bir kaç yıldır bir okulda ücretli öğretmenim..okula yardım kampanyası başlattım ve çok güzel yardımlar geldi bir kamyon dolusu mont bot kırtasiye malzemesi vs..okul müdürüm bir kısmını dağıttı(defterler boyalar her sınıfa ) bir kısmınıda kermeste sattı,ya da kantinde simli cafcaflı kalemleri koyarak..paralar ne oldu bilmiyorum sesimi çıkartamadm ama yardımı getirene belirttim konu üzerine soruşturma açılmış daha önceden ifadeler alınmış arkadaşlardan 4 kişi ..bir ben yokum.tahmin etti muhtemelen benim gerçeği söyyleyeceğimi..gelen müfettişlere anlattım durumu ama bir ben konuşmuşum.kendimi çok kötü hissettim herkes gördüğünü dile getiremezken neden ben konuştum diyorum.bu kişi artık okulda değil ama eli kolu çok uzun bundan sonra ki atamlarıma bile engel olacaktır arkadaşlarıma çok kırıldım.bu çocuklara yardımda gelen kalemler parayla satıldı hiç mi vicdan kalmadı ? mont bot dağıtıldı ihtiyacı olana diye sınıftan bir kaç kişi oysa artanın satılmadan ihityacı olmasada dağıtılması gerekmezmiydi?