kızlarrrrr ben geldimm malum iftar saati hıç kimsee yokkkkkk ben lekelenmeden sonra hala adet olmadım bu sabh test yaptımmm negatiffffff çıktıı netten baktım bı ıhtımal o leklenme yerlesme kanamasıysa dıee yerleşme kanamasından nekadr sonra bellı olur idrar testınde dıee bebek yerlestıkten sonra hcg hormonunu salgılamaya baslıyomusss vee 3-4 gun sonra bellı oluyomuşşş ama acaba bendekı lekler yerlesme knamasımısydıııı bılemıyorumdaaakırmızlarr gelmedıııı dahaca bat bugun normaldeee bunada sevınıyorummmm :)
hayırLısı oLsun tatLım inş. kırmızıLar değİLde bebiş qelir
inşş cnm böle belirsizlik daha kötüü hep dua edıyorumm eger hamıle dgeılsem gelsın kırmızlar artık daha fazla umut etmıyım dıeeeee
bugündü günün değiLmi.. daha önce böyLe gecikmişmiydi hiç canım inş. rabbim güLdürür yüzünü
yokk cnm erken olurdum gec olmazdım hatta gecen ay 26 gunumde oldum bugun 28 gunum :)
kızlarrrrr ben geldimm malum iftar saati hıç kimsee yokkkkkk ben lekelenmeden sonra hala adet olmadım bu sabh test yaptımmm negatiffffff çıktıı netten baktım bı ıhtımal o leklenme yerlesme kanamasıysa dıee yerleşme kanamasından nekadr sonra bellı olur idrar testınde dıee bebek yerlestıkten sonra hcg hormonunu salgılamaya baslıyomusss vee 3-4 gun sonra bellı oluyomuşşş ama acaba bendekı lekler yerlesme knamasımısydıııı bılemıyorumdaaakırmızlarr gelmedıııı dahaca bat bugun normaldeee bunada sevınıyorummmm :)
kuzum bende senın gıbıyım kız. dun akşam ıftardan sonra ıkı damla leke geldı. bugunde aynı suan devamı gelmedı.. yarın doktora gıdıcem ınşallah ters bısey yoktur. bugun yada yarın adet gunum aslında öyle hesapladım 27-28 gunde bır oluyorum. yanı bu durumda 26 sı akşamı ıkı damla 27 sı akşamı ıkı damla gelmış oluyo. hıç adet sancım yok sadece bıraz karnımın sol yanı ağrıdı utu yapıyodum demın oda gectı. ben hamılelıkten suphelenmıyom ama ınşallah kıst felan oluşmamıştır:26::26::26::26:
ayy hadi inş. canıımmm pekii hiç farkLı beLirtin varmı
canım benımdeee 26. gunde leke geldı ama cok kucuk kucuk 3tane ve hala bısey yokkk bende 28 gunde bır oluyorum hıc gecıkmezdı hatta erken bıle olurduuu anlamıyorummm umarum dedgın gıbı bısey yokturrrrr
göğüslerim çok şişti cnm damrları bellı oluyooo kasıklarım agrıyoooo sankı adet oluyomusum gıbıydıı leke geldıgı gun sımdıdee batmlar oluyoooo benım zaten 4 5gundur basım donyo hafıfı hafıf böle cnm
göğüslerim çok şişti cnm damrları bellı oluyooo kasıklarım agrıyoooo sankı adet oluyomusum gıbıydıı leke geldıgı gun sımdıdee batmlar oluyoooo benım zaten 4 5gundur basım donyo hafıfı hafıf böle cnm
sen hamişsin bnm içime o doğuyo kız :)) dilerim doğru çıkar tahminim..ama her namazmda sana dua ederken o zaten hamiş diyrm neden blmyrm :))
seni etkilemk istmyrm ama nedense hislerim böyle kuzum ya
cnm sede hamılelık belırtılerıde var gercı psikolojıkte olabılır olmayabılırde. benımde ılk zamanlarda öle belırtılerım olurdu. neyse doktorum bana adet zamanı olsanda olmasanda mutlaka gel demıştı o yuzden beklemıycem ben ama sende okadar merak edıyosan bı gorun doktoruna:26::26: ınş. guzel habeler alırsın. benım bı yakınım aylarca ustune gordu sakır sakır kanamış hemde öle bı ıkı damlada değil o yuznden varsa bır suphen mutlaka gıt derım
canım senin bat kaç?ben adetin geçmesini beklicem,zor olucak ama
ben belirtileri görüyorum ama yine de vücudun bana bi oyunu olabilir
7 ağustosta görcez bakalım.
