- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Ben öyle düşünmüyorum. Adam gezdim tozdum sevgililerim olduya getirmiş. Hızlı yaşamak başka sevgiliyi boynuzlamak başka.
Ben de bu denk değiliz düşüncenize takıldım biraz. Bu sizin genel tutumunuz mu yoksa adam sürekli maldan mülkten, maddiyattan söz edip sizi bu düşünceye mi sevk etti? Bu önemli. Kendinizi ondan aşağıda görmenizi sağlayacak şeyler yapıyorsa size farkettirmeden, tehlikelidir, uzak durmak lazım.
Gösterişi sevmediğini anlatırken bahsettiği şeyler aslında lüx bir yaşantısının olduğunu ele veriyordu.Her halukarda içinize sinmeyen şeyler yüzünden hayır demissiniz ama aklınızda kalacaksa bir görüşün derim. Ama o görüşmeye de bütün özgüveninizi toplayıp gidin, bunu düşürmesine müsaade etmeyin bakalım sizinle devam etmek isteyecek mi yoksa ben bunu istediğim gibi yonlendiremem deyip vaz mı geçecek.
Çiçek resmi vardı bendeO değil de, adam sizi hiç görmeden profil fotoğrafınız olmadan mı bu kadar özele girerek uzun uzun sohbetler etti?
Belki erkeksin,belki travestisin çok belirsiz yani sonuçta
Abi biraz aç sanırım
Çiçek resmi vardı bende
Eskiden harketli bir hayatı olmuş, bosverAynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru üzerinden bir konu üzerine konuşma geçti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma geçti. Bu adam ertesi günlerde de gün aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu açmaya başladı. Konu öylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl geçtiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve çok fazla ortak yönümüzün olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gerçekten de hoş bir beydi gerek görünüş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de öyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın üstünden bir hafta geçti ve bu bey sohbetimden çok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla görüşmek istedi. Ben çok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum için istemedim ama içimde de bir acaba var görüşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş açıkçası bu da beni ürküttü. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini söylesede benim içine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Açıkçası bu adam baya da göze çarpan biri. Ama o beni hiç görmedi. Görüşmemiz için çok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hiç görüşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben görüşmek istemediğimi belirttim ama da geçmiyor değil içimden.
Gösterisi sevmeyen insan kalkıp da sevmiyorum diye uzun uzadıya anlatmaz. Yaptığı şey gösterişin ta kendisi zaten.Gösterişi sevmediğini anlatırken bahsettiği şeyler aslında lüx bir yaşantısının olduğunu ele veriyordu.
Aynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru üzerinden bir konu üzerine konuşma geçti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma geçti. Bu adam ertesi günlerde de gün aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu açmaya başladı. Konu öylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl geçtiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve çok fazla ortak yönümüzün olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gerçekten de hoş bir beydi gerek görünüş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de öyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın üstünden bir hafta geçti ve bu bey sohbetimden çok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla görüşmek istedi. Ben çok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum için istemedim ama içimde de bir acaba var görüşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş açıkçası bu da beni ürküttü. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini söylesede benim içine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Açıkçası bu adam baya da göze çarpan biri. Ama o beni hiç görmedi. Görüşmemiz için çok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hiç görüşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben görüşmek istemediğimi belirttim ama da geçmiyor değil içimden.
aldatılmak nerede yazıyor yahu ben niye göremedim ki?Konu aldatılmaya nasıl vardı anlamadım.
Silmiş konu sahibi. İleride beni aldatır diye korkuyorum diyordu en sonda.aldatılmak nerede yazıyor yahu ben niye göremedim ki?
"Yazıyor ya işte nasıl görmezsinaldatılmak nerede yazıyor yahu ben niye göremedim ki?
Kadına doymuş adamın, adamlığına doyum olmaz diye bi atasözü var ya hani, beyfendi bu algıdan yürüyor.Eskiden cok hizli yasadigini ve duruldugunu size neden anlatti anlamadim. Bunlari anlatan tipler bana cok itici geliyor. Bunu anlatmadaki amac ne yani? Varlikli bir aile oldugunu nereden biliyorsunuz? Bunu da kendi anlattiysa hic gorusmeyin derim.
Hangi meslek grubundansınız merak ettim. Ayrıca belki konuşmanız fikirleriniz uyuştuğu için öylesine bir çay kahve içmek istemiştir hemen olayı ciddi boyutuyla bakmayın ve kendinizi ne olursa olsun alt kademede görmeyin herkes kendine göre değerlidir.Aynı meslek grubunda olduğum biriyle ortak grupta bir soru üzerinden bir konu üzerine konuşma geçti. Benim bu grupta resmim yok. Soruyu detaylıca konuştuk ve meslekleğimiz hakkında uzunca da bir konuşma geçti. Bu adam ertesi günlerde de gün aşırı gayet seviyeli halimi hatrımı sormaya ve bir yerlerden konu açmaya başladı. Konu öylece uzayıp gidiyordu zamanın nasıl geçtiğinin farkına ikimizde farkına varmıyorduk ve çok fazla ortak yönümüzün olduğunu farkettik. Mesleklerimiz şehrimiz aynıydı. Onun profil resmi vardı ve gerçekten de hoş bir beydi gerek görünüş gerek de davranış olarak. Ben en baştan beğensem de öyle bir şeye imkan vermedim. Tanışmamızın üstünden bir hafta geçti ve bu bey sohbetimden çok keyif aldığını ve aynı şehirde de olmamız dolayısıyla görüşmek istedi. Ben çok beğensemde sosyal medya tanışmalarına karşı olduğum için istemedim ama içimde de bir acaba var görüşsemiydim diye. Eskiden harketli bir hayatı olmuş açıkçası bu da beni ürküttü. Şimdi durulduğunu ev huzurunu sevdiğini söylesede benim içine sinmedi. Acaba demekten de kendimi alamıyorum. Açıkçası bu adam baya da göze çarpan biri. Ama o beni hiç görmedi. Görüşmemiz için çok ısrarcı. Bir de varlıklı bir aile ve biz kendi halinde bir aileyiz. Denk olmadığımız noktalarda var. Hiç görüşmemek daha mı mantıklı. İkimizde 30 yaşında meslek sahibi kişilerix. Ben görüşmek istemediğimi belirttim ama da geçmiyor değil içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?