• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansım kısa sürdü

Algida nasılsın canım??
Herşey yolunda mı?
Bebiş nasıl?

hiç bişey yolunda değil canım
kolik bi bebeğim var ne gündüz ne akşam hiçbişey yapamıyorum
evden dışarı adımımı atamıyorum
eşimle aram iyice bozuldu
bu kadar gerginken ve bebek bu kadar yorucuyken bütün sinirimi eşimden çıkarıyorum
o kadar yoruluyorumki bebek gece 1 gibi uyuyor ve ben yatağa kendimi öyle bi atıyorumki görmen lazım...herkesin gül gibi bebişi var bizimkisi hiç durmuyor allah sağlık sıhhat versin tabiki de ama biz de eşimle o kadar yoruluyoruz ki birbirimize sarıyoruz

Ah güzelim kıyamam sana ya..

Diyecek,teselli edecek kelime bulamıyorum,çünkü nedesek boş malesef..

Çeken bilir ailgidacığım..ama genede şunu söylemek istiyorum..

Herşey istediğinin ötesi olacak bak göreceksin..Herşey tüm hayatınız toz pembe olacak canım
sakın üzülme:71:

tşk canım duaların için
gerçekten de öyle sanki kendileri 9 ay karnında taşımış gibi
Sanki bebeğimi benden daha fazla düşünüyor gibi
Zaten canım burnumda o kadar gerildimki bu son 4 günde kaçıncı kavgamız
Artık annem de rahatsız olmaya başladı ben varım diye mi devamlı tartışıyorsunuz diyor
Bu sabah yine tartıştık ve eşim kahvaltı bile yapmadan vurdu kapıyı çıktı
Annemde kahvaltı hazırlamış nereye gitti diye sordu anneme de bağırdım
Bırak nereye giderse gitsin bıktım diyee ...
Boşu boşuna ona olan sinirimi annemden çıkarıyorum
Kadıncağız da artık şamar oğlanı gibi oldu bi de benim kahrımı çekiyor
Kendimden utanıyorum,insanlığımdan utanıyorum artık
Ben eşimin ailesinin yanında ona böyle davranmazken o sınır tanımıyor annemin yanında
Kendime uyuz oluyorum...

hemde ne gerilme canım ya
annem gidince herşey daha kötü olacak sanırım
çünkü şuan susma devresi geçiriyorum ben kendimi biliyorum patlayacağım gibi

inşallah canım normale döner
bende bundan bahsediyorum tamam annemin yanlış davranışları oldu
Ama eşimde pek normal davranmıyor artık
Devamlı gergin -ki ben olsam bende gergin olurum devamlı evde bi kayınvalide varken-
Ama bu gerginliği farkında olmadan yansıtıyor ve hoş olmuyor
Sonradan bi de vicdan azabı çekeceğim vay annem geldi de memnun kalmadan gitti diye
ama suçun büyüğü bende ne vardı sanki uzun kal diyecek

bitanemmm seni çok ii anlıorumm annenne patlamanı daaa....annen sizi grunce üzüldüğü için sen yedıremıosun kndıneee üzüldüğünü gruncee patlıosunnnnnnn.aslında senın ıcınde kopan fırtına patlamannn..sonradan üzülüosun ama patlıosun bı kere.kızzz anneler bitaneeeedirr.napsak daaa affederler bizi hmn ınat olmaslarrr...o der gıderım dıe ama gtmess...quzusunu bırakır mı hiçç...cnmm üzmesın dedıklerım ama esın cok haksızz....çünklüüüü annen bebeın ve senın ıcın burdaaa yanınızdaa.bi arkds yazmıss eşinn fesat deıl baskası gaz vermiş dieee:46:sperrr bı yaklasım dooooruuuu...belkıde gaz ustune söle düşünüodurrr bnm annem burda o da bakabılırdııı dieeeeee...off iki ucu........üzülmee bu gunler emınım gececekkk....gecıcı neysekiiii....annem gıdene kdr sabret sonra patlaa kadının aklı bısde klcak üzülecekkkk de onaaa bnde onun kuzusuyumm deeee...ben senın annenne bole yapsam ne kdr üzülürr deee eger yasıosaaaa tabii....cnmmmm yaaa ne kdr şanslısınızzzzzz:nazar:maşallah allah aratmadan vermıs evınıse bi melekkk...yha bısler nağpalımmm...annene de erkkler sendrom yasarmıs anne dogum sonrasıı kişisel algılama deeeeeeee.....üzme onu sende üzülme bebeişde üzülmesinn.hayrlı yaşı uzzun olsun bıtanem

bitanemmm seni çok ii anlıorumm annenne patlamanı daaa....annen sizi grunce üzüldüğü için sen yedıremıosun kndıneee üzüldüğünü gruncee patlıosunnnnnnn.aslında senın ıcınde kopan fırtına patlamannn..sonradan üzülüosun ama patlıosun bı kere.kızzz anneler bitaneeeedirr.napsak daaa affederler bizi hmn ınat olmaslarrr...o der gıderım dıe ama gtmess...quzusunu bırakır mı hiçç...cnmm üzmesın dedıklerım ama esın cok haksızz....çünklüüüü annen bebeın ve senın ıcın burdaaa yanınızdaa.bi arkds yazmıss eşinn fesat deıl baskası gaz vermiş dieee:46:sperrr bı yaklasım dooooruuuu...belkıde gaz ustune söle düşünüodurrr bnm annem burda o da bakabılırdııı dieeeeee...off iki ucu........üzülmee bu gunler emınım gececekkk....gecıcı neysekiiii....annem gıdene kdr sabret sonra patlaa kadının aklı bısde klcak üzülecekkkk de onaaa bnde onun kuzusuyumm deeee...ben senın annenne bole yapsam ne kdr üzülürr deee eger yasıosaaaa tabii....cnmmmm yaaa ne kdr şanslısınızzzzzz:nazar:maşallah allah aratmadan vermıs evınıse bi melekkk...yha bısler nağpalımmm...annene de erkkler sendrom yasarmıs anne dogum sonrasıı kişisel algılama deeeeeeee.....üzme onu sende üzülme bebeişde üzülmesinn.hayrlı yaşı uzzun olsun bıtanem

tşk ederim canım.annem çoktan gitti
annemle ilgili olan sorunlar çoktan çözüldü de
biz birbirimizi yeyip duruyoruz evin içinde
3 ay bebek düzelene kadar böyle devam edecekse biz boşanırız heralde o zamana kadar

tşk ederim canım.annem çoktan gitti
annemle ilgili olan sorunlar çoktan çözüldü de
biz birbirimizi yeyip duruyoruz evin içinde
3 ay bebek düzelene kadar böyle devam edecekse biz boşanırız heralde o zamana kadar

ayhhh cnm kusura bakma yaa ben olayın ıcıne okdr kendımı koymusumkııı tarıhe bakmadımmm..cok özür dılerımm..kolay glsın 2 bebekleee basa cık bakalımm...gecer bıter cnmmm bosanmkata neymısss bebegınıs olmuşş ne mutklu olcaksınızz bu gunlete gulersınızzz....bu gunlerın acısını ondan cıkarırsınnn ....

Back
X