Sanrm biz bitiyoruz...

canım çok üzüldüm ama ben de dahil olmak üzere 2. yılım dolmuş olmasına rağmen zor günler atlattık çevremdekilerde. Ama ayrılık kelimesi en kolay olandır. Ben de kullandım o noktaya gelindi. ama inan iyi ki diyorum şimdi öyle bir şey olmamış. Atlattık herşey yolunda arada oluyor ufak tefek olaylar ama önemliş değil. Ayrıca bebeğinde var ve seninde atlatacağını düşünüyorum. Bence zaman tanıyın. Böyle verilen kararlar ki 2 yıllık evlisin sonra çok acı olur. Belki alışma aşamanız zor geçmiştir, birikimlerdir boşanma kelimesini gündemde tutn.

ıyi günlerinizi düşünün, konuşun, saygı çerçevesinde. Bir süre beklemeye alın ve dua et canım umarım düzelirsin.

Biz şimdi o günlere dönünce( emin ol yaşamak istemez kimse yaşadıklarımı) konuşur ve ve ne saçmalıklar yapmışız deriz. Hatta 10 yıl sonra yapmamız gereken kavgaları bir çırpıda yaptık bundan sonra rahatız diyoruz. Umarım herşey yolouna girer senin yaşamında da.

bız severek evlendık canım hemde o kadar cok sevdık kı cocuk ıcın beklemedık bıle hemen olsun ıstedık...aıleler henuz bılmıyor...bende anne babası ayrılmıs bırı olaraktan en cok cocuguma uzuluyorum ve onun neler yasayabılecegını tahmın edıyorum...elımden geldıgınce yasatmamaya calıscam ama onuda nasıl yaparım bılmıyorum...ben suan calısmıyorum canım...ama bosanma olursa elbettekı calısmaya baslıcam...

hiç bir şey yapmaya gerek yok
sevmiyorum demiş,çok üzücü
bırak gitsin istediği yola..

canım sen ne iş yapıyorsun nasıl olacak nasıl geçineceksin ailemde ayrı yazmışsın kafandaki planın nedir ?

ıyı gunlerımızı evlılıgımızın ılk aylarını benım ıcın yaptıklarını dusundukce bır sansı daha hakedıyor dıyorum...oda bosanmak ıcın acele etmıyor sevmıyorsan bosanalım hemen dıyınce aceleye getırme dıyor...evet evlılıgın ılk yılları cok zormus ve bızde cok yıprandık sanırım

canım sen ne iş yapıyorsun nasıl olacak nasıl geçineceksin ailemde ayrı yazmışsın kafandaki planın nedir ?

benım suan kafamdakı planım boyle bıse gerceklesırse once oglumu krese vermem gerekıcek..annem rahatsız oldugu ıcın bakmakta zorluk cekecek cunku.sekreterlık olur garsonluk olur hıc farketmez ver calısmaya baslıcam.ıs ayırma gıbı bır luksum olmucak sonucta..esıma kalsa bunlara bıle gerek yok bosansakda ben yıne eskısı gıbı sıze bakarım dıyor..ben nasıl kabul ederım kı boyle bıseyı..kafam allak bullak artık dusunemıyorum...annem babam ayrı evet ama her ıkısıde benım arkamdadır canım..desteklerını esırgemzler benden..
sevmeyen bır ınsan nıye hemen bosanmak ıstemesın ve olurda bosanıncada nıye hala bıze bakmaya devam etmek ıstesın nedır bu yaaa
cocuguna baksın onun masraflarını karsılasın kı yaparda bılıyorum
ama eve eskısı gıbı bakmak ne dmeek yaa

deme güzelim öyle "sevmiyorsan boşanalım" bu cümle de kadınlara has sanırım ben de tartışmalarımızda çok söyledim önce boşanmayı ağzına alma ben dahi almıyorum diyordu ama sonra ise tamam boşanalım... gibi cümleler sarfetti ama dile kolay geliyor. iş ciddiye binince tekrar oturup konuşunca ayrılmak ki sevgi varsa hiç kolay değil. İnşallah eşiniz de eve gelene kadar düşünür ve konuşmaya çalışır sizinle. Size bir cümlem daha olacak... hastaneye gittiğinizde neden geldin demiş ama inanın ki sinirden bunkarı erkekler genelde ki kadınlarda çok kullanır bunu kulak ardı edin...

