"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Canım inşallahh hamilesindir sabırlı olman gerek.... üzülmeni anlıyorum ama üzülerek bi sonuca varılmıyo malesef. bu arada testler ilk yarım saatten sonra gecersiz oluyormuş.benim başıma gelmişti 50 dk sonra 2.cizgiyi görmüştüm silik olarak sonra kayboldu yine. o an çok heyecanlanmıştım ama boşa çıktı. o yüzden ilk 15-20 dk esas almak gerekir bence :). 1 hafta daha olmazsa artık tekrar test alıp denersin yada kan testi. dua et bolbol

Cok tesekkur ederim... Cok dua ediyorum hic biseyi bukadar cok istedigimi hatirlamiyorum cok sabirsizlaniyorum allah isteyen herkesede banada en yakin zamanda nasip eder ins

yaa arkadaşlar hani annenin göğsünde süt dolarda sızlar yaa göğüslerim aynı öyle sızlıyorrr. Bu ay çok ümitliyim hiç böyle olmamıştı.Aklımdan bir dakika olsun çıkmıyor.5 günüm kaldı zamanda geçmiyo ( test alsam biliyorum ki çıkmayacak daha erken.karnım şiş.inanırmısınız dışarıda bile pantolonumun düğmesini açıyorum uzun blüz giyip, sıkıyor.4 aylık gibiyim açlık bi yandan uyku bi yandan.Bugüne kadar hiç böyle düşünmedim aklıma bile gelmedi.ama bu ay ne olduysa kafamdan çıkmıyor.Kafamdan çıksa göğsüm sızladığı an yine aklıma geliyor.off offf.bebiş varsa herşeye değer beklemeler sızılar ağrılar.Ama bu kadar belirtiye bu ay hamiş olmazsam bi dahada hamişmiyim diye düşünmem kesinlikle allahım herkesin gönlüne göre versin herkese nasip etsin.çok zorrr beklemek çokkk

Göğüs belirtin çok benziyo inşallah hamişsindir,, Başka şeylerle uğraş düşünmeye vaktin olmasın yoksa zaman bi türlü gecmez. şurda ne kaldı ki sanki 5 güncük, benim kossskoca 13 günüm var :)..

inşallah vardır canım ama çok düşünmemeye çalış, gerçekten vakit de geçmiyor bir türlü ooofff benim yarın adet günüm bende de saatler geçmiyor

inşallah vardır canım ama çok düşünmemeye çalış, gerçekten vakit de geçmiyor bir türlü ooofff benim yarın adet günüm bende de saatler geçmiyor

canım yaa inşallah bebişin tutunmuştur sana.Kırmızı görmeyelim artıkkkk Allah yardımcımız olsun.Kafayıda yemiyelimde bu gidişle :))

canım yaa inşallah bebişin tutunmuştur sana.Kırmızı görmeyelim artıkkkk Allah yardımcımız olsun.Kafayıda yemiyelimde bu gidişle :))

inşallah canım ya, çok düşünüyorum ben de sivilceler çıktı her tarafımda yüzümde tam 7 sivilce oldu... bu yaşıma kadar hiç çıktığını görmedim bi de çok stres yapmaktan mı acaba

çok stres yaparsan da çıkar cnm.ben ne zaman stres yapsam üzülsem sinirlensem hemen sivilce çıkıyor.bakalım hayırlı beklicez artık..

selamin aleykum sitede dolaniyodum yazilarinizi okudum allahim herkesin gönlune göre versin insallah ben 1 senedir calismalara devam ediyoruz cocuk sahibi olamadim her ay husranla geciyor yarin adetimin ilk gunu bi sorum olucak insallah cvplarsiniz yumurtlama gununu nasip hesap etmem lazim mesela benim adetim her ay deyisiyor gunleri gecen ay 30 da oldum ondan önceki ay 1 de oldum yardimci olursaniz sevinirim

kızlar göğüslerime baktım aynadan ve inanamadım damarlarım çıkmış.biraz evvel uzanıyordum aniden aklıma bişey geldi ve yerimden kalktım öyle bi kramp girdiki sol kasığıma çığlık atmışım.Yarın kesin kan testi yaptırıcam karar verdim.Beklemek zor varsada yoksada bileyim.Dua edin bana lütfen dualarınıza ihtiyacım var.yarın sonucu alır almaz haberini veririm sizlere

ayyyyyy inşallah hamilesindir hadi bakalım dualarımız seninle... sonucu alınca hemen yaz tamam mı?

Son düzenleme:

yumurtlama hesaplama motoru var hamilelik belirtilerine tıklarsan sabit konulardaa.. ama tahmini bişey o.. ovulasyon testi alabilirsin yada ateşini ölçebilirsin.. hem daha kesin olmuş olur..

Bence adet günün bekle ama şuanda yaptırsan kan testinde çıkar sonuçta göğslerinde belirtilerin başlamış.. Dualarımız seninle tatlımm .saberedemezsen yarın testini yaptır ama bizede haber vermeyi unutma :)

arkadaşlar merhaba

ben 21 temmuzda hsg çekirdim. 22 temmuzda ve 27 temmuzda eşimle birlikte olduk. oda 26 sında şehir dışına çıktı. 1 hafta sonra gelecek. 2 ilişkiden sadece 27 temmuz olan yumurtlama dönemime rasgeliyo. benim her ay böyle oluyo. çünkü eşimin işi hep şehirdışında. canım çok sıkılıyo. 2 ay denedik olmadı hsg çekindim bu ay tüpler açıktı, rahim ağzım yapışıkmış açıldı dedi doktor. bu ay kesin hamile kalcan dedi. ama bilmiyo tabi aylin eşiyle 2 kere birlikte olabildi, hatta 1 taneside boş yani

Canim ayni belirtiler bendede var adetimede 4 gun kaldi ins sende bende pozitif sonuclarla karsilasiriz. Rabbim yardimcimiz olsun..

canım ben henuz almadım kısemtse yarın alacam ama ben yuzde 99 emının gıbıyım hamıle olmadığıma yarın gelır benım adetım testten önce allah dualarını kabul etsın ınş
guzelım en ıyısı kan testı.. bu belırtılere cok takılmayın derım ben :26::26::26:
valla herzaman sölıyom sanada sölıcem belırtılerın yuzde 99u psikolojık.. ben ılk aylarda bebek calışırken gögülerım kocaman olmuştu. kesın dedım hamıleyım ama değildim adet olunca klendılığınden ındırler dokunamadım bıle. umudunuzu kırmak ıcın demıyorum sadece cok umutlanıp husrana uğramayın dıye dıyorum. doktor hamılesın dıyene kadar akısına bırakın boşverın.. ben bugun kanda test yaptırdım sırf doktor dedığı ıcın hamıle olduğumu bıle sanmıyorum.. ınan öyleysem adet sancım bıle yok hıç bısey yok:26::26::26::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…