Sanrm biz bitiyoruz...

ben adım attıkca adımlarım gorunmuyor sanıyorum arkadaslarım
suan merak etmıyormuyum sankı cok edıyorum
kendımce cok konustum cok mucadele ettım bıtmesın yıkılmasın dıye
bız bunu haketmıyoruz dıye
sessız kalıcam derkende esımı ızlıcem bır sure bakalım napıcak dıye
herhangı bır adımı olucakmı dıye
o bana bır adım atsa dagları delıcem ben

aradım kızlar
aramdın bugun merak ettım ıyımısın dedım
arkadasındaymıs hııı evet aramadım dedı sankı o an aklına gelmıs gıbı
ıyı selam soyle dedım kapattım fazla konusmadan

katılıyorum arkadaşlara canım

sinir anında ya da kavgaların kırgınlığıyla söylenen sözlerin aslında gerçeklik payı yoktur

seni hergün aramış durumunu sormuş bugün de sen ara canım belki o da bekliyordur aramanı

sen bilirsin tabii yine arkadaşlara katılıyorum

bence bıraz daha oturup dusunun canım tekrar eşinin aklı karışık gibi

aradım kızlar

aslında fazla konuşmaman iyi olmuş canım

bence sevinmiştir aramana iyi ettin canım aramakla

burada boşanda boşan diyen arkadaşlar ;acaba siz bu kadar kolay ayrılma kararı alabilirmiydiniz?
bence biraz özleyin birbirinizi
konuşun sorun neymiş
evlilik terapistine gidin
olmadı ayrılırsınız

aradım kızlar
ınan en ıyısını yapdın ınankı..
rabbım kımsenın yuvasını dagıtmasın..
dagılmaması ıcınde elınden gelenı yapılmalı..
helekı temellerınzde mınık yawrunuz var ıse..
suan emınım esınde sende dusunuyosunuzdur..
dılerımkı hakkınızda hayırlısı olur..

seviniyodur emin ol belli etmiyodur erkekliğine toz kondurmiycak ya! klava:
ii yptın üstüne gitme fazla uzatma ama tripte atma yeri gelirse ilgi göster azcık kafası karışsın :)

burada boşanda boşan diyen arkadaşlar ;acaba siz bu kadar kolay ayrılma kararı alabilirmiydiniz?
bence biraz özleyin birbirinizi
konuşun sorun neymiş
evlilik terapistine gidin
olmadı ayrılırsınız

konustuk hem esım hem ben
sanırım bızde ıletısım kopuklugu var bır noktadan sonra kımse kımseyı anlamıyor
artık son zamanlarda konusamaz olduk
ben dıyorum aman bıse demeyım yanlıs anlar o dıyor bıse demeyım yanlıs anlar
bırbırmızden korkar olduk
tartısmaktan yorgun dustuk artık
sebebte olsa barı rahatmı batıyor ne anlamdım kı
ama eften puften cıkıyor ıste bıseler
yoksa ben tek taraflı esımı suclamıyorum yanlıs anlamyın sakın
ben en cok uzen son ıkı sozlerı oldu

keske senın dedıgın gıbı sevınse arkadasım keske
benım onun telıne sevındıgım gıbı sevınse

canım bir süre ayrı kalmak ikiniz için de bir fırsat olur eşin memleketinde sanırım hala ona da düşünme fırsatı olur bu ayrılık

Mrs.Sönmez in dediği gibi bir uzmanla görüşürsünüz belki iyice konuşursunuz sorunlarınızı

ama özlem girince araya belki herşey düzelir eğer son çarelerinizi tükettiğinizi görürseniz ayrılığı düşünürsünüz

hakkında hayırlısı olsun cnm üzülme

canım çok üzüldüm ben diğer arkadaşların yorumlarına hiç bakmadım sadece senin konunu okuyup yorum yapıcam tabikide çok zor bir durum ne söylenebilirki her şey yavrularımız için çokta küçük bebeğin ama seni sevmiyorum diyen biri de offfffffffff çok kötü bir durum ama bencede hemen boşanmayı düşünmeseniz biraz zaman tanıyım evlilik terapistine gidin ne bileyim sonuçta oğlunuz varr ama tabi olmayıncada olmaz çocuk için bile canım hakkında hayırlısı olsun tatlımmm

