Merhaba ben temmuz 3 de adet gordun ve bugun yani 30 temmuz son gunumdu yaklasik 1 haftadir kabizlik mide agri kabizlik midem cok karisik karnim belim cok agriyor ve bas donmesi goz karartim var 10 aydir her ay husrana ugruyorum cok uzuluyorum
bugun test yaptim saatler sonra cok silik olsada 2 cizgiyi gordun bende hamile olabilirmiyim acaba
yaa arkadaşlar hani annenin göğsünde süt dolarda sızlar yaa göğüslerim aynı öyle sızlıyorrr. Bu ay çok ümitliyim hiç böyle olmamıştı.Aklımdan bir dakika olsun çıkmıyor.5 günüm kaldı zamanda geçmiyo( test alsam biliyorum ki çıkmayacak daha erken.karnım şiş.inanırmısınız dışarıda bile pantolonumun düğmesini açıyorum uzun blüz giyip, sıkıyor.4 aylık gibiyim açlık bi yandan uyku bi yandan.Bugüne kadar hiç böyle düşünmedim aklıma bile gelmedi.ama bu ay ne olduysa kafamdan çıkmıyor.Kafamdan çıksa göğsüm sızladığı an yine aklıma geliyor.off offf.bebiş varsa herşeye değer beklemeler sızılar ağrılar.Ama bu kadar belirtiye bu ay hamiş olmazsam bi dahada hamişmiyim diye düşünmem kesinlikle allahım herkesin gönlüne göre versin herkese nasip etsin.çok zorrr beklemek çokkk
Göğüs belirtin çok benziyo inşallah hamişsindir,, Başka şeylerle uğraş düşünmeye vaktin olmasın yoksa zaman bi türlü gecmez. şurda ne kaldı ki sanki 5 güncük, benim kossskoca 13 günüm var :)
sende doğru diyorsun :)) kan testi yaptırsam çıkarmı ki 4 gün önceden
yaa arkadaşlar hani annenin göğsünde süt dolarda sızlar yaa göğüslerim aynı öyle sızlıyorrr. Bu ay çok ümitliyim hiç böyle olmamıştı.Aklımdan bir dakika olsun çıkmıyor.5 günüm kaldı zamanda geçmiyo( test alsam biliyorum ki çıkmayacak daha erken.karnım şiş.inanırmısınız dışarıda bile pantolonumun düğmesini açıyorum uzun blüz giyip, sıkıyor.4 aylık gibiyim açlık bi yandan uyku bi yandan.Bugüne kadar hiç böyle düşünmedim aklıma bile gelmedi.ama bu ay ne olduysa kafamdan çıkmıyor.Kafamdan çıksa göğsüm sızladığı an yine aklıma geliyor.off offf.bebiş varsa herşeye değer beklemeler sızılar ağrılar.Ama bu kadar belirtiye bu ay hamiş olmazsam bi dahada hamişmiyim diye düşünmem kesinlikle allahım herkesin gönlüne göre versin herkese nasip etsin.çok zorrr beklemek çokkk
inşallah vardır canım ama çok düşünmemeye çalış, gerçekten vakit de geçmiyor bir türlü ooofff benim yarın adet günüm bende de saatler geçmiyor
canım yaa inşallah bebişin tutunmuştur sana.Kırmızı görmeyelim artıkkkkAllah yardımcımız olsun.Kafayıda yemiyelimde bu gidişle :))
selamin aleykum sitede dolaniyodum yazilarinizi okudum allahim herkesin gönlune göre versin insallah ben 1 senedir calismalara devam ediyoruz cocuk sahibi olamadim her ay husranla geciyor yarin adetimin ilk gunu bi sorum olucak insallah cvplarsiniz yumurtlama gununu nasip hesap etmem lazim mesela benim adetim her ay deyisiyor gunleri gecen ay 30 da oldum ondan önceki ay 1 de oldum yardimci olursaniz sevinirim
kızlar göğüslerime baktım aynadan ve inanamadım damarlarım çıkmış.biraz evvel uzanıyordum aniden aklıma bişey geldi ve yerimden kalktım öyle bi kramp girdiki sol kasığıma çığlık atmışım.Yarın kesin kan testi yaptırıcam karar verdim.Beklemek zor varsada yoksada bileyim.Dua edin bana lütfen dualarınıza ihtiyacım var.yarın sonucu alır almaz haberini veririm sizlere
