Şanlıurfa'da Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanı

uzun zamandır bakmıyodum...
doğum yaptım oğlum 1,5 yaşında.
doktor arayanlara yardımcı olmak adına yazayım. benim doktorum osm'de bülent sezgin'di. çok çok memnun kaldım. hem hastaneden hem doktordan. onun dışında akademia da ümran hanıma giden bir arkadaşım var. oda çok memnun.
sonrasında çocuk doktoru arayanlara da akademia da şadiye hanım tavsiyemdir.

Şadiye hanım benim bebeğime ilk bakan doktordu ilk muayene ondan oldu 1 buçuk ay önce doğum yaptım bende.Şimdi aynı hastanede abdurrahim bey var ona gidiyoruz kontrollerde.
Academia da rahime bekar benim doktorumdu. Çok memnun kaldım ondan Allah razı olsun ilgili ve rahatlatan bir yapısı var. Allah bağışlasın oğlunuzu size.

bizde ilk abdürrahim beye gitmiştik. pek beğenmedim açıkcası.

güvenemiyo insan her doktora. bide genelde doğuma ebeler giriyo.
bana da imran hanım dediler de biraz da şans işi galiba

Bu basligi guncelleyelim Şanlıurfa da kadin doğum uzmani önerileriniz varsa paylaşır misiniz arkadaşlar

Bu basligi guncelleyelim Şanlıurfa da kadin doğum uzmani önerileriniz varsa paylaşır misiniz arkadaşlar
Academia hastanesinde esma ozturk deveci var cok iyi bi dr.kendisi ile dogum yaptm memnun kaldm tavsye ederim.

ben de günlerdir bunu düşünüp duruyorum... ben de urfa'da yaşıyorum ve çalışıyorum... rahime hanıma hamile kalmadan önce genel kontrol için gittim, 10 gün önce de hamile olduğumu öğrendim ve iki defa imran hanıma gittim ... iki bayan da gayet olumlulardı ancak ikisinde de muayenem en fazla 3 dk sürdü... hastane o kadar kalabalık ve o kadar çok sıra bekleniyor ki... çalışan birinin 1,5-2 saatini orda bekleyerek geçirmesi neredeyse imkansız... açıkçası osm'nin veya başka bir hastanenin de farklı olacağını düşünmüyorum. bu sebeple özel muayenehanesi olan bir doktor arayışı içindeyim... bildiğiniz doktor var mıdır?

merhaba ben ankarada yaşıyorum ama geçen urfaya gelmek zorunda kaldım.orada iki hastane ve iki doktor deneyimledim.ilki acedemia esma hanım; arkadaşımın tavsiyesiyle gittim çok ilgili olduğunu söylemişti ama benim için hiç aynı şey olmadı.belkide devamlı hastası olmayacağımı bildiği için bilemiyorum ama hiç içim ısınmadı ayrıca hastane inanılmaz kalabalık.nefes alacak yer yok doktor çok yoğun.ikincisi; yolculuktan yorgunluktan olsa gerek kendimi çok kötü hissettim bebek çok aşağıdaydı o sebeple başka bi tanıdığın doktoru olan yenişehirde şanmed hastanesi songül aykula gittim.genç dinamik pıtırcık bişey.çok ilgili bütün herşeyine baktı beni çok rahatlattı.ayrıca ultrasyon cihazı muayena odası acedemiye on basar.hastane büyük ve temiz.ha yalan olmasın tuvalete gittim bir gerizekalı sigara içmişti bununla ilgili şikayetimi yaptım.ama doktor iyidi

Arkadaslar ben d3 urfada academi gidicem ama hsmile değilim çocuk istiyorum sizce salih bey mi rahime hanim mi daha iyi bu konuda

Merhaba, 15 haftalık hamileyim. Eşim tıbbi mümessil aşağı yukarı bütün doktorlar hakkında bilgimiz oluyor. Ben hamileliliğimin başından beri Şanmed Hastanesine gidiyorum. Dünya tatlısı Türkan hanım vardı o gitti, şimdi Nazlı Yıldırım'a gidiyorum. çok ilgili detaylı bilgi veriyor. Aynı hastanede Songül Hanıö ve Orhan Bey de iyilermii giden arkadaşlarım var Mehmet Ağarı kimse tavsiye etmiyor, eskiden iyiymiş şimdi çok yoğun, bir de doğumda hemen sezeryana yönlendiriyormuş.
Geleyim Osm'ye donanım olarak iyi fakat doktorlarını eşim de dahil kimse tavsiye etmiyor. Muayene anlamında Ufuk Tıp merkezindeki Fatma Hanımı yine tavsiye ediyorlar ilgili sakin vs Bir de Kent Meydanı Hastanesi var, orada Veysel Toprak var doktor arayışında olanlara öneririm.Çok iyi, detaycı, sabırlı, ilgili birisi. Academia yine tavsiye etmem özellikle Kadir Yaman

Canım senin hamile kalamama sorunun varmiydi yani doktor ve tedaviyle mi oldu

Of arkadaşlar ben de bu konuda dertliyim 6 aydır urfadayım zor hamile kalıyorum iki ay tedavi gördüm ve cok şükür hamileyim tedavi sürecinde ve şimdiye kadar hep academia da rahime hanima gittim ama ilk doğum sezeryan olduğu için mecbur yine sezeryan olacağım inşallah ama hastane ve dr umla ilgili içime sinmeyen şeyler var. Dr sevecen güler yüzlü ama tahlil falan pek yapmiyo ultrasonda iyi inceliyor onun dışında çok rahat geldi bana hastane de içime sinmiyo normal doğum olsa sorun yapmam ama sezeryan olduğu için endiseliyim. urfa da sezeryan olan ve ciddi Mana da memnun kalan varsa özellikle academia hastanesi de lütfen yazsın en acilinden yardıma ihtiyacım var

Bülent Sezgin çok iyiymiş ben de ona gitmeyi düşünüyorum. OSM'de.

Bülent Sezgin çok iyiymiş ben de ona gitmeyi düşünüyorum. OSM'de.
osm yi birçok kişi tavsiye etmedi bana çok yoğun olduğu için dr lar ilgisizmis Rahime hanima giden bir arkadaşım vardı çok memnun kaldı ben de şu ana kadar memnunum. Ama hastane hala içime sinmiş değil. Yine de mecbur orda doğum yapacak gibiyim belki memlekette de yaparım sizin cevreniz falan varsa kendiniz için arastirdikca bana da bilgi yazarsaniz çok sevinirim

Canım, bence aslı hanimdan memnun kalicaksin.o da aynı hastanede.sevgiler...

Son haftalarda Karaköprü de açılan metrolife hastanesinde Gülnur çiftçi hocayı keşfettim. Çok şükür sağ salim doğum yaptım. Dr ve hastaneden memnun kaldım. Gülnur çiftçi hoca antepten gelmiş ve orda da çok beğenilen bir Dr mus. Ben denemenizi tavsiye ederim.

arkadaşlar academiden pek memnun kalmadım Şanmede gidicem ama doktor onusunda kararsızım mehmet ağar-orhan balçık-nazlı yıldırım var mı gidip de memnun oldugunuz yada duydugunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…