Ama kendinizi,kişiliğinizi koruyarak dimdik ayakta samimi, güvenli duygularla onunla sinirlenmeden sakince konuşun ki belki o gelince sizden önce konuşacaktır.

Umarım düzelirsiniz bize de güzel cevaplar yazarsınız.

ınsallah ebrucan
hayırlısyla gelsın bakalım neler olucak konusmak ısterse ben konusmaya her zaman hazırım

bundan sonra yapacağın tek şey beklemek!
bırak kendi haline ,kendini dinlesin ..
arama,sorma,akışına bırak! eşinin attığı adım senin yolunu belirleyecek...
umarım herşey gönlünce olsun...sabırlı ve güçlü olmayı unutma!herşey olacağına varır..
sen elinden geleni yaptın,bunu düşün ..

umarım kalbindeki olur canım gerçekten ikili ilişkiler yaşamımızı nasılda yıpratıyor bizleri nasıl da mahfediyor... Uarım herşey yoluna girer canım... takip edeceğim.

canım hakkınızda hayırlısı olsun.belki biraz ara iyi gelir size.umarım ayrılmazsınız,eşinde belki kafasını toplar,fedakarlığını anlar.şayet eğer ayrılırsanız.tabii baba olarak karşılamak zorunda ihtiyaçlarını .sen de güzel bir işe girer bakarsın meleğine.allah hayırlısını versin.sen güçlü ol da.

erkeklerin her zamanki gibi bencil umursamaz tavırlarından biri daha. sevmiyorum sen yoluna ben yolumaa olduu başkaaa. elalemin kızını mutsuz etmek baba evine göndermek içinmi alıyorsunuz. Hi sıkıntılara gelemezler hiççççç. kadınlar sanki meyrem anada. töbe yarabbimmm kötükedihüso
hep fedakarlık kadınlarda -tatlicadiarzu-
rabbi hakkında hayırlısını versin.. :Saruboceq:

inşallah inşallah düzelir herşey bi an ki bunalımla bi an ki sinirle söylenmiştir. ama telafisi vardır herşeyin. dilerim bebeğiniz için allah yardım eder sana. dualarım seninle. inşallah eşin bi an ki kızgınlıkla söylemiştir. yoksa neden ertelesin ki boşnma işini. belli ki kafası karışık inşallah etrafında aklı başında insanlar vardır etrafında da nasihat falan ederler o da kör değil ya farkına varır fedakarlığının

seni sevmiyorum dedikten sonra artık elden ne gelir ki
acaba gercekten doğru mu söyledi
yoksa kızgınlığından mı söyledi kalbin kırılsın diye
önce bunun ayrımı güzelce yap
baktın gercektende sevmiyor o zaman sevene can feda sevmeyene elveda

yapılabilecek hiçbişey kalmamış senin adına.....

sen artık sadece bebğine sarıl ve onu düşün.....

artık umudunuda kes bence.....

Bir anlık öfkeyle insan neler söyleyebiliyor biraz zaman her evlilikte taşlar hemen yerine oturmuyor malesef bebeğiniz için fevri davranmayın olayları akışına bırakın belki eşinde pişmandır söylediklerine o yüzden erteliyordur boşanma işini yoksa kafasına koyan insan gider anında dava açar

bence hemen boşanma,sonuçta küçük bir bebeğiniz var,herkes ikinci bir şansı hak eder,biraz zamana bırakın zaman neleri gözterecek size..

bencede çok net ve kararlısın tebrikler burda çocuklarım var aldatılmdım şiddet gördüm diyenler oluyor onalr bile senin akdar cesur değil.o zman bence iş aramaya şimdiden başla.Allah yadımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…