allah yardımcın olsun canım ameliyat oluktan sonra eve gelince bakalım davranışları nasıl olcak sana karşı....ortada cocugunuz var sen calısıyormusun canım ??? bosanırsan diye düşündün mü ?? böyle huzur bir ailede büyüyen cocukalrın psıkolojısı bozuk oluyor anne baba hiçbirşey veremiyorlar cocuga....eşinin ailesi biliyormu durumu ??? eşin seni sevmiyorum demiş fedakarlık yapmıyor...siz severekmi evlendiniz.?....birbirinizi pek fazla tanıyamamışısınız sanırım...
canım çok üzüldüm ama ben de dahil olmak üzere 2. yılım dolmuş olmasına rağmen zor günler atlattık çevremdekilerde. Ama ayrılık kelimesi en kolay olandır. Ben de kullandım o noktaya gelindi. ama inan iyi ki diyorum şimdi öyle bir şey olmamış. Atlattık herşey yolunda arada oluyor ufak tefek olaylar ama önemliş değil. Ayrıca bebeğinde var ve seninde atlatacağını düşünüyorum. Bence zaman tanıyın. Böyle verilen kararlar ki 2 yıllık evlisin sonra çok acı olur. Belki alışma aşamanız zor geçmiştir, birikimlerdir boşanma kelimesini gündemde tutn.
İyi günlerinizi düşünün, konuşun, saygı çerçevesinde. Bir süre beklemeye alın ve dua et canım umarım düzelirsin.
Biz şimdi o günlere dönünce( emin ol yaşamak istemez kimse yaşadıklarımı) konuşur ve ve ne saçmalıklar yapmışız deriz. Hatta 10 yıl sonra yapmamız gereken kavgaları bir çırpıda yaptık bundan sonra rahatız diyoruz. Umarım herşey yolouna girer senin yaşamında da.
canım sen ne iş yapıyorsun nasıl olacak nasıl geçineceksin ailemde ayrı yazmışsın kafandaki planın nedir ?
deme güzelim öyle "sevmiyorsan boşanalım" bu cümle de kadınlara has sanırım ben de tartışmalarımızda çok söyledim önce boşanmayı ağzına alma ben dahi almıyorum diyordu ama sonra ise tamam boşanalım... gibi cümleler sarfetti ama dile kolay geliyor. iş ciddiye binince tekrar oturup konuşunca ayrılmak ki sevgi varsa hiç kolay değil. İnşallah eşiniz de eve gelene kadar düşünür ve konuşmaya çalışır sizinle. Size bir cümlem daha olacak... hastaneye gittiğinizde neden geldin demiş ama inanın ki sinirden bunkarı erkekler genelde ki kadınlarda çok kullanır bunu kulak ardı edin...
Ama kendinizi,kişiliğinizi koruyarak dimdik ayakta samimi, güvenli duygularla onunla sinirlenmeden sakince konuşun ki belki o gelince sizden önce konuşacaktır.
Umarım düzelirsiniz bize de güzel cevaplar yazarsınız.
sevmiyorum demiş var m ötesi ya?
off cok fena cidden.
hele ki minicik bir bebek varken ortada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?