günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz
kızlar bu folik asite nasıl başladınızki ben doktorada gitmedim daha ilk denememiz hemen mi başlamak lazımdı(
Bana arkadaşım söylemişti.Netten de çok araştırdım canım.İşyeri hekimine de sordum başla dedi.Hemen gidip alıverdim.
Sen de bugün almaya başla zuzum
o zaman bat geçsin başlayayım canım sonucu bi alayımda eczaneden gidip direk alacakmıyız kaçlık alacağız nasıl kullanıyorsun canım anlatır mısın
günaydın canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını beterin beteri var
bak bana daha adet bile olamadım üstelik hamile olmamama rağmen
ben ne yapayım(((((((((((((
evet baktı negatifti canım hem kan hem idrar ama adet olamadımCanım sen hamile olmadığına emin misin peki yaa? :26:
Kanda mı bakmıştı doktor?
Canım batın geçmesini bekleme hiç.Beklemen için bi neden yok.Folbiol 5 mg kullanıyorum ben işyeri hekimi onu verdi,kendi doktoruma da söledim tamam dedi.
Günde bi tablet alıyosun.1 kutuda 50 tane var.Fiyatı da 1,5 TL hafta sonu aldım.Bu kadar önemli bi ilaç bu kadar uygun fiyata
Hemen eczaneden alıver tatlım
evet baktı negatifti canım hem kan hem idrar ama adet olamadım
bugün 12 gün oldu gecikeli:18::18::18:
günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz
evet baktı negatifti canım hem kan hem idrar ama adet olamadım
bugün 12 gün oldu gecikeli:18::18::18:
sağol canım hemen alayım bugün.peki hamilelik olursa bırakılıyor mu ilaç
stres yaptığımı düşünmüyorum aklıma getirmemeye çalışıyorumcanım 12 gün çok fazla ya stres mi yaptın acabahiç önc eolmuşmuydu bu kadar fazla
valla kızlar ne doktora gitmek geliyor içimden nede test yapmak moralim çok kötü bozuluyor negatif olduğunu duyuncaTekrar doktora gittin mi tatlım normalde böyle gecikmen oluyomu?
yok zuzu özellikle hamileliğin ilk 3 ayında doktor mutlaka veriyor ilacı,sanırım 3 aylıkken bırakıyosun,emin değilim tam.
Yani çok önemli sakın ihmal etme tamammı canım
Tekrar doktora gittin mi tatlım normalde böyle gecikmen oluyomu?
yok zuzu özellikle hamileliğin ilk 3 ayında doktor mutlaka veriyor ilacı,sanırım 3 aylıkken bırakıyosun,emin değilim tam.
Yani çok önemli sakın ihmal etme tamammı canım
stres yaptığımı düşünmüyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum
bu kadar geciktiğini hatırlamıyorum
en fazla 4,5 gün gecikirdi
valla kızlar ne doktora gitmek geliyor içimden nede test yapmak moralim çok kötü bozuluyor negatif olduğunu duyunca
o endişe gitmemi engelliyor bi nevi
tabi aslına bakarsan adet olacağım diye beklemedeyim
adeti bekliyorum yani
yok canım kafama koydum bugün alacamm kesin başlıyorum akşam:)) sağoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?