Tüp Bebek Merkezleri ŞANLIURFA OSM DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Verdikleri ilaçları SGK karsiliyomu ilaç için fazla para gitmemiş sende tedavi süresi ne kadar sürdü benimde dondurulmus transfer edilecek bide cozunurken embriyolog yuzdelik veriyo tutma şansını soyluyo sana dendimi
Canim muayene ücreti 75 lira olmuş normalde 40 liraydi ilaclarda bizim 50 lira tutmuştu ama bi SGK karşıladığı hali suan hastanede bi problem var 150 falan tutar ins bu durum gecicidir. Hamile için muayeneye bn 65 veryodm heralde suan 100 olmustur

Ins geçicidir canım ins benimki tutarsa burda özel hastanede doktorum var kontrollerimi burda devam edcem Urfa'ya gelmeye gerek yok ben hem özel hem devletten sigortaliyim burdaki özel hastanede benim özel sigortam tüm masraflari karşılıyor doğum dahil

Ben hilvanda kalıyorum...ilaçlarım evde olduğu için dönmek zorunda kaldik...ben tedaviye adetin üçüncü günü gittim estrofem verdi sonra iki hafta sonra gittik yanlış hatirlamiyorsam rahim duvarının kalınligina bakıp transfer gününu söyledi..

delalimmm canm bana önce iki hafta kullanmak için sadece estrofem verdi transfere üç gün kala hibor progestan crinone jel folbiol kullandım su an hala devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…