- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Güzel güzel okuyordum sorun neymiş ki diye. Konu aldatılmaya nasıl vardı anlamadım. Adam evlenelim mi dedi? Bir kahve içerdiniz, sohbet ederdiniz. Belki görünce enerjiniz tutmayacak.
Siz şu an sadece evleneceğim insanla görüşeyim düşüncesinde misiniz? Ben bir şey anlamadım galiba ya.
Adam merhaba deyince konu sahibi gelinlik almışValla bende tam olarak bunu anlamadım ortada fol yok yumurta yok aldatılırım diye düşünmek bir garip
Aile travması benimki sanırım. Kendi ailemde aynı durum oldu çünküValla bende tam olarak bunu anlamadım ortada fol yok yumurta yok aldatılırım diye düşünmek bir garip
Espri anlayışı olan bir üye, gözlerim doldu şu an. Ben hakaret bekliyordum halbuki
Valla bende tam olarak bunu anlamadım ortada fol yok yumurta yok aldatılırım diye düşünmek bir garip
Yani olursa böyle olur belki diye düşünüp ona göre karar vermek temkinli yaklaşmanin kaçıncı seviyesi bilemiyorum. Şey gibi geldi bana, markete gitmeyeyim ben içerideyken kapatılabilir. Aynı mantıksızlık.Valla bende tam olarak bunu anlamadım ortada fol yok yumurta yok aldatılırım diye düşünmek bir garip
Aile travması benimki sanırım. Kendi ailemde aynı durum oldu çünkü
Evet duruldum demesi beni de düşündürdüEskiden hızlıydım şimdi duruldum diyen bana ürkütücü gelir. Ama ben olsam profilime bi fotoğrafımı koyarım tepkisine bakarım. Buluştuktan sonra yazmaması hem vakit hem de ego kaybı yaşatır bana şahsen. Riske girmem
Adam kendince kendini bir sey sandigi icin eskiden cok hizli yasadigini anlatmis. Simdilerde durulmus pasam. Konu sahibi de boyle biri beni de aldatir diye dusunuyor herhalde. Boyle tipler Silik oldugu icin bu muhabbetlere giriyor bunun farkinda degil. Aklibasinda insanin yapacagi ergen muhabbetler degil bunlar.
Görüşlerinize önem verdiğim öneri almak istediğim için aldım zaten soruyu iyi ya da kötü görüşleriniz benim için değerli. Ayrıca gülümsetti de yorumunuzEspri anlayışı olan bir üye, gözlerim doldu şu an. Ben hakaret bekliyordum halbukinasıl alıştıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?