İyi geceler herkese, önceki konularımı bilen ablalarım bilir nişanlımla sorunlarımız olmuştu barıştık, araması mesaj atmasından yana sıkıntı falan kalmadı bende üstüne gitmemeye çalışıyorum... Kendisi şehir dışına gitmişti sen kaçırttın beni demişti herkese beni rezil etmişti, sokakta kavga etsek bana bağırsa sen rezik ediyorsun demişti. Dün değil evvelsi gece telefon açtı 1 saat boyunca konuştuk buraya geldim çok pişmanım, seni çok özledim, sen orda ben burda olmuyor dedi. Gelince her şey güzel olacak dedi, 1 hafta en kötü 2 haftaya kadar gekicem dedi, ertesi gün işlerinden dolayı ve hastalanmasından dolayı konuşamadık gece mesaj attı hastalandım serum yedim falan diye, dün bugün normal konuştuk bugün az önce daha 48 saat geçmeden dedi ki geleceğim gelmeyeceğim belli değil, dilim kopsaydı da 2 gün önce sana öyle demeseydim, sözünü tutmayan adam değildir söz aşızdan çıkıyo falan dedim o da ben adam değilim o zaman falan dedi nerden söyledim dedi buraya beni sen kaçırttın ailemden ayırdın falan dedi, annesinin yanında bana vurmuştu alnıma önceki geldiğinde rezil oldum bundan sonra yüzlerine nasıl bakıcam? 2 gün önce demişti ki ailemize de ne kadar iyi olduğumuzu gösterelim aaa bunkar nasıl ne kadar böyle düzelmişler desinler dedi ellerim kırılsın bir daha asla öyle olmayacak dedi
ayrıl falan diyenler hiç yorum yapmasın, ben aileme anlatamadıklarımı sizi abla olarak görüp yazdım buraya, ilişkimizi yaşayan bilir bu yüzden ayrılmak istemiyorum, bunun dışında nasıl bı yol izleyebilirim demin de en son iyi geceler deyip kapatmıştı telefonu, çok dengesiz bir dediği bir deidğini tutmuyı yüzüne de söyledim dengesiz hee öyle mi dedi
bana yarın telefon açtığında nasıl bi konuşma yapayım normak mi yoksa umursamaz mı