Takma sen onları hiç muhaddap olmaOkula geldim bazi arkadaslar yuzume bakmiyo biri neden soyledin ki sen mi satmistin dedi ? bir senin ifaden farkli hepimiz bilmiyorum dedik dedi..sinirden aglicam
artsa sınıftan herkes alırdı ..bir kısmına dağıtıldı diğerleri saklandı kolilerle
puan alsam kaç yazar teftişe geelenler bile demiş bundan bir şey çıkmaz konuştuğumla kaldım kendisi de adımı verir mebe...bir daha ki seneye bende atanmış olurum inşallah
Okula geldim bazi arkadaslar yuzume bakmiyo biri neden soyledin ki sen mi satmistin dedi ? bir senin ifaden farkli hepimiz bilmiyorum dedik dedi..sinirden aglicam
Susmadim tabiki hepiniz biliyordunuz ded neden yalan soyleyeyim ki dedim..benim gibi dusunen bir hocamz daha var yascada buyuk bir toplantida yerin dibine sokucam hepsini diyor..sonucta kendi sinifinda kermes yapan bile sustu..tesekkur ederim hepinize ben cocuklarima da once durustlugu ogretiyorum..cesareti ogretiyorum sadece bu kdr insanin icinde azinlikta olmak dokunuyor bu insanlar egitimci...ogrencilerine at kafasi diyrn lan diyen lun diyen daayagi cozum zanneden mahluklar gelin gorun ki ben bir atanamamis onlar ise olene kadr ogretmen kalacak kisilerSeninde onlara kızmaniz lazım niye yalan söylediniz diye. Bir daha konuşurlarsa böyle boş boş ben biliyordum bildiğim söyledim. Bi de öğretmen olacaksınız gelip bana niye yalan söylemedim diye kızıyor musunuz diye çıkış. Herkes haddini bilsin terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?