- 9 Aralık 2014
- 120
- 24
- 18
- 33
pardon 1.5bu 2. aşılamam ama daha 12 buçuk yıllık evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon 1.5bu 2. aşılamam ama daha 12 buçuk yıllık evliyim
Rapor çıkmaz sana canım üç yıllık evli olman lazımpardon 1.5
Canım öncelikle hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin rabbim tüm isteyen herkeseinşaaallaahhh bu sefer çok istiyoruummm...bana dua edin ne olur
Canım öncelikle hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin rabbim tüm isteyen herkese
Bebislerini aldinmi canımAminnn canm insaaalllaaahhhh...
Canım sen nasılsınAllah razı olsun canım allahım kucağıma almayi da nasip eder ins. Allahim sizi de çok bekletmeden nasip eder insaaaaallahhhh
İyim canım çok şükür bugün osm ye gittim ahmet hoca sağolsun normalde bu hafta bakması gerek bana . Randevu vermio hastanede olduğu halde ta obur haftaya randevu verio .zeki hocaya gittim oda yoktu Napcaz biz kime gitcez bide kızlar osm artık tam özel olmuş yazdıkları ilacı devlet karsilamiyo SGK fes etmiş hastane ile herseyi bnde başka hastaneye gidicem artıkCanım sen nasılsın
Canim hadi hayirli olsun Allah sana bağışlasın ins bebeklerini ınsallahhh ikiz doğur emiiiBebisleri aldım kızlar :) insallaaahh bu defa tutunacaklar inanıyorum ne olur bana dua edin..çok ama çok istiyoruz bu bebisleri
Canim hadi hayirli olsun Allah sana bağışlasın ins bebeklerini ınsallahhh ikiz doğur emiii![]()
Ayyy canım bnm sen daha yoldamisin ins kazasız belasiz varirsiniz evinize allah yardimcin olsun keşke bugün kalsaydiniz hastanede yollar çok kötü çünküKızlar bize dua edin su an çok kötü kar yağıyor yanlış yola girdik ..insallaaahhh hayırlısıyla eve gideriz
Masraf ikiye katlandı desene canım sen takiplerini başka doktorda yapİyim canım çok şükür bugün osm ye gittim ahmet hoca sağolsun normalde bu hafta bakması gerek bana . Randevu vermio hastanede olduğu halde ta obur haftaya randevu verio .zeki hocaya gittim oda yoktu Napcaz biz kime gitcez bide kızlar osm artık tam özel olmuş yazdıkları ilacı devlet karsilamiyo SGK fes etmiş hastane ile herseyi bnde başka hastaneye gidicem artık
Bebislerin hep sende kalsın sımsıkı tutunsunlar annelerine inş güzel mutlu haberlerini bekliyosBebisleri aldım kızlar :) insallaaahh bu defa tutunacaklar inanıyorum ne olur bana dua edin..çok ama çok istiyoruz bu bebisleri
Canım sorması ayıp ilaçlarla beraber ne kadar masrafin gitti bende transfer yapcamda ona göre para ayarliyim bide tedavi süreci kaç günKızlar bize dua edin su an çok kötü kar yağıyor yanlış yola girdik ..insallaaahhh hayırlısıyla eve gideriz
Canım sorması ayıp ilaçlarla beraber ne kadar masrafin gitti bende transfer yapcamda ona göre para ayarliyim bide tedavi süreci kaç gün
Canım keşke hastanede kalsaydin bir gün çünkü bayagi yolda kalmissin nerde oturuyon senDün gece 5 buçuk saatlik yolculuktan sonra ancak gelebildik inşallah bebislere bişey olmamıştır
Verdikleri ilaçları SGK karsiliyomu ilaç için fazla para gitmemiş sende tedavi süresi ne kadar sürdü benimde dondurulmus transfer edilecek bide cozunurken embriyolog yuzdelik veriyo tutma şansını soyluyo sana dendimiGüzel duaların ve dileklerin için allah razı olsun:) canm benm dondurulmuş embriyo transfer edildi. Dondurulmuş embriyo için2.500 ilaçlara da 150 falan gidiyor
Canım elini karninin üstüne koy bol bol ayetul kursi ve üç Felak bir nas oku rabbim evlatlarini korusun diyeDün gece 5 buçuk saatlik yolculuktan sonra ancak gelebildik inşallah bebislere bişey olmamıştır