Transferden sonra beşinci gün evde test yap çıkacak inş
Transferden sonra beşinci gün evde test yap çıkacak inş
Transfer gününü sayma canım bugün üçüncü gün sayılıyorBugün transferle birlikte 4. gün Allahim inşallah bu sefer olmuştur
Ins bu sefer olcak canım sen stres yapma Bebislerini üzmeBugün transferle birlikte 4. gün Allahim inşallah bu sefer olmuştur
Ins bu sefer olcak canım sen stres yapma Bebislerini üzme
Canım test yaptinmiİNŞALLAAHH DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM.. ÜÇ GÜNLÜK RAPOR ALDIM ŞUAN BOL BOL DİNLENİYORUM
Canım test yaptinmi
Kızlar osm kapanacakmis dogrumu
Dün arkadaş aradı öyle bir duyum almış canımgerçekten mi neden kapanıyor ki
Sabırlı birisin canım az kaldı cumaya inş mübarek günde müjdeyi alırsınyok canm daha yapmadım cuma günü yapcam
aminn inşalaahhh...Sabırlı birisin canım az kaldı cumaya inş mübarek günde müjdeyi alırsın
Dün arkadaş aradı öyle bir duyum almış canım
Bende onu sordum arkadaşa hastane komple kapanacakmis dedi bende dedim öyle bir durum olsa bizi arayıp bilgilendirildi sonuçta bebislerimiz orda dimiacaba sadece tüp bebek bölümü mü yoksa
hepsi mi kapatılacak
Bende onu sordum arkadaşa hastane komple kapanacakmis dedi bende dedim öyle bir durum olsa bizi arayıp bilgilendirildi sonuçta bebislerimiz orda dimi
Bende bilmiyorum canım inş kapanmaz bir çok kişi mağdur olurKESİNLİKLE BİRÇOK KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR DONDURULMUŞ EMBRİYOLAR VAR NASIL OLACAK Kİ
Biz ne olcaz peki bu nasıl bir sorumsuzlukArkadaşlar OSM kapatılmış
Hastaneyle görüştüm kapanmamis sadece SGK ile anlaşması bitmiş yenilenmesi için görüşmeler yapiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?