• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki suçlu benim ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
bir kaç yıldır bir okulda ücretli öğretmenim..okula yardım kampanyası başlattım ve çok güzel yardımlar geldi bir kamyon dolusu mont bot kırtasiye malzemesi vs..okul müdürüm bir kısmını dağıttı(defterler boyalar her sınıfa ) bir kısmınıda kermeste sattı,ya da kantinde simli cafcaflı kalemleri koyarak..paralar ne oldu bilmiyorum sesimi çıkartamadm ama yardımı getirene belirttim konu üzerine soruşturma açılmış daha önceden ifadeler alınmış arkadaşlardan 4 kişi ..bir ben yokum.tahmin etti muhtemelen benim gerçeği söyyleyeceğimi..gelen müfettişlere anlattım durumu ama bir ben konuşmuşum.kendimi çok kötü hissettim herkes gördüğünü dile getiremezken neden ben konuştum diyorum.bu kişi artık okulda değil ama eli kolu çok uzun bundan sonra ki atamlarıma bile engel olacaktır arkadaşlarıma çok kırıldım.bu çocuklara yardımda gelen kalemler parayla satıldı hiç mi vicdan kalmadı ? mont bot dağıtıldı ihtiyacı olana diye sınıftan bir kaç kişi oysa artanın satılmadan ihityacı olmasada dağıtılması gerekmezmiydi?

artmış mı acaba yoksa bir kısmını dağıtıp geri kalanını satmışmı buda bir muamma

konuşmanız iyi olmuş o zaman. suçlu müdür çnkü. yardım için gelenlerin hepsini dağıtmalıydı
sanki hata yapan benim gibi suçlu hissettim herkes olanı söylicez herkes biliyor diye girdi ama bana bir şey sormadılar diye çıktı o kadar öfkeliyim ki insanlar sustukca yeni bir yolsuzluk geliyor

Ne olursa olsun bağışlar artsa bile satılması kesinlikle usülsüzlük.
Sen doğrusunu yapmışsın, vicdan herkeste barınamıyor malesef.

Ne olursa olsun bağışlar artsa bile satılması kesinlikle usülsüzlük.
Sen doğrusunu yapmışsın, vicdan herkeste barınamıyor malesef.
çocuklara diyorum ki kantinden kalem almayın neden öğretmenim diyorlar..zaten maddi durumları kötü diye gelmiş neden ya ?? nasıl susacaktım ki..şimdi de arkdşıma ihanet etmiş oldum insanlarn gözünde

sanki hata yapan benim gibi suçlu hissettim herkes olanı söylicez herkes biliyor diye girdi ama bana bir şey sormadılar diye çıktı o kadar öfkeliyim ki insanlar sustukca yeni bir yolsuzluk geliyor
sen konuşarak iyi yapmışsın canım doğru er geç ortaya çıkar

sen konuşarak iyi yapmışsın canım doğru er geç ortaya çıkar
bir sivrilen ben oldum herkes pişkin pişkin bu işten bir şey çıkmaz zaten diyo konuşutuğumla kaldım eve geldim babamda aynısını diyor ben olsam bende doğrusunu söylerdim iyi yapmışşsın dedi.. umarım bunu anlayabilcek kapasitededir kendiside

bir sivrilen ben oldum herkes pişkin pişkin bu işten bir şey çıkmaz zaten diyo konuşutuğumla kaldım eve geldim babamda aynısını diyor ben olsam bende doğrusunu söylerdim iyi yapmışşsın dedi.. umarım bunu anlayabilcek kapasitededir kendiside
müfettişler isterse çıkar canım merak etme

Artmış bile olsa satılması doğru değil bence.
Susmamakla iyi yapmışsınız.
yani sebep olduğum bir şeye haksızlık yapıldı susamazdım ama böylede sanki yüzüne güldüm kuyusunu kazdım gerçi o da bana bir şey sormadı sorsa söylerdim

Bence çok iyi yapmışsınız helal olsun size. şu durumdaysak zaten susanların yüzünden. susanın güdeni çok olur.
Ben tebrik ediyorum sizi

Siz doğru olanı yapmışsınız babanız gurur duymuştur, tebrik ederim sizi:KK68: sonuç ne olur usulsüzlük ortaya çıkarılır mı bilemiyorum ama gidişattan puan aldınız:KK53:

• Beğen
Reactions: anu
Bence çok iyi yapmışsınız helal olsun size. şu durumdaysak zaten susanların yüzünden. susanın güdeni çok olur.
Ben tebrik ediyorum sizi
teşekkür ederim..diyorlar ki evet satıldı kermeste ama satılanlar yardımmıydı bilmiyoruz..o kolileri markalardan kendisi alıp kooydu ya oraya nasıl bir saçmalıyorlar..tamam evet emeği vardır üzerimizde o başka ama yaptığı haksızlığı kapatmaz ki bu.

Dürüstlükten daha güzel erdem var mı acaba ? Tebrik ederim sizi. Kul hakkından sakınmak, korkmadan bildiğini söyleyebilmek herkesin harcı değil. Hiç pişman olmayın.

Siz doğru olanı yapmışsınız babanız gurur duymuştur, tebrik ederim sizi:KK68: sonuç ne olur usulsüzlük ortaya çıkarılır mı bilemiyorum ama gidişattan puan aldınız:KK53:
puan alsam kaç yazar teftişe geelenler bile demiş bundan bir şey çıkmaz konuştuğumla kaldım kendisi de adımı verir mebe...bir daha ki seneye bende atanmış olurum inşallah:D

Dürüstlükten daha güzel erdem var mı acaba ? Tebrik ederim sizi. Kul hakkından sakınmak, korkmadan bildiğini söyleyebilmek herkesin harcı değil. Hiç pişman olmayın.
öyle ezilip büzülüyorlar ki..bana karışmayan yılan bin yıl yaşasıın modunda herkes..öyle bir hall almış ki hatayı yapanın yanına kalıyor..sebep oldum güzel şeylere en azından bir çift ayakkabıları oldu kimisinin boyaları oldu..sattıkları da kendisi aldıysa günahı boynuna ne oldu bilmiyoruz :)

Back
X