merhaba bebeğiniz hayırlı olsun . hastane güzel mi? doğum ücretleri ne kadar?Son haftalarda Karaköprü de açılan metrolife hastanesinde Gülnur çiftçi hocayı keşfettim. Çok şükür sağ salim doğum yaptım. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Gülnur çiftçi hoca antepten gelmiş ve orda da çok beğenilen bir Dr mus. Ben denemenizi tavsiye ederim.
Hala Şanlıurfada mısın? Tekrar Hamilesin galiba hayırlı olsun . Şuan nereye gidiyorsun? 15-20 gün içinde Şanlıurfada olacağım İstanbuldan geliyorum ve 32 haftalık hamileyimuzun zamandır bakmıyodum...
doğum yaptım oğlum 1,5 yaşında.
doktor arayanlara yardımcı olmak adına yazayım. benim doktorum osm'de bülent sezgin'di. çok çok memnun kaldım. hem hastaneden hem doktordan. onun dışında akademia da ümran hanıma giden bir arkadaşım var. oda çok memnun.
sonrasında çocuk doktoru arayanlara da akademia da şadiye hanım tavsiyemdir.
Artık urfada değilim. Evet hamileyim tekrar. Sizin az kalmış hayırlı doğumlar.Hala Şanlıurfada mısın? Tekrar Hamilesin galiba hayırlı olsun . Şuan nereye gidiyorsun? 15-20 gün içinde Şanlıurfada olacağım İstanbuldan geliyorum ve 32 haftalık hamileyim
Denemenizi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım sezeryan doğum bir gece özel oda 700 tl ödedikmerhaba bebeğiniz hayırlı olsun . hastane güzel mi? doğum ücretleri ne kadar?
hastane nasıl? peki alakaları nasıl? çok korkuyorum bilmediğim şehir doktor hastane
hastane nasıl? peki alakaları nasıl? çok korkuyorum bilmediğim şehir doktor hastane
merhabalar bende urfaya yeni geldim sayılır,yaklaşık 32 haftalık gebeliğim var ve karaköprüde yeni açılan metrolife hastanesinde dr veysel toprak tarafından takip edildiyorum.genç dinamik güler yüzlü mesleğinde çok iyi ve ilgili.bu arada ultrasonuda çook iyi 4 boyutlu ultrason için tavsiye üzerine gitmiştim,bir dahada doktorumu değiştirmedim.doğumumuda orda yaptırıcam odaları ve hastane gerçekten çook güzel izmirde bile böyle bir hastane yok gibi,tavsiye ederim.hastane nasıl? peki alakaları nasıl? çok korkuyorum bilmediğim şehir doktor hastane
çok teşekkür ederim evimizde büyük ihtimal karaköprüde olacak . peki oda süslemesi ,ikram falan yapıyorlar mı?merhabalar bende urfaya yeni geldim sayılır,yaklaşık 32 haftalık gebeliğim var ve karaköprüde yeni açılan metrolife hastanesinde dr veysel toprak tarafından takip edildiyorum.genç dinamik güler yüzlü mesleğinde çok iyi ve ilgili.bu arada ultrasonuda çook iyi 4 boyutlu ultrason için tavsiye üzerine gitmiştim,bir dahada doktorumu değiştirmedim.doğumumuda orda yaptırıcam odaları ve hastane gerçekten çook güzel izmirde bile böyle bir hastane yok gibi,tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim evimizde büyük ihtimal karaköprüde olacak . peki oda süslemesi ,ikram falan yapıyorlar mı?[/QU
süit odalarını gezdim çook güzel otel konseptinde,öğrendiğim kadarıyla oda süsleme ,doğum fotoğrafçısı,hediyelik magnet,çikolata hatta isteyene kuaför hizmeti bile veriyorlarmış.paketmiş bunlar sanırım ben alıcam hepsini.bence bi git gör.
