Şans vermek mi arkama bakmamak mı

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
Aynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru üzerinden bir konu üzerine konuşma geçti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma geçti. Bu adam ertesi günlerde de gün aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu açmaya başladı. Konu öylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl geçtiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve çok fazla ortak yönümüzün olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gerçekten de hoş bir beydi gerek görünüş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de öyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın üstünden bir hafta geçti ve bu bey sohbetimden çok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla görüşmek istedi. Ben çok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum için istemedim ama içimde de bir acaba var görüşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş açıkçası bu da beni ürküttü. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini söylesede benim içine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Açıkçası bu adam baya da göze çarpan biri. Ama o beni hiç görmedi. Görüşmemiz için çok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hiç görüşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben görüşmek istemediğimi belirttim ama da geçmiyor değil içimden.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence mantıksız. sonuçta aynı şehirdesiniz tam olarak sosyal medya flörtü olmuyor.

o kadar güzel vakit geçirmişsiniz,meslekler ortak,çoğu zevk ortak, şehirler aynı.

bence görüşmelisiniz. illa iş yerinizden yani normalde gördüğünüz biriyle sevgili olmak zorunda değilsiniz ki.

ben olsam tanışırdım, daha sonra tamam veya devam diye karar verirdim.

Güzel güzel okuyordum sorun neymiş ki diye. Konu aldatılmaya nasıl vardı anlamadım. Adam evlenelim mi dedi? Bir kahve içerdiniz, sohbet ederdiniz. Belki görünce enerjiniz tutmayacak.
Siz şu an sadece evleneceğim insanla görüşeyim düşüncesinde misiniz? Ben bir şey anlamadım galiba ya.

Valla bende tam olarak bunu anlamadım ortada fol yok yumurta yok aldatılırım diye düşünmek bir garip

Görüşmeden siz çoktan kararınızı vermişsiniz ama keşke bir şans verseydiniz.Aldatan erkekler sadece yakışıklı kültürlü birikimli erkekler değil ki tamamen karakter ve yapı meselesi,ha tabi ki kendisine saydığım sebeplerden yazanlar çizenler illa ki olacaktır ama eğer o sadakat duygusuna sahipse karakterliyse zaten hayatında biri varken dönüpte bakmaz bile…

Valla bende tam olarak bunu anlamadım ortada fol yok yumurta yok aldatılırım diye düşünmek bir garip

Adam kendince kendini bir sey sandigi icin eskiden cok hizli yasadigini anlatmis. Simdilerde durulmus pasam. Konu sahibi de boyle biri beni de aldatir diye dusunuyor herhalde. Boyle tipler Silik oldugu icin bu muhabbetlere giriyor bunun farkinda degil. Aklibasinda insanin yapacagi ergen muhabbetler degil bunlar.

Yani olursa böyle olur belki diye düşünüp ona göre karar vermek temkinli yaklaşmanin kaçıncı seviyesi bilemiyorum. Şey gibi geldi bana, markete gitmeyeyim ben içerideyken kapatılabilir. Aynı mantıksızlık.
Haa dersin ki güven vermedi konuşma tarzı beni şüpheye düşürdü o sebeple görüşmek istemedim tamam ama aldatır beni nedir?

Evet duruldum demesi beni de düşündürdü

Ben öyle düşünmüyorum. Adam gezdim tozdum sevgililerim olduya getirmiş. Hızlı yaşamak başka sevgiliyi boynuzlamak başka.

Espri anlayışı olan bir üye, gözlerim doldu şu an. Ben hakaret bekliyordum halbuki nasıl alıştıysam
Görüşlerinize önem verdiğim öneri almak istediğim için aldım zaten soruyu iyi ya da kötü görüşleriniz benim için değerli. Ayrıca gülümsetti de yorumunuz

Bence kesinlikle şans vermelisin ki içinde acaba kalmasın. Ayrıca belli ki karşı taraf kendini güzel pazarlamış sen kendini ondan küçük görmüşsün. Bu tarz düşüncelere gerek yok. Neye göre denk değilsiniz yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…