Tüp Bebek Merkezleri ŞANLIURFA OSM DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

başta bende de oturamıyodum ama sonra çabuk geçti..4 tane kullandım ben...transferden sonra sürekli sırt üstüne yatman gerekmiyo..oturma yatış pozisyonlarının önemi yok dediler ben de dikkat etmiyorum pek
Hayirli haberlerini verirsin ins canim

[QU"melek ada, post: 39983977, member: 632313"]evet hala kullanıyorum zaten bazı ilaçlar 3 ay kullanılacakmış buna crinone jel dahil[/QUOTE]
Ya bise daha sorcam o jeli günde kaç kere kullaniosun transferden önce ve sonra

[QU"melek ada, post: 39983977, member: 632313"]evet hala kullanıyorum zaten bazı ilaçlar 3 ay kullanılacakmış buna crinone jel dahil[/QUOTE]
Ya bise daha sorcam o jeli günde kaç kere kullaniosun transferden önce ve sonra

[QU"melek ada, post: 39983977, member: 632313"]evet hala kullanıyorum zaten bazı ilaçlar 3 ay kullanılacakmış buna crinone jel dahil
Ya bise daha sorcam o jeli günde kaç kere kullaniosun transferden önce ve sonra[/QUOTE]

Günde iki kez kullanıyorum canm

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. şu an şanlıurfanın ilçesindeyim ve OSM yi düşünüyorum. OSMde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı
Merhaba melek ada..tedavin hayırlı olsun..umarım bu tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah..bi kaç sorum olacaktı...nasıl memnun musun OSM den ve tüp bebek ekibinden..ücreti ne kadar? ben de OSM yi araştırmaya başladım şimdiden

kapicanpost: 39986686 .!.:
Merhaba melek ada..tedavin hayırlı olsun..umarım bu tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah..bi kaç sorum olacaktı...nasıl memnun musun OSM den ve tüp bebek ekibinden..ücreti ne kadar? ben de OSM yi araştırmaya başladım şimdiden
Urfadan misin ?bn şuan için memnunum çarşamba transferm 4500 ücret ilaclarmda 1500 tuttu

[QUOcan, post: 39992770, member: 652445"]Hadi inşallah güzel haberlerini verirsin..rapor geçerli mi acaba?senin rapor hakkın var mıydı?[/QUOTE]
Yok canim bn daha 1bucuk yillik evliyim o yüzden rapor vermiolar ama raporu olan bi arkadaş herşey toplam 2bucuk milyar harcamisti osm de

ben de merkeze 4500 ilaçlara 1.500 tl ödedim...ahmet hoca ve ekibi çok iyiler...

[QUOcan, post: 39992770, member: 652445"]Hadi inşallah güzel haberlerini verirsin..rapor geçerli mi acaba?senin rapor hakkın var mıydı?
Yok canim bn daha 1bucuk yillik evliyim o yüzden rapor vermiolar ama raporu olan bi arkadaş herşey toplam 2bucuk milyar harcamisti osm de[/QUOTE]
teşekkürler..dondurulmuş mu transfer yaptıracaksın

Melek ada güzel haberlerini bekliorm bugün test günün unutmadim:):). Bnm transferin 3.günü bugun

Niye öyle oldu ki ya Dr bi sebebi soyluyomu :KK43:

canm daha gitmedim..yarın gidecektimama ahmet hoca izinliymis... ben de persembe günü gitmeyi düsünüyorum...dondurulmus 3 tane embriyo var insallah onlarla denemeyi dusunuyoruz

TE="melek ada, post: 40062013, member: 632313"]canm daha gitmedim..yarın gidecektimama ahmet hoca izinliymis... ben de persembe günü gitmeyi düsünüyorum...dondurulmus 3 tane embriyo var insallah onlarla denemeyi dusunuyoruz[/QUOTE]
İns canim allah kucagimizi bos koymasin ins

TE="melek ada, post: 40062013, member: 632313"]canm daha gitmedim..yarın gidecektimama ahmet hoca izinliymis... ben de persembe günü gitmeyi düsünüyorum...dondurulmus 3 tane embriyo var insallah onlarla denemeyi dusunuyoruz
İns canim allah kucagimizi bos koymasin ins[/QUOTE]

canım sen dondurulmusları mı denedin

Back
X