Merhaba doğum yaptın mi me durumdasın ? Bende Gülnur hanim a gidiyorum . Hastaneden genel olarak memnunum ancak daha doğum yapmadımmerhabalar bende urfaya yeni geldim sayılır,yaklaşık 32 haftalık gebeliğim var ve karaköprüde yeni açılan metrolife hastanesinde dr veysel toprak tarafından takip edildiyorum.genç dinamik güler yüzlü mesleğinde çok iyi ve ilgili.bu arada ultrasonuda çook iyi 4 boyutlu ultrason için tavsiye üzerine gitmiştim,bir dahada doktorumu değiştirmedim.doğumumuda orda yaptırıcam odaları ve hastane gerçekten çook güzel izmirde bile böyle bir hastane yok gibi,tavsiye ederim.
Canm mrb hangi dr a gidiosun sen suan ve memnunmusun bn de arayistayimarkadaşlar academiden pek memnun kalmadım Şanmede gidicem ama doktor onusunda kararsızım mehmet ağar-orhan balçık-nazlı yıldırım var mı gidip de memnun oldugunuz yada duydugunuz ?
academide hakan kadiraga da karar kildim canim iyi memnunum ama bazen biraz aceleci davranmiyor degil o da özelde cogunda var malesefCanm mrb hangi dr a gidiosun sen suan ve memnunmusun bn de arayistayim
Senin az kalmış canım rabbim hayırlı bi şekilde kucağına versin ins . Bn aceleye gelsin istemiom zaten hep diyeceğim şeyleri unutuyom bide acele olursa hiç birşey soramam dr a kendimi biliom bakalım artık :) Sağol cnm cvp icinacademide hakan kadiraga da karar kildim canim iyi memnunum ama bazen biraz aceleci davranmiyor degil o da özelde cogunda var malesef
Rica ederim sen de saglikla kucagina alırsın inşallah akademide ayrıca bir kez İmran hanıma gittim ben memnun kalmadim,bi arkadaşım esma hanıma gitti o da memnun kalmadı eğer bayan doktor arayışında değilsen o hastanede hakan kadıraga ve kadir yaman dan memnun herkes ama biraz da sana ve beklentilerine bağli canımSenin az kalmış canım rabbim hayırlı bi şekilde kucağına versin ins . Bn aceleye gelsin istemiom zaten hep diyeceğim şeyleri unutuyom bide acele olursa hiç birşey soramam dr a kendimi biliom bakalım artık :) Sağol cnm cvp icin
Kadın erkek fark etmez iyi olsun da bn biraz geç buldum bebisimi seneler sonra ondan çok kafaya takıom bi metrolife daki gülnur çiftçiyi deneyim diyom çok iyi diyolar bakim olmazsan bnde dediğine bi giderim :)Rica ederim sen de saglikla kucagina alırsın inşallah akademide ayrıca bir kez İmran hanıma gittim ben memnun kalmadim,bi arkadaşım esma hanıma gitti o da memnun kalmadı eğer bayan doktor arayışında değilsen o hastanede hakan kadıraga ve kadir yaman dan memnun herkes ama biraz da sana ve beklentilerine bağli canım
Dene tabi ben de deneme yanılma yoluyla karar kıldım zor gerçekten içine sinen doktor bulmak inşallah saglicakla gelir kuzucuklarKadın erkek fark etmez iyi olsun da bn biraz geç buldum bebisimi seneler sonra ondan çok kafaya takıom bi metrolife daki gülnur çiftçiyi deneyim diyom çok iyi diyolar bakim olmazsan bnde dediğine bi giderim :)
merhabalar bende urfaya yeni geldim sayılır,yaklaşık 32 haftalık gebeliğim var ve karaköprüde yeni açılan metrolife hastanesinde dr veysel toprak tarafından takip edildiyorum.genç dinamik güler yüzlü mesleğinde çok iyi ve ilgili.bu arada ultrasonuda çook iyi 4 boyutlu ultrason için tavsiye üzerine gitmiştim,bir dahada doktorumu değiştirmedim.doğumumuda orda yaptırıcam odaları ve hastane gerçekten çook güzel izmirde bile böyle bir hastane yok gibi,tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?