inşallah vardır canım ama çok düşünmemeye çalış, gerçekten vakit de geçmiyor bir türlü ooofff benim yarın adet günüm bende de saatler geçmiyor
Canım ne güzel işte 1 günn ... hamiş olursunda inşallhh adet olmazsın.... :)
canım ben henuz almadım kısemtse yarın alacam ama ben yuzde 99 emının gıbıyım hamıle olmadığıma yarın gelır benım adetım testten önceCok istiyirm cocugum olsun. Belkide psikolojikte olabilir o belirtiler haklisin ama sabirsizlaniyirm test yapmak icin :) ama biz aslinda daha bu ay basladik cocuk calismalarina ben 8 ay vajinismus sikintisi cektim bide. Simdi korkuyorm birde cocuk sikintisi cekmiyimrabbim herkese nasip etsin ins. Her namazda dua ediyirum. Sizin test sonucunuz ne cikti?..
guzelım en ıyısı kan testı.. bu belırtılere cok takılmayın derım ben :26::26::26:Merhaba ben temmuz 3 de adet gordun ve bugun yani 30 temmuz son gunumdu yaklasik 1 haftadir kabizlik mide agri kabizlik midem cok karisik karnim belim cok agriyor ve bas donmesi goz karartim var 10 aydir her ay husrana ugruyorum cok uzuluyorum
bugun test yaptim saatler sonra cok silik olsada 2 cizgiyi gordun bende hamile olabilirmiyim acaba
valla herzaman sölıyom sanada sölıcem belırtılerın yuzde 99u psikolojık.. ben ılk aylarda bebek calışırken gögülerım kocaman olmuştu. kesın dedım hamıleyım ama değildim adet olunca klendılığınden ındırler dokunamadım bıle. umudunuzu kırmak ıcın demıyorum sadece cok umutlanıp husrana uğramayın dıye dıyorum. doktor hamılesın dıyene kadar akısına bırakın boşverın.. ben bugun kanda test yaptırdım sırf doktor dedığı ıcın hamıle olduğumu bıle sanmıyorum.. ınan öyleysem adet sancım bıle yok hıç bısey yokyaa arkadaşlar hani annenin göğsünde süt dolarda sızlar yaa göğüslerim aynı öyle sızlıyorrr. Bu ay çok ümitliyim hiç böyle olmamıştı.Aklımdan bir dakika olsun çıkmıyor.5 günüm kaldı zamanda geçmiyo( test alsam biliyorum ki çıkmayacak daha erken.karnım şiş.inanırmısınız dışarıda bile pantolonumun düğmesini açıyorum uzun blüz giyip, sıkıyor.4 aylık gibiyim açlık bi yandan uyku bi yandan.Bugüne kadar hiç böyle düşünmedim aklıma bile gelmedi.ama bu ay ne olduysa kafamdan çıkmıyor.Kafamdan çıksa göğsüm sızladığı an yine aklıma geliyor.off offf.bebiş varsa herşeye değer beklemeler sızılar ağrılar.Ama bu kadar belirtiye bu ay hamiş olmazsam bi dahada hamişmiyim diye düşünmem kesinlikle allahım herkesin gönlüne göre versin herkese nasip etsin.çok zorrr beklemek çokkk
selamin aleykum sitede dolaniyodum yazilarinizi okudum allahim herkesin gönlune göre versin insallah ben 1 senedir calismalara devam ediyoruz cocuk sahibi olamadim her ay husranla geciyor yarin adetimin ilk gunu bi sorum olucak insallah cvplarsiniz yumurtlama gununu nasip hesap etmem lazim mesela benim adetim her ay deyisiyor gunleri gecen ay 30 da oldum ondan önceki ay 1 de oldum yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?