sıkışıklığı bahane sanki. O ortamı biliyorum, İstanbul’da yaşadım ben de, yıl başı akşamları da dışarıda olurduk. Gerçekten tıklım tıkış ama çantadan telefon çıkarmak imkansız da değil. Onlar da sizi o kadar darlayacağına B planlarını uygulasalardı keşke.

Asla sizin gibi biri ile değil arkadaş olnmak, aynı ortamda bile bulunmak istemezdim. Bencil birisiniz.
Ben öyle bir söz versem ne yapar eder o fotoyu atarım. Aksi halde içim içimi yerdi. Söz verdim çünkü. Umursamazsiniz. Kendinizden başkasını da düşünmediniz. Sizi taniyan kişiyi de mahcup etmissiniz.

Belki son dakikaya kadar beklediler atacak diye. Belki bilet satışı bitti. Gişeden olmuyordu. Çünkü hepsi önceden almış sadece birinin yokmuş.
o zaman evine gitsin. Hiç tanımadığım birine güvenip konser için beklemem o gelmiş olsa ne yapacaktı satış yoksa. Konu sahibi kasıtlı ya da yanlışlıkla bileti vermemiş daha o gün tanışmışım. Durumu abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Konu sahibi haklı mı bilmem. Bilet bekleyenler de garip geldi bana.

Her iki tarafta haksız bence. 1. samimi olmadığınız birinin bilet parasını ödemek zorunda değilsiniz vermek istemeyebilirsiniz. Onların 1 saat boyunca deli gibi mesaj atıp darlamalarına gerek yoktu git al kendi biletini yani( tabi zor bulunun bir bilet değilse). Siz de neden söz veriyorsunuz başta söz vermeyecektiniz o ayıp olmuş.

Nasıl ağızdan çıkan bir söz bu kadar basit hale geliyor, anlamiyorum. siz ve sizin gibi düşünenleri hayretler içinde okuyorum. evet bileti vermek zorunda değil ama vereceğim dediyse sözünü tutmak zorunda. Açık açık vermek istemiyorum diyemediği için bahaneler üreten -ki bence bahane değil dalavere yapmak- biri nasıl haklı görtülebilir. burada bence ahlak ve etik sorunu var

1 saat boyunca otobüste kıpırdayacak alan olmaması bana inandrıcı gelmedi. Bir söz verdiyseniz tutmalıydınız. Sizi haklı bulmadım ben. Bir de özür dilemişsiniz niye özür dilenecek duruma düşürdüler diye şikayet ediyorsunuz. E siz kendinizi düşürmüşsünüz bu duruma başkası değil. Bir fotoğraf atmak bir bilet bulup vermek kaç saniye sürüyor? Sizinki hep bahane. İhmalkar davranmışsınız. Ayrıca hırsızlık ne alaka? Kimse bilet sizin değil demiyor zaten anladık orasını bilet size ait

Benim için bugün tanıdığım kişinin verdigi sözün bir değeri yok. Eğer o söz değerli ise otobüste telefonu elime alamadım sözü de değerlidir.

Sizin gibiler derken bunu da sizin çocukluğunuza veriyorum. İlk söze inanıp ikinciye inanmıyorsunuz? Bende sizin gibileri hayretler içinde okuyorum.
Neden verdiği ilk söze güvenip sonradan söylediğine güveniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…