sanki suçlu benim ?

Bence risk alip sikayet etmek gerek sonuc cikmasa da. Bizim de bir usulsuzluk durumu vardi okulda. Muduru sikayet ettik. Hic bir sonuc cikmadi ve mudur ogrencilere baski yapti bir daha sikayet yapmayacaksiniz diye. Sonraki sene hala ayni usulsuzluk devam edince dayanamadim tekrar sikayet ettim. Yine bir sey olmadi. Sonraki sene sagolsunlar cesaret edip birileri daha sikayet ettiler ve sorusturma sonucu uzaklastirildi. Su an iyi bir mudurumuz var.

Okula geldim bazi arkadaslar yuzume bakmiyo biri neden soyledin ki sen mi satmistin dedi ? bir senin ifaden farkli hepimiz bilmiyorum dedik dedi..sinirden aglicam

Doğru olanı yapmışsın hera
Yuh diyorum bide eğitim görevlisi olucak müdür denen şahsiyet para düşkünü

Sen doğru bildiğini söylemişsin . İnsanları boşver bugün varlar yarın yoklar .

Korkma sakın içini ferah tut , sen Allah a güven ona havale et gerisi fasa fiso .

Haksız kazanç yemek bugünün modası olmuş.Sizi tebrik ederim,öğrencileriniz çok şanslı

Okula geldim bazi arkadaslar yuzume bakmiyo biri neden soyledin ki sen mi satmistin dedi ? bir senin ifaden farkli hepimiz bilmiyorum dedik dedi..sinirden aglicam

Seninde onlara kızmaniz lazım niye yalan söylediniz diye. Bir daha konuşurlarsa böyle boş boş ben biliyordum bildiğim söyledim. Bi de öğretmen olacaksınız gelip bana niye yalan söylemedim diye kızıyor musunuz diye çıkış. Herkes haddini bilsin terbiyesizlik

Reactions: anu
Bildiği halde susanlar hırsızlığa ortaktır. Direkt çalınmış maldan kar almasalar da, aman işim, yok aşım, mevkim kaygısıyla gözlerini kapatıyor bu insanlar. Yani çıkar uğruna erdemden vazgeçmiş oluyorlar. Ne farkları var hırsızdan?

Senin hiç canını sıkma; aksine sürüden ayrı durabildiğin için mutlu ol. "Haklıysan korkma; Hak seni korur " diyorlar ya; çok doğru bence.

Reactions: anu
Susmadim tabiki hepiniz biliyordunuz ded neden yalan soyleyeyim ki dedim..benim gibi dusunen bir hocamz daha var yascada buyuk bir toplantida yerin dibine sokucam hepsini diyor..sonucta kendi sinifinda kermes yapan bile sustu..tesekkur ederim hepinize ben cocuklarima da once durustlugu ogretiyorum..cesareti ogretiyorum sadece bu kdr insanin icinde azinlikta olmak dokunuyor bu insanlar egitimci...ogrencilerine at kafasi diyrn lan diyen lun diyen daayagi cozum zanneden mahluklar gelin gorun ki ben bir atanamamis onlar ise olene kadr ogretmen kalacak kisiler

hiç korkmayın. onun eli kolu uzun olabilir yukarıda Allah var. bir de artık kimse işine gücüne güvenmesin. bir anda görevden hop diye alınıveriyorlar. kimbilir!
vicdanınız rahat mı tamamdır. şu an kadrolu çalışıyorum ama böyle birşeye tanık olsam asla susmam ki, yanlış gördüklerimi de şikayet ediyorum yani. bana da aman bulaşma diyorlar. yok daha neler. şikayet etmesem içim rahat etmez.

Ne kadar vicdansiz olmus insanlik vasifindan cikmislar iyi yapmissin tabiki gercekten o kadar durumu kotu insanlar var ki .durumu mukemmel de olsalar dagitilmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…