- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Canim muayene ücreti 75 lira olmuş normalde 40 liraydi ilaclarda bizim 50 lira tutmuştu ama bi SGK karşıladığı hali suan hastanede bi problem var 150 falan tutar ins bu durum gecicidir. Hamile için muayeneye bn 65 veryodm heralde suan 100 olmusturVerdikleri ilaçları SGK karsiliyomu ilaç için fazla para gitmemiş sende tedavi süresi ne kadar sürdü benimde dondurulmus transfer edilecek bide cozunurken embriyolog yuzdelik veriyo tutma şansını soyluyo sana dendimi
Ins geçicidir canım ins benimki tutarsa burda özel hastanede doktorum var kontrollerimi burda devam edcem Urfa'ya gelmeye gerek yok ben hem özel hem devletten sigortaliyim burdaki özel hastanede benim özel sigortam tüm masraflari karşılıyor doğum dahilCanim muayene ücreti 75 lira olmuş normalde 40 liraydi ilaclarda bizim 50 lira tutmuştu ama bi SGK karşıladığı hali suan hastanede bi problem var 150 falan tutar ins bu durum gecicidir. Hamile için muayeneye bn 65 veryodm heralde suan 100 olmustur
Canim hibor kan sulandırıcı iğne veriyo crinone jel veriyo estrofem ve progestan iğne veriyo bunlar devlet karşılıyor bide folik asit vazgecilmezVerdikleri ilaçların adı ne?
Bunları yine icmistik zaten canım bu ilaçlar fazla tutmazCanim hibor kan sulandırıcı iğne veriyo crinone jel veriyo estrofem ve progestan iğne veriyo bunlar devlet karşılıyor bide folik asit vazgecilmez
Bu crinone jelden nefret ediyorum yaw onun yerine progestan fitil Verse keşkedelalimmm canm bana önce iki hafta kullanmak için sadece estrofem verdi transfere üç gün kala hibor progestan crinone jel folbiol kullandım su an hala devam ediyorum
Bu crinone jelden nefret ediyorum yaw onun yerine progestan fitil Verse keşke
Progestan iğne çok fena popo çok ağrıyor oturamiyosunBen de progestani sevmiyorum Allahtan hemşire ararkadas var eve çağırıyorum o yapiyor...
Canım her sabah aç karnına taze sıkılmış havuç suyu iç bebislerin tutunmasini sağlıyorBen de progestani sevmiyorum Allahtan hemşire ararkadas var eve çağırıyorum o yapiyor...
Tamam canm inşallah bu sefer tutunacaklarCanım her sabah aç karnına taze sıkılmış havuç suyu iç bebislerin tutunmasini sağlıyor
Ins canım sen umudunu kaybetmeTamam canm inşallah bu sefer tutunacaklar
Canım nasılsın nasıl gidiyor dinlenme ağrın varmıTamam canm inşallah bu sefer tutunacaklar
Canım nasılsın nasıl gidiyor dinlenme ağrın varmı
Olcak inş canım hemen karamsar olma bugün kaçıncı gününŞİMDİLİK BİŞEY YOK YAAEVDE DİNLENİYORUM
Olcak inş canım hemen karamsar olma bugün kaçıncı günün
Transferden sonra beşinci gün evde test yap çıkacak inşİNSALLAAAHH YAAA İKİ TANE 3. GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ BEKLİYORUM ŞİMDİ 15 ARALIK TEST TARİHİM
Benimde üçüncü gün embriyosuydu beşinci gün evde test yaptım çıktıİNSALLAAAHH YAAA İKİ TANE 3. GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ BEKLİYORUM ŞİMDİ 15 ARALIK TEST TARİHİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?