güzelim allah yardımcın olsun öncelikle...çoküzüldüm ama sanki düzelicek herşey gibi geliyor...
eşin o kelimeyi hangi duygularla söyledi ortam nasıldı bilmiyorum,gururmu,kibirmi,yemmi,ciddimi sen daha iyi bilirsin...
bu kelimenin üzerine sende dik dur,kararlı dur...
ve çok düşün satranç oynar gibi eşini tanıdığın kadarıyla strateji kur kafanda ve yavaş yavaş uygula evliliğini kurtarmaya çalış bakalım, onun zaman dediği zaman diliminde neler yapabilmişsin bu durumu + ya çevirmek birazda senin elinde...son kez denemiş mücadele etmiş ol bence...
bence ne olursa olsun bir adam bir baba bukadar kolay bitirememli evliliğini bunun atında neler var düşün araştırempati yap ve birazda çuvaldızı kendine batır çünkü hiçbir kabahat tek taraflı olmaz etki tepki meselesi bu...
:çok üzgünüm:

bende okudugumda ilk dusundugum kizginlik aninda soylenmis kirici bir soz olduguydu..
siz cok sevmissiniz herseyide cok takip cok kavga etmissiniz..
ikinizde yorulmussunuz ama esinin biraz umutlari bitmis gibi..
insan sevsede anlasamayacagina inanip kafasinda bitirebiliyor mantigi sevgisinden agir basiyor..
artik yipranmak istemiyor..
cok eskiden bunu yasamistim zamanla insan bakiyor kavga ettigi seyler sacma sapanmis..
belki sizinkide boyle birseydir bilmiyorum..
esinin cok uzerine gitme ama sevgini belli et..
hatalarin varsada bunlari birdaha yapmamaya calis..
birbirinize zaman verin bosanmayi dusunmeden once..
bir hic yuzunden ayrilmayin..
ama sevgi tamamen bittiyse beni sevmeyen biriyle ne olursa olsun olmak istemezdim..

Son düzenleme:
Bende ayrilmaman taraftariyim..
Birazdaha caba göstermelisin, ileride cabalarinin karsiligini alacaksin buna eminim:)
Bu duruma cok kolay gelmediniz - geri dönüsüde cok zor olacak tabiki:)
Hakkinda hayirlisi olsun..
Bence senin onu sevmedigini düsünerek seni sevmiyorum dedi üstelik sevmeseydi bekle aceleye getirme demezdi ...
Onu ziyarete gittiginde sana neden geldin diye sorarak belki senden güzel bir söz bekliyodu hani senin icin geldim gibisinden ? Farkinda olmasina ragmen duymak istedi belkide ? Hergün aradi diyorsun demekki deger veriyor - önemsiyorki hep aradi bence tekrar düsün ve olmazsa bi terapistten sonra düzelmezse kararini ver

Adam sevmedigin, seni üzen kelimeyi söylemis, seni de aramamis, adimlari sürekli sen atmaya calisiyorsun....

Kacan kovalanir misali yani... Sen de aramas, sorma arkadasim kac ki belki o seni kovalar....

Kim olursa olsun deger verdikce kendini bir sey saniyor, alttan aliyorsun altta kaliyorsun, hakli oluyorsun bilmiyor...

Artik adimi o atsin, kirilan kalbini o tamir etmeye calissin.

Dilerim her sey düzelir, esin de senin ve cocugunuz icin gayret eder...

O yokken bence aç davanı ayır evini madem sevmiyormuş...
Bir şey yapma dönme zaten geriye yazık sana da bebeğe de ....
Allah açık etsin canımm offfffffff

sevmiyorum demiş dönme dedim ama sonra düşündümde sebep eften püften diyorsun belki eşin kızgınlık ve bıkkınlık anında söyledi belkide içinden öyle geldi bi aile psikoloğuna felan gitseniz neden böyle oluyor ???

canım evliliğin ilk yılları hep böyle inan,hepimiz geçmişizdir bu devrelerden kavgalar oluyor.kolay değil iki farklı karakter aynı evi paylaşıyor birbirini tanıyıp alışana kadar,bu tartışmalar kaçınılmaz ancak evliğin 5inci yılından sonra oturuyor biraz ama 8-9.yıllarda çiftler bir bütün oluyor bence.eşin aceleye getirme demiş demekki seni seviyor kızgınlıkla söylemiş olabilir,yada canını yakmak için.mahkeme falan açma güzelim oluruna bırak sakin ve sessiz tavrını koru bence inanıyorum herşey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…