Öncelikle herkese merhaba
8haftalık hamileyim. 1hafta sonra hiç bilmediğim bi yer olan urfaya taşınıyorum.bana orada gidebileceğim iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiye edebilir misiniz?
evet canım o hastaneye geçmiş ancak kadın doğum değilde tüp bebek bölümünde...
bilmiyorum ki randevu alırken bakıcaz artık belkide bakar bize de :)burdayken sadece tüpbebeğe bakmıyor diye duymuştum da.pek yardımcı olamadım galiba canım.inşallah iyi bi doktor bulursun canım ya.
'zeki mil' tamam canım bende rastgele gideceğim birine ama zeki mil önceliğim olsun. sitelerinin inceledim. oldukça modern bir hastaneye benziyor.canım osm de zeki mil çok iyi bir doktor.hastane olarak da osm çok iyi bir hastane.ben 28 haftalık hamileyim ona gidiyorum.daha önce bir kürtajımı yapmıştı çok memnun kaldım oldukça yoğun bir doktor.
zeki mile gittim hiç memnun kalmadım. şu aşamaya geldim sürekli devam ettiğim bir doktorum yok :/ off çok sıkıldım.
bende 3 aylık hamileyim ama kafama göre bi doktor bulamıyorumSlm bende dr ariyorum(
muayeneye genel de ufuk tıp merkezinde fatma pınar nergiz sancak var çok ilgili bi doktor çok seviyorum ama doğumumu orda yapamam çok küçük gelişmemeiş bı tıp merkezi. osm gibi bi hastane olsaydı kesinlikle fatma pınar derdimbende 3 aylık hamileyim ama kafama göre bi doktor bulamıyorum
Academide kadir yaman gidiyorum buyuk olasilikla orda dogum yapacam kismet :)muayeneye genel de ufuk tıp merkezinde fatma pınar nergiz sancak var çok ilgili bi doktor çok seviyorum ama doğumumu orda yapamam çok küçük gelişmemeiş bı tıp merkezi. osm gibi bi hastane olsaydı kesinlikle fatma pınar derdim
ablamda kadir yaman a gidiyo çok da memnun ama eşim erkek doktor istemiyoAcademide kadir yaman gidiyorum buyuk olasilikla orda dogum yapacam kismet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?