dün bi arkadaşla görüştüm kız hapı bıraktığı ertesi ay hamile kaldı.
Yumurtlamaya denk getirip ilk denemede kaldım dedi.ümitlendim haliyle.
inşallah kırmızı kartı görmeden biz de skoru alırız
ben de 4 günden beri bademcik yutkunamama burun akıntısıyla uğraşıyorum.biz kesin hamile kaldık sana söleyim
canım eğlencelı hamıle olabılır belkı ama ben değilim yuzde 99.9 emınım yuzde yuz emın olamam malum geleceğı kesın tek rabbım bılır. benım oluyo bazen böyle onden lekelenmeler yolluyo eskıden olmazdı ama bebek calışmalarına basladığımdan berı oluyo malesef sanırım strsten ama ınşallah eğlencelı hamıledır ben yarın doktora gıdıcem zaten azcık alttan kurcalasın acar adetın yolunu tabı sabah kendılığınden gelmezseKizlarrr insallah guzel haberler verirsinizz.. Ins tutmustur bebisleriniz sizi SIMSIKI
4 unde adet olmam gerekıyo bu sabah agrıyla uyandım doktorumu aradım durumumu anlattım test yaptırma bekle dedı agrı kesıcı alabılırsın dedı doktorum kocaelıde bende ıstanbuldayım kocaelıye gıdene kadar zaten adet tarıhımde gelmıs olacak olursam da olmazsamda kontrole gıdıcem mecbur ınsallah hamıleyımdır yoksa bu kadar fazla gogus agrısı baska neyın sebebı olabılırkı kotu hastalıgamı yakalandım acaba dıye ıcım ıcımı yıyo
canım eğlencelı hamıle olabılır belkı ama ben değilim yuzde 99.9 emınım yuzde yuz emın olamam malum geleceğı kesın tek rabbım bılır. benım oluyo bazen böyle onden lekelenmeler yolluyo eskıden olmazdı ama bebek calışmalarına basladığımdan berı oluyo malesef sanırım strsten ama ınşallah eğlencelı hamıledır ben yarın doktora gıdıcem zaten azcık alttan kurcalasın acar adetın yolunu tabı sabah kendılığınden gelmezse
canım bende bu ayı ağrıkesıcılerle gecırdım nedense.. bır ara göğüslerım yandı acıdı felan ama adet gunume gelınce kesıldı. ınşallah send eguzel haberler vardır ama cok kaptırmayın kendınızı doktor gebelığınızı onaylayana kadar sonra cok kötu oluyo ınsan:26::26::26:
-detten sonrakı 21. Gunumde adet olacakmısım gıbı sancım oldu uzandım dınlendım gectı ama delı gıbı goguslerım agrıyor adet oncesı sıslık gıbı degıl kesınlıkle bıde yumurtlama zamanımdada lekelenmem oldu doktorum yumurtaların catlamıstır ondan kanaman olmustur demıstı ben boyle gogus agrısını sadece ılk hamılelıgımde yasadım ondada husran oldu 5. Ayımız bıttıgınde saglıklı bebegımı enfeksıyon yuzunden erken dogumda kaybettım gecen sene 16 agustosta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?