Şans Ne Demek?

Yolun başındasın herşeyi başaracak zamanın var. Aileni kabullen ama dinleme kalbinin sesini dinle. Dgsyle hemşireliğe geç güzel bir şehirde oku deniz olan bireyere git. Bakış açın genişledikçe yapabileceklerinin daha iyi farkına varacaksın.
Kimseyi dinlemedim ve kendi hayatımı kurum de en sonunda da. Tüm güzellikler seninle olsun. Deniz görmedim demene üzüldüm ama hayat inşalah sana çok güzellikler getirir. Vazgeçme hiç olur mu?

Bence dgs den once kpssye calis ve atanmaya bak. Boylelikle daha kisa surede kurtulur kendi ayaklarin ustunde durursun. Uzulme lutfen

Aile büyük ölçüde hayatımızı şekillendiriyor. Hele ki ilk çocuk deneme tahtası oluyor (bizim ailede bendim o) diğer çocuklar daha rahat oluyor. Benim her şeyime müdahale ettiler diğer kardeşlerim kendi başlarına tatillere falan çıkıyor mesela. Ama şuan çook uzakta yaşıyorum nereye kadar hayatıma yön verebilirlerdi ki zaten. Sizin gibi bir arkadaşım belli bir yaşa kadar hiç deniz görmemişti sonra çalışmaya başladı Avrupanın tamamını ve dünyanın bir çok yerini gezdi. Bazı şeyler şanstır bazılarını da kendimiz çizeriz. Okulu bitirin çalışın kaderinizi kendiniz yazın.

teşekkür ederim üzüldüğüm nokta böyle bir ailenin çocuğu olmam değiştiremeyeceğim şeylere üzülüyorum ve bunun bir çözümü yok çok acı çektim çok çabaladım çabalamaya devam edecem başka çarem yok

teşekkür ederim hayalim denizi olan yerde okumak gerçekleştireceğim inşallah evet hayatımda hiç deniz görmedim ve de böyle bir ailenin çocuğuyum baskıcı gerici bu da beni çok üzüyor

teşekkür ederim moral oldu yazınız evet ne geçmişimi değiştirebilirm ne de ailemi kabullenip yoluma devam etmem gerek

evet doğduğun ev kaderindir pek çok şeyin bambaşka olmasını isterdim ama böyle kabullenmek zor geliyor ben ilk çocuk değilim ama 9 kardeşiz ben bir süre sonra aile yanına geldim o yüzden pek sevmiyorlar beni annemde babamda kardeşlerimde öyle ve en çok baskı gören benim ezik karakter oluşum kararlarımın arkasında duramayışım da buna dahil tabi

Bu kadar çocuk ne diye yapılır ilgi sevgi gösterilmeyecekse. Bazı aileler için çocuk sadece sayı ne yazık ki. Sağda solda övünürler bir de 9 çocuk büyüttük diye.

dünkü konuya da yorum yapmıştım
seni hiç üzmek istemem ama,
kendi çocuğunun kusuruyla dalga geçebilen bi anneye ben anne diyemem
o kişiye de anne lakabı yakışmıyor zaten
şuan okullar kapalı ama (ailenin yanında okuyorsun diye hatırlıyorum)
yatay geçişle başka bi şehre gidemez misin? veya dikey geçiş için kaç senen kaldı 2. sınıf mısın?

hem o annen(!)den uzak olursun hem okurken çalışıp kendi ayakların üstünde durmayı öğrenirsin
kyk yurtlarına başvurabilirsin
kredi/bursa başvurabilirsin
gezer tozar istediğini giyersin sosyalleşirsin
senin için ne kadar mümkün bilemiyorum ama eminim ki farklı bi şehir sana iyi gelecektir
sakın okulunu bırakma

hayatta sans diye birsey yoktur.. kader kismet nasip isleri vardir.. Annenize gelince bu sekilde konusmasi hic hos degil..

sagolun mesaj için param olsa direk hemşirelik okurdum birçok özel üniversiteye puanım yetiyor yokluktan aile yanında okuyorum evet doğru dediniz bende onun anne olmadığını düşünüyorum anne farklı bişey arkadaşlarımınn anneleri böyle değil yada çevremde gördüğüm anneler hiç böyle değil annemin yaptığı o kadar çok kötülük var ki hangi birini saysam kabullenmek zor ama devam edip yoluma bakmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…