- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
tekrardan merhaba dün bir konu açmıştım annem evlenmem için baskı yapıyor diye biraz önce tartıştık ve kendimi çok kötü hissediyorum vede çok şansız neden doğduğumuz aileyi seçemiyoruz ki çok büyük acılar yaşadım hayatta ailem sahip çıkmadı hiç yaşlı annene dede teyze büyüttü beni en ufak hatamda dövüldüm okul hayatımda hep ezildim dalga geçildim benimde hatam oldu üniversiteyi bıraktım bırakmasaydım şimdi 3.sınıfta olucaktım şuan ailem yanında 2 yıllık laboratuvar okuyorum hedefim dgs ile hemşireliğe geçmek.Hayallerim var çok güzel hayatımda hiç deniz görmedim bu sebeple gezmek kendi paramı kazanmak denizi olan bir şehirde yaşamak vs ama annem öyle cümleler sarf ettiki yaşamdan soğudum dizimde doğuştan bir hastalık var seğirerek yürüyorum annem dediki seni bu hastalığına rağmen beğenmiş evlen gitsin yaşa takılma kim hayatını yaşadıda sen yaşayacaksın 23 yaşındasın artık ne önemi var dedi hayallerimi söyleyincede güldü baya.çok zoruma gitti zaten üzülüyordum üniversiteye geç başladım diye başka hayatlara bakıyorum benden daha büyük olmalarına rağmen aileleri evlen demiyor ne güzel gezip eğleniyorlar isyan etmek istemiyorum ama çok üzülüyorum yaşadıklarıma ve aileme siz neler diyorsunuz?