Sanki yeni aldatıldım, kaldıramıyorum!

Hiç kendini bırakmıyorsun öldüm bittim diye. Bu tür insanlar için üzüldüğün her saniyeye bile acıyacaksın ileride.
Çok gençsin daha 23 yaşındasın, daha dur neler görecek neler yaşayacaksın. Yalnız da değilsin görüyorsun ortalığı kim kime dum duma, kime güveneceğimizi şaşırdık iyice aldatan aldatana. Kendini düşün sen. Bırak eşin kendi pisliğinde boğulsun. Resmen çamur, irin bulaşmış hayatlar yaşıyorlar..

Ben kendime üzülüyorum nasıl sevmiştim onu ve eğitimimi bile tamamlamadan ona kaçmıştım. Şimdi sil baştan başlıyorum. Tozpembe sandım aşkı.. Onun acısı bi yandan, bu aldatma meselesi bir yandan. Önce zaman ve sabır galiba ondan sonra yoluna koyarım inşallah. Teşekkür ederim desteğin için..

canım.. hıc uzme kendını, o kendı kendını rezıl etmıs sen nıye rezıl olmus gıbı davranıyorsun? bırak o aglasın, o utansın...
bosanma davanda varmıs zaten, ınsallah allah hakkında hayırlısını verır..

Kaç yaşındasınız, iç rahatlaması olmadan kocayla bir ömür yada aldatmayı kabul etmeyerek Boşanma ve bunun sonunda kazanan sen olacaksın güçlü kalkacaksın, ALDATILMA KAYBETME DEĞIL, kaybedilmedir...

aldatma varsa hiçbir şekilde affedilmemeli işte sonuç böyle oluyor sonra..
illaki günün birinde açıga çıkıyor.
lütfen hiçbir kadın affetmesin kendini mahvetmesin..

İnşallah. Diyorum ya sanki yeni aldatılmışım gibi hissediyorum ondan mı acaba.. Bide kalbim kırıklarla dolu çok şeyler yaşattı bana, nefrette var içimde. Zamanla geçecek sanırım..

Kesinlikle geçecek sonuçta bir olay oldu ve bununla yüzleşip aşman lazım gerçekçi olmak lazım.Ama aştıkça iyi ki kurtulmuşum bu adamdan diyeceksin eminim. Umutlu ol, her yeni günün umutla dolsun..

:KK70: ayhh
yok demek istedim ki ayrılsın.
sonra başkaları ile sex yapsın, sex yaptığında unutur nasıl olsa acılarını :)
Konu sahibinin etigine uygun olmayabilir ki evli değilim benim için de öyledir.
Kocası aldatti diye o kendini hemen başkalarının koynuna mi atsin?
O zaman bütün aldatılan kadınlar böyle yapsın kendilerine uyarsa acı maci kalmasin,baskasindan gebe kalsın.

Üzülmen bunu yedirememen çok normal. Ağlayacaksın üzüleceksin elbet. Ama unutma bu olanlarda hiçbir suçun yok. Eski kocan namussuzmuş sen ne yapabilirsin? Kurtuldum böyle bir adamdan diye teselli et kendini. Önümde yeni bir hayat var de. Acaba kimler neler çıkacak karşıma de, merakla bekle. Yeni uğraşlar bul kendine. Durduk yerde aklına getirmemeye çalış. İnan ki zamanla geçecek. İnşallah çok mutlu olursun

Bu dünyada başımıza ne geliyorsa drama queen/king gibi davranmaktan geliyor.
Dünyanın en büyük acısı sizde gibi davranmayı bırakın, çözüm odaklı yaşarsanız sonuca ulaşırsınız.
Bu olayı madem kaldıramıyorsunuz, sineye çekmek istemiyorsunuz boşanın.

Aslında hayatıma devam ediyorum. Ders çalışıyorum, hobim falan var ama yinede bazen engel olamıyorum bu duygulara. Zaten gözyaşlarıyla açtım konuyu şimdi biraz toparladım ama bi süre bu gel giti yaşıcam.

Evet boşanmazdım doğruya doğru. Öyle salak aşıktım, aşıktım gerçekten yoksa ona muhtaç olduğumdan değil.. Şuan sadece ondan nefret ediyorum.

Ne çalışıyorsunuz çok merak ettim, yoksa okuyor musunuz

Konu sahibinin etigine uygun olmayabilir ki evli değilim benim için de öyledir.
Kocası aldatti diye o kendini hemen başkalarının koynuna mi atsin?
O zaman bütün aldatılan kadınlar böyle yapsın kendilerine uyarsa acı maci kalmasin,baskasindan gebe kalsın.

ayh tamam sinirlenmeyin :) neden sinirleniyorsunuz ki ironi yapmıştım ben :)

Bende aldatıldım her acı unutulur konu sahibi. zamana bırakın zaman herşeyin ilacıdır.

canım.. hıc uzme kendını, o kendı kendını rezıl etmıs sen nıye rezıl olmus gıbı davranıyorsun? bırak o aglasın, o utansın...
bosanma davanda varmıs zaten, ınsallah allah hakkında hayırlısını verır..

Öyle ama yinede sokakta ağlamam iyi olmadı kötü hissettim. Desteklerinizle iyi olucam İnşallah dua ediyorum hergün.

aldatma varsa hiçbir şekilde affedilmemeli işte sonuç böyle oluyor sonra..
illaki günün birinde açıga çıkıyor.
lütfen hiçbir kadın affetmesin kendini mahvetmesin..

Bencede böyle bir şeyin affı olmamalı. Ki benim eşim ben yapsam gelir öldürür. Böylede namusuna düşkündür!

Kesinlikle geçecek sonuçta bir olay oldu ve bununla yüzleşip aşman lazım gerçekçi olmak lazım.Ama aştıkça iyi ki kurtulmuşum bu adamdan diyeceksin eminim. Umutlu ol, her yeni günün umutla dolsun..

Bencede diyeceğim, elle tutulur hiçbir yanı yok bu ilişkinin. Bütün pislikleri yaşadık sayesinde. Sadece zor bi süreç olacak.

Back
X