ınsanlar dıyorkı ask senı bır gun ummadıgın anda bulur.ama sankı benı kımse begenmıcek yaslı bulacak gıbı gelıyor.. 29 yasımdayım ama cevramde sankı kımse benı begenıcek gıı gelıor.. bakıolar ama almıyolar hesabı.. begenılıyorum falşan fılan bakımlıyımdır kendıme özen gosterrım. ama asbıyımdır bıraz bırazda ukala duruyorum ama bunlar hep cekıngen olmamdan kaynaklı... ama sankı kımse benı begenıp evlenmıcek ben sankı kımseyle evlenemıycem evde kalıcam gıbı gelıo.. facebookta hep evlenenler ben neden böle degılım dıyorum.. uzuluyorum
Kısmet işi belkide kriter işi geçen sene mezun olduk biz arkadaşları duyuyorum kapalı olan arkadaşlarım hepsi hemen nişanlandı evlendi ne güzel onların çevrelerindeki erkeklerin niyetleri net hemencik evleniyorlar ,kapalı değilim ama gene ailesi kapalı gelenek -görenek dini günleri yaşayan bir ailenin kızıyım .Kapalı aileler açığım diye istemiyor diğer tarafta bana fazla kaçıyo arada sıkıştım kaldım ne tarafa g tsem olmuyor.. Yok mu orta şekeri ...
Benimde ailem kapalı insanlardır. Aşırı bağnazlığa kaçan geleneklerimiz yoktur ama dinimizi kendimizce yaşarız. Bende kapalı değilim. hep düşünürdüm açık olan çok açık kapalı olanda bize kötü gözle bakıyor diye.
Ama kısmet işte karşıma sevdiceğim çıktı. Annesiyle tanışmaya evlerine gittim. Kendimi evimde gibi hissettim resmen :) Benim ailem nasılsa onlarda öyleler..
İnşallah bir aya kalmaz yüzüklerimizide takıp resmileştiriyoruz işi.
Kısmet işi birazda. Sizinde karşınıza size uygun biri çıkar inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?