Ben de 2 kez nişanlanıp ayrılınca iyice öğrenilmiş çaresizlik oldu yanii.. illaki aşık olurum gene ama evlilik ? Derdim yok ya evlenmek istiyorum nedense bu aralar, bebek istiyorum.. ama gerçekten hayırlısını dileyelim.. huzursuz bi yuvadansa ömrümce bekar kalırım daha iyi.. bi de yaşım ilerledikçe kimseyi beğenemez oldum ben.. can yücelin erkek dediğin diye başlayan bi yazısı var ya ondan istiyorum ama yok gibi geliyor.. bakalım.. en hayırlısı olsun hepimizin hakkında
ınsanlar dıyorkı ask senı bır gun ummadıgın anda bulur.ama sankı benı kımse begenmıcek yaslı bulacak gıbı gelıyor.. 29 yasımdayım ama cevramde sankı kımse benı begenıcek gıı gelıor.. bakıolar ama almıyolar hesabı.. begenılıyorum falşan fılan bakımlıyımdır kendıme özen gosterrım. ama asbıyımdır bıraz bırazda ukala duruyorum ama bunlar hep cekıngen olmamdan kaynaklı... ama sankı kımse benı begenıp evlenmıcek ben sankı kımseyle evlenemıycem evde kalıcam gıbı gelıo.. facebookta hep evlenenler ben neden böle degılım dıyorum.. uzuluyorum
burcu hıkayenı zaman zaman okudum sen ve dıger tum arkadaslara dıyecegım tek sey. mutsuz bır evlılık, sızı uzen bır es dunyadakı en buyuk ızdırap. oyuzden ayrılma kararlarınız da dogru hareket ettınz ve zamana bırakın kesınlıkle derım. ınanın evlıyken bıle oyle ınsanlar oyle ılıskıler goruyorsunuz kı keske bekleseymısım dıyorsunuz. otur kızım otur, bahtın acılsın der eskıler. hakıkaten dogruymus.
erkek dedıgın yazısını cok severım. kadın dedıgın yazısındakı gıbı bır kadın olmaya calıstım calısıyorum da ama sor bakalım nekadarını alabılıyoruz oyuzden bekleyın, acele etmeyın hatta gerekırse 35-40 a kadar bekleyın bekar arkadaslarım var ama benden daha mutlular. bır saat mutlu bır saat dipte gezmektır, kendınıze ve aılenıze uymayan bırı ıle evlı olmak. evlılık herkes ıcın zor. ınanılmaz mukemmel bır ılıskı olsa da zor olacak. ama fedakar olan, fedakarlıgı anlayan, kadın ruhunu tanıyan, olgun, sahiplenen ama bunu bogmadan ya da dovmeden kufur etmeden yapan bırı ıle mutlu olunur ancak. bekleyın kızlar bekleyın. streslı mutsuz bır hayatın ıcındeysenız zaten stresten bebek de olmuyor ya da olsa da o bebek de mutsuz olacak
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, çok haklısın aslında.. bendeki biraz saçma bi hırs oldu sanırım, 2 kere kıyısından dönünce kendimi çok sorgular oldum.. bende mi bi anormallik var acaba dedim.. sanki doğru adamı bulup evlenince kendime bişeyleri ispatlayacakmışım gibi geliyor.. hata yapmaya çok açığım şu aralar.. bu ruh haliyle yanlış kararlar almamam gerekiyor.. kendimi tanıyorum aslında bu düşünceler kısa süre sonra geçecektir..
Bu kadar dert etmeyin nasibin ne zaman çıkacağı belli mi olur.
Hayırsız bi adamla evlenip hergünün zehir olacağına hiç evlenme daha iyi.
Zaten her evlilikte çıkan sorunlar yüzünden ben de iyice soğudum ve yaşım 23 olmasına rağmen ne zaman evlenceksin diyen evde kalmış muamelesi yapanlar oluyor. Hemde üniversite daha yeni bitti ben iş ararken milletin aklı fikri evlilikte.
Her evlenen süper hayat mı yaşıyor bırak arkadaşım düşünmeyi bekle zamanı gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?