şans vermeli miyim?kararsızım

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar.

Bir kaç gün önce şefim, bana bir arkadaşından bahsetti. niyeti ciddi falan dedi, resmini gösterdi birinin. tabi ben şefin şaka yaptığını zannediyordum çünkü ara ara işte seni evlendireceğim tarzı şaka yollu muhabbetlere girdiğimiz oluyordu. ve ben de resmine bakınca aaa hoşmuş dedim sadece o kadar bi muhabbet oldu.

akşamında şefim bana mesaj attı ve resmimi göstermiş bana ayarlamayı düşündüğü kişinin ablasına(ablasıyla arkadaş şefim) ablası, annesi falan beni beğenmişler. bir tek arayı yapmayı düşündüğü kişiye göstermek kalmış beni. bir nevi görücü usulü gibi birşey ve benim hiç aklımda yokken.
dün akşamda çocuk beni takip etmiş instagramda. önce kabul etmek istemedim. neden derseniz benden 3 yaş küçük. ve doğru düzgün işi olduğunu zannetmiyorum. evet hoş biri ,gerçekten yakışıklı ama ben kesinlikle mantıksal düşünüyorum. dün havadan sudan yazıştık klasik muhabbetler ... işini falan da öğrendim. ve bir hoşuma gitmeyen nokta da, kimi bulduysa takip etmesi. karışmak için demiyorum bunu. zaten umurumda da olmaz sadece notunu vermek için benim işime yarıyor.sadece nasıl bir zihniyette olduğunu gösteriyor bence. muhabbetinden de hiç hoşlanmadım.
bu kişiyle yüz yüze bir kere görüşüp ona göre mi karar versem yoksa şimdiden bile hiç artı yönü olmayan bu şahısla muhabbeti kessem mi?

Zaten her yönden olumsuz düşündüğünüz biriyle neden buluşasınız ki?
işte yüz yüze gelince daha net fikir sahibi oluyoruz en azından telefondaki gibi olmuyor daha net oturup konuşulur daha net anlaşılır diye dedim. ama gerçekten hiç hevesli değilim hatta bence çok itici.

Bana bos beles bir tip gibi geldi. Sefinize de ask olsun yani, issiz gucsuz, sorumsuz, ustelik havai onune gelenle takiplesen birine referans olmak niye??
aynen öyle. hatta ben anneme söylemiştim annem de madem öyle bir düşüncesi var böyle bir tipi sana nasıl denk görmüş dedi. şefim geldi ofise az önce. bahsini hiç açmadım. birşey ifade etmediği için konuşmak istemedim bu konuyu. eğer karşı taraf uzatırsa söylerim istemediğimi sonra da şefe söylerim diye düşündüm

Kesinlikle hayır.

Hem hiç artı yönü yok diyorsunuz hem de şans vermeli miyim diye soruyorsunuz? Bu çelişkiye sebep olan şey ne?
şu yönden dedim hani telefonda insan kendini nasıl net ifade edebilir yüz yüze gelince en az 1 kere, net anlaşılır diye düşünmüştüm. zaten dün akşam sadece muhabbet ettik o da merhaba falan .. ben de kesinlikle istemiyoruım zaten, en azından böyle birini istemiyorum hayatımda. yüz yüze gelmeye bile gerek yok doğru

Isi gucu yok napacan o adami.Asik olmadan kurtul.Ev gecindirebilecek sorumluluk sahibi birini bul.Allah tez zamanda cikarsin karsina.

Yazışmadan da gayet güzel etkilenebilirdiniz. Muhabbeti hoşunuza gitmemişken yüz yüze görüşünce mi gidecek? Ayrıca, kimi bulduysa takip ediyor demişsiniz. Bunu yabana atmayın derim. Oldukça önemli.

işte yüz yüze gelince daha net fikir sahibi oluyoruz en azından telefondaki gibi olmuyor daha net oturup konuşulur daha net anlaşılır diye dedim. ama gerçekten hiç hevesli değilim hatta bence çok itici.
Peki ya görüşünce aşık olursanız? Olmaz diye bişey yok sonuçta. Bu riske değmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…