Sanki zorla evlendik

Evlenmişsiniz 3 yıl geçmiş halen neyin davası bu? Silah zoruyla evlenmiş değilsiniz ya. Askerliğini halen yapmadı mı eşiniz?
Evlenmişsiniz 3 yıl geçmiş halen neyin davası bu? Silah zoruyla evlenmiş değilsiniz ya. Askerliğini halen yapmadı mı eşiniz?
Çok ayrıntıya girmeden söyle diyeyim eşimin askerlik yapma gibi bir durumu biz evlendikten sonra netlesti ondan önce böyle bir durum söz konusu değildi

Bikaç konuda senın yorumlarına denk geliyorum hepte aklımdan geçiyo (neden acaba) mesela konu sahibine soru soruyosun cevap geliyo sonra bı baska daha soru soruyosun. Merak ettiğin içinmi yoksa şüpheci oldugun içinmi sorular soruyosun .BN mesela cok merak ediyodum .Şimdiki sorunuda gorunce ogrenmek ıstedım

:D
bilinçli değil ya. sanırım çok saçma geldiği için bazı şeyler kafamda oturtabilmek için soruyorum.
bu konuda da konu sahibi eşinin söylediğini yazmış. ama neden söylediğini yazmamış. yani durup dururken mi söylüyor, neden söylüyor? altında yatan başka bişey mi var? bilebilmek için.

Merhaba kk hanımları
Uzatmadan konuya gireceğim
Eşimle 3 yıl flört döneminden sonra evlendik evliliğimizde de 3 yıl bitti
Sevgililik döneminde benim okulum bittiği için memleketime dönecektim yaşadığımız yer küçük bir ilçe ve her gün görücü gelen bir yer malesef
İlişkimiz ciddi ve evlilik temelliydi
Eşim o zaman askere gidecekmis bende askere gitmeden nisanlanalim demişim ama hatırlamıyorum böyle bir cümle kurduysam bile sebebi bir kaç görücü geldiği zaman babam bundan bunalip madem ciddi gelsin istesin diyeceği içindir ki hatirlamiyirum eşim bir kaç defadir sanki ben onu benimle zorla evlendirmişim gibi muamele ediyor ben askere gideceğim dedim sen evlenelim dedin diyor ve ben artık bu durumdan çok kırılmaya başladım ona iyi bir ders vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum.
Benim derdime de bir el atin kk nin akıllı kadınlar yaa
Kafana silah mı dayadık pişmansan çık git ben sensiz de var olabiliyorum diye bir cinnet geçir bal bir daha diyor mu

:KK70:
bilinçli değil ya. sanırım çok saçma geldiği için bazı şeyler kafamda oturtabilmek için soruyorum.
bu konuda da konu sahibi eşinin söylediğini yazmış. ama neden söylediğini yazmamış. yani durup dururken mi söylüyor, neden söylüyor? altında yatan başka bişey mi var? bilebilmek için.
anladım :) ben hiç oyle dusunmuyorum ya direk yazılana odaklanıyorum oyüzden merak ettım. Tskler :)

Kimse kimseyle zorla evlenmez.
İlk adım sizden geldiği için totosu tavan yapmış belli ki.
Şimdi de başınıza kakıyor.
Evlilikten çok şikayetçiyse boşansın madem.
Haklısınız gerçekten ben fazlasıyla fedakâr olduğum için sen bunu konuşabiliyorsun benimle zaten dedim

Haklısınız gerçekten ben fazlasıyla fedakâr olduğum için sen bunu konuşabiliyorsun benimle zaten dedim

Kesinlikle..
Hiç alttan almayın daha çok tepenize çıkar.
Bundan sonra tavrınız sert olsun bu konuda ki yüz bulup aynı şeyi tekrarlamasın.
Burnu güzel bi sürterse aklı başına gelir.

aradan 3 yıl geçmiş hala bu mevzuları açması enteresan geldi bana şimdi mi aklı başına gelmiş eşinin o zamanlar aklı nerdeymiş :işsiz:

Kesinlikle..
Hiç alttan almayın daha çok tepenize çıkar.
Bundan sonra tavrınız sert olsun bu konuda ki yüz bulup aynı şeyi tekrarlamasın.
Burnu güzel bi sürterse aklı başına gelir.
Böyle birşey konusabildigine göre çok çok tepemde galiba
Ben kızıp üzülüncü hemen ben yanlış anlamış oluyorum

Back
X