Şanlıurfa'da Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

temmuz27

evli,mutlu,çocuklu :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.244
32
158
Öncelikle herkese merhaba
8haftalık hamileyim. 1hafta sonra hiç bilmediğim bi yer olan urfaya taşınıyorum.bana orada gidebileceğim iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiye edebilir misiniz?

tek bir yorum biile yok.... doktorumu deneme yanılma yöntemi ile bulacağım sanırım

Öncelikle herkese merhaba
8haftalık hamileyim. 1hafta sonra hiç bilmediğim bi yer olan urfaya taşınıyorum.bana orada gidebileceğim iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiye edebilir misiniz?

valla canım bildiğim bi doktor bi iki haftadır oraya geçmiş.ismi Ahmet özdoğru.yanlış bilmiyosam urfada OSM de çalışıyomuş.daha önce Bahçeci ekibiyle çalışmış iyi bi doktor diye biliyorum ama bi araştır istersen.eğer urfaya gitmeseydi benim doktorum olacaktı:44::34.umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

canım osm de zeki mil çok iyi bir doktor.hastane olarak da osm çok iyi bir hastane.ben 28 haftalık hamileyim ona gidiyorum.daha önce bir kürtajımı yapmıştı çok memnun kaldım oldukça yoğun bir doktor.

burdayken sadece tüpbebeğe bakmıyor diye duymuştum da.pek yardımcı olamadım galiba canım.inşallah iyi bi doktor bulursun canım ya.
bilmiyorum ki randevu alırken bakıcaz artık belkide bakar bize de :)

canım osm de zeki mil çok iyi bir doktor.hastane olarak da osm çok iyi bir hastane.ben 28 haftalık hamileyim ona gidiyorum.daha önce bir kürtajımı yapmıştı çok memnun kaldım oldukça yoğun bir doktor.
'zeki mil' tamam canım bende rastgele gideceğim birine ama zeki mil önceliğim olsun. sitelerinin inceledim. oldukça modern bir hastaneye benziyor.

ben de urfalı değilim ama 6. yılım olacak.sana tavsiye edebileceğim en iyi hastane osm.buraya gelince sen de farkedersin zaten.batıdaki şehirlere göre sağlık imkanlarının az olduğu bir yerde oldukça iyi imkanları olan temiz bir yer.herkesin doktor beklentisi farklı tabii.ben sakin oluşunu çok beğeniyorum işinde de uzman tabii.söylentilere göre 100 milyar maaş aldığını duydum.çok yoğun olur randevu alarak gidebilirsin teefonla.
bir de bülent sezgin yine aynı hastanede onun da iyi olduğunu duydum.
ayrıca aklıma gelmişken ben sezeryan olacağı ve büyük bir hastane olduğu için orayı seçtim ama şanmed hastanesinde mehmet ağar var o da genç,dinamik ve ultrason konusunda çok tecrübeli bir doktordur.

sonunda taşındım kızlar...
burada hamile bir hemşire ile tanıştım nehir tıp merkezin ahmet ataç diye bir doktor varmış. ısrarla onu tavsiye etti, kendi doktoruymuş. ahmet ataç hakkında bilginiz var mı?

zeki mile gittim hiç memnun kalmadım. şu aşamaya geldim sürekli devam ettiğim bir doktorum yok :/ off çok sıkıldım.

zeki mile gittim hiç memnun kalmadım. şu aşamaya geldim sürekli devam ettiğim bir doktorum yok :/ off çok sıkıldım.

merhaba sıkıntını anlayabiliyorum. . bir hafta önce doğum yaptım.bende cok tedirgindim ilk doğumum şanmed hastanesi gülsüm feyza kızıltan doğumu yaptı ve allah razı olsun cok cok iyi geçti herşey. insanı psikolojık olarak rahatlatıyor cok kibar cok ince cok bilgili. suan ona binlerce kez dua ediyorum.

benmde kafam karışık seeninki gibi bende sürekli doktor arıyorum ama iki doktora gidiyorum edessa da ethem kaçar osm de zeki mil

zeki mil çok tecrübeli kısmetse dogumu ona yapyırmayı düşünüyorum

b

kızlar academia da imran hanım varmış,muayene olup tavsiye eden var mı ?

peki hakan kadirağa ile ilgili bilgisi veya tavsiyesi olan var mı?o da academia da..çok yoğun bi dr. olduğunu duydum ama...

arkadaşlar ben ilk doğumumu osm de yapmıştım hastaneden ve doktorumdan cok memnun kalmsıtım ama doktorum gitti yine osm de doğum yapmak istiyorum araştırdığımda Bülent sezgin i önerdiler sizlerden Bülent beye giden var mı tavsiye eder msınız

Son düzenleme:
bende 3 aylık hamileyim ama kafama göre bi doktor bulamıyorum
muayeneye genel de ufuk tıp merkezinde fatma pınar nergiz sancak var çok ilgili bi doktor çok seviyorum ama doğumumu orda yapamam çok küçük gelişmemeiş bı tıp merkezi. osm gibi bi hastane olsaydı kesinlikle fatma pınar derdim

Academide kadir yaman gidiyorum buyuk olasilikla orda dogum yapacam kismet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…