Ben sağlıkçıyım.Memurum.O (T.olsun)memur değil..Sevilmeyecek insan değilsem de ondan olabilir ama içini göremiyorum,net bir insan değil T..;..E (olsun)ise ..net bir insandı..E..hiç evlenmmeiş biriydi,(o da asgari ücretli biriydi)ailesi doğulu olduğu için kabul etmedi..Yurtdışına gidiyor şuan arada,greenkardı çıktı..Orda tutunamadı ama arada gidiyor..T..de hiç evlenmemiş biri ailesi de kabul ediyor..Ama iletişimimiz pek güçlü değil,davranışlarından dolayı çok da sevemedim..Davranışlarını düzeltse,iletişimimiz düzelse seveceğimi düşünüyorum..E..ile ilitişimimiz çok daha iyiydi..Onu ciddi ciddi seviyordum,güçlü bir erkekti,(asgari ücret de alsa)babam gibi tuttuğunu koparan güçlü bir erkekti...T güçlü bir erkek izlenimi vermiyor..Ama gelgörki E terketti,T..istiyor..
Yalnız kalmak da istemiyorum artık,depresyonum düzelmiyor yoksa,artık çocuk yaşı da geldi(göstermesem de35)..Bu arada E. yaş34 T.yaş32 E. istanbuldaydı,T.burda.Hatta işyerinden bildik güvendik olur diye başladım..Ama ilk günlerki şevkim yok,tamamen aklımdan da çıkarmadım,kararsızım..Bir de yine işyerinden bir güvenlik peşime takıldı,artık işyerinden istemiyorum,olmaz zaten,az da olsa duyuldu..zaten bunu da yarıyolda bırakamam....Kafam karışık...Ah malesef özlem de var...