Bak canımcım, benim burada senin ayrılman veyahut ayrılmamandan bir çıkarım olamaz. Seni tanımam, çevreni bilmem. Ruh sağlığı bozuk diye kendince tanı koyuyorsun, ben bu alanda çalışıyorum. Bu elemanın ruh sağlığı bozuk falan değil, sen sadece bahane bularak adamın sana yaptıklarını yumuşatmaya çalışıyorsun. "Beni seviyor aslında ama ruh sağlığı bozuk ondan öyle davranıyor" Hayır kardeşim, kusura bakma. Gerçekten psikolojik rahatsızlığı olan insanlara hakaret ediyorsun.
Sevgilin seni sevmiyor, sana saygı falan da duymuyor. Adam için sen "boşta kalmama alternatifi"sin o kadar. Neden senden ayrılsın, tokat atınca öteki yanağını dönüyorsun, ilişkide alttan almaya çalışan tarafsın, peşinde koşturuyorsun. Şahsen ben olsam ben de seni bırakmam. Ne zaman bırakırım seni? Yeni bir alternatif bulduğumda şak diye bırakırım. Senin yolun önünde sonunda buna çıkacak. Buraya da yazıyorum, artık ileride bilmem kaçıncı konun olur bilemem ama sonraki konularından birisi sen ayrılmazsan "Benden ayrıldı kızlar" olacak. Adam senin yanında seni sevdiğinden durmuyor, hayatında başka birisi olmadığından duruyor. Senden ayrılmak işine gelmez, bu mantıkta hiçbir adamın işine gelmez. Her an egosunu okşayan, ona kendini önemli hissettiren, sevildiğini hissettiren birini niye bıraksın? İlişkiniz kum zeminde gökdelen gibi, yıkılır. Burada olumsuz yorum yapmaya bayılmıyorum ama görünen köy de kılavuz istemiyor.