Araba parasını kim veriyor orayı anlamadım ben.
Eger babanizda da varsa bir eve 3 araba fuzuli gibi geldi bana ama herkesin kendi hayati tabi. Sizi kandirdiklarini dusunuyorsaniz alin karsiniza acik acik konusun. En korktugum sey arabamin yolda kalmasi olurdu. Bunun sizi korkuttugunu yenisi alinmayacaksa da satilsin demenizi oneriyorum. Sonucta o aracta caninizi tasiyorsunuz.
Neler neler konuşuldu...
BU arabanın frenleri de kar yağdığında tutmamıştı.. Kendimi geçtim yayalara çarpabilirim dediğimde kar yağıncca araba dışarı çıkarsa tutmaz dediler.. Ben okula gidiyorum mesela o gün kar yağamaz mı? .. O dediklerinin çok fazlası konuşuldu...
O zaman kendi paranizla hareket edebilecek duzeye gelmedikce elinizden gelen baska bisey olamaz. Herseyi fazla fazla konusmussunuz zaten.
buna benzer eski konun da var mı
bu eski araba dediğin kaç model
bir kere yolda kalınca olay mı oldu
bir süre toplu taşıma ile git gittiğin yere arabanın kıymetini anla
baban çalışarak kazandı ise sana gelirin olmadan sıfır araba almaz kıymetini bilmezsin diye düşünür ki haklıdır da
eski araba dediğin gerçekten eski ise çok yakar burdan isteyebilirsin
bir de eskisi kaç para yeni istediğin kaç para uçurum varsa olmaz da makul bir şey istersen tekrar dile getir bir şansını dene
ama haksızlık vs yok sen gençsin uzun yılların var önünde annenin senden daha fazla rahat etmeye ihtiyacı var
Ben birine bişey almıycaksam almıycam derim.. 10- yıldır araba konusunu edip, eve gelen misafirlere bana araba alacağından bahsedip, yolda araba modeli olarak şu araba nasıl ki diye konuşup sonra almamazlık yapmam..
neden almıyor diye sordun mu peki
ya da binme o arabaya o zaman
ama sen be yardan geçiyorsun ne serden
yeni araba istiyorsun sadece
peki bu araba kaç para eder
yeni istediğin kaç eder
aralıkta arabamızı 15500 e sattık 50000 e yeni araba aldık
eskisi ile de aynı yere gidiyorduk yenisi ile de
bizim hayatımız değişmedi hatta dedik ki
10 yıllık araba ile daha huzurlu idik çarptık çarttılar derdimiz yoktu zira o arabaya çarptılar 1 ay serviste kaldı
eskisi olsa bir tamirciye götürür hallettirirdik kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?