Şanlıurfa'da Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

merhaba bebeğiniz hayırlı olsun . hastane güzel mi? doğum ücretleri ne kadar?

Hala Şanlıurfada mısın? Tekrar Hamilesin galiba hayırlı olsun . Şuan nereye gidiyorsun? 15-20 gün içinde Şanlıurfada olacağım İstanbuldan geliyorum ve 32 haftalık hamileyim

Hala Şanlıurfada mısın? Tekrar Hamilesin galiba hayırlı olsun . Şuan nereye gidiyorsun? 15-20 gün içinde Şanlıurfada olacağım İstanbuldan geliyorum ve 32 haftalık hamileyim
Artık urfada değilim. Evet hamileyim tekrar. Sizin az kalmış hayırlı doğumlar.

hastane nasıl? peki alakaları nasıl? çok korkuyorum bilmediğim şehir doktor hastane

merhabalar bende urfaya yeni geldim sayılır,yaklaşık 32 haftalık gebeliğim var ve karaköprüde yeni açılan metrolife hastanesinde dr veysel toprak tarafından takip edildiyorum.genç dinamik güler yüzlü mesleğinde çok iyi ve ilgili.bu arada ultrasonuda çook iyi 4 boyutlu ultrason için tavsiye üzerine gitmiştim,bir dahada doktorumu değiştirmedim.doğumumuda orda yaptırıcam odaları ve hastane gerçekten çook güzel izmirde bile böyle bir hastane yok gibi,tavsiye ederim.

hastane nasıl? peki alakaları nasıl? çok korkuyorum bilmediğim şehir doktor hastane
merhabalar bende urfaya yeni geldim sayılır,yaklaşık 32 haftalık gebeliğim var ve karaköprüde yeni açılan metrolife hastanesinde dr veysel toprak tarafından takip edildiyorum.genç dinamik güler yüzlü mesleğinde çok iyi ve ilgili.bu arada ultrasonuda çook iyi 4 boyutlu ultrason için tavsiye üzerine gitmiştim,bir dahada doktorumu değiştirmedim.doğumumuda orda yaptırıcam odaları ve hastane gerçekten çook güzel izmirde bile böyle bir hastane yok gibi,tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim evimizde büyük ihtimal karaköprüde olacak . peki oda süslemesi ,ikram falan yapıyorlar mı?

suit odanın fotoğrfalarını gördüm 5 yıldızlı otel gibi :) hastanede inşallah donanımlıdır

Merhaba doğum yaptın mi me durumdasın ? Bende Gülnur hanim a gidiyorum . Hastaneden genel olarak memnunum ancak daha doğum yapmadım

Arkadaşlar meraba urfada perinatolog mehmwt aytac yuksel hakkında bilgisi olan var mı doğum hastanesinde riskli gebelere bakıyor amniyosentez yaptırma gerwk ve ona gitmiştim bikaç hafta sonra gel dedi sizce ona yaptirayimmi bilgisi olan varsa yazsın lütfen

arkadaşlar academiden pek memnun kalmadım Şanmede gidicem ama doktor onusunda kararsızım mehmet ağar-orhan balçık-nazlı yıldırım var mı gidip de memnun oldugunuz yada duydugunuz ?
Canm mrb hangi dr a gidiosun sen suan ve memnunmusun bn de arayistayim

academide hakan kadiraga da karar kildim canim iyi memnunum ama bazen biraz aceleci davranmiyor degil o da özelde cogunda var malesef
Senin az kalmış canım rabbim hayırlı bi şekilde kucağına versin ins . Bn aceleye gelsin istemiom zaten hep diyeceğim şeyleri unutuyom bide acele olursa hiç birşey soramam dr a kendimi biliom bakalım artık :) Sağol cnm cvp icin

Rica ederim sen de saglikla kucagina alırsın inşallah akademide ayrıca bir kez İmran hanıma gittim ben memnun kalmadim,bi arkadaşım esma hanıma gitti o da memnun kalmadı eğer bayan doktor arayışında değilsen o hastanede hakan kadıraga ve kadir yaman dan memnun herkes ama biraz da sana ve beklentilerine bağli canım

Kadın erkek fark etmez iyi olsun da bn biraz geç buldum bebisimi seneler sonra ondan çok kafaya takıom bi metrolife daki gülnur çiftçiyi deneyim diyom çok iyi diyolar bakim olmazsan bnde dediğine bi giderim :)

Kadın erkek fark etmez iyi olsun da bn biraz geç buldum bebisimi seneler sonra ondan çok kafaya takıom bi metrolife daki gülnur çiftçiyi deneyim diyom çok iyi diyolar bakim olmazsan bnde dediğine bi giderim :)
Dene tabi ben de deneme yanılma yoluyla karar kıldım zor gerçekten içine sinen doktor bulmak inşallah saglicakla gelir kuzucuklar

Mehraba, Ben urfaya tasiniyorum 27 haftalik hamileyim. Metrolife hastanesinde sezeryen doğum ucreti ne kadar bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…