işte yüz yüze gelince daha net fikir sahibi oluyoruz en azından telefondaki gibi olmuyor daha net oturup konuşulur daha net anlaşılır diye dedim. ama gerçekten hiç hevesli değilim hatta bence çok itici.Zaten her yönden olumsuz düşündüğünüz biriyle neden buluşasınız ki?
aynen ben de öyle düşünüyorum aslına bakarsanız.Bence zaten olumsuzsa hiç o topa girmeyin kibarca kapatın konuyu
aynen öyle. hatta ben anneme söylemiştim annem de madem öyle bir düşüncesi var böyle bir tipi sana nasıl denk görmüş dedi. şefim geldi ofise az önce. bahsini hiç açmadım. birşey ifade etmediği için konuşmak istemedim bu konuyu. eğer karşı taraf uzatırsa söylerim istemediğimi sonra da şefe söylerim diye düşündümBana bos beles bir tip gibi geldi. Sefinize de ask olsun yani, issiz gucsuz, sorumsuz, ustelik havai onune gelenle takiplesen birine referans olmak niye??
şu yönden dedim hani telefonda insan kendini nasıl net ifade edebilir yüz yüze gelince en az 1 kere, net anlaşılır diye düşünmüştüm. zaten dün akşam sadece muhabbet ettik o da merhaba falan .. ben de kesinlikle istemiyoruım zaten, en azından böyle birini istemiyorum hayatımda. yüz yüze gelmeye bile gerek yok doğruKesinlikle hayır.
Hem hiç artı yönü yok diyorsunuz hem de şans vermeli miyim diye soruyorsunuz? Bu çelişkiye sebep olan şey ne?
şu yönden dedim hani telefonda insan kendini nasıl net ifade edebilir yüz yüze gelince en az 1 kere, net anlaşılır diye düşünmüştüm. zaten dün akşam sadece muhabbet ettik o da merhaba falan .. ben de kesinlikle istemiyoruım zaten, en azından böyle birini istemiyorum hayatımda. yüz yüze gelmeye bile gerek yok doğru
şu yönden dedim hani telefonda insan kendini nasıl net ifade edebilir yüz yüze gelince en az 1 kere, net anlaşılır diye düşünmüştüm. zaten dün akşam sadece muhabbet ettik o da merhaba falan .. ben de kesinlikle istemiyoruım zaten, en azından böyle birini istemiyorum hayatımda. yüz yüze gelmeye bile gerek yok doğru
Peki ya görüşünce aşık olursanız? Olmaz diye bişey yok sonuçta. Bu riske değmez bence.işte yüz yüze gelince daha net fikir sahibi oluyoruz en azından telefondaki gibi olmuyor daha net oturup konuşulur daha net anlaşılır diye dedim. ama gerçekten hiç hevesli değilim hatta bence çok itici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?