"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

günaydın canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını beterin beteri var
bak bana daha adet bile olamadım üstelik hamile olmamama rağmen
ben ne yapayım(((((((((((((

kızlar bu folik asite nasıl başladınızki ben doktorada gitmedim daha ilk denememiz hemen mi başlamak lazımdı (

Bana arkadaşım söylemişti.Netten de çok araştırdım canım.İşyeri hekimine de sordum başla dedi.Hemen gidip alıverdim.
Sen de bugün almaya başla zuzum

Bana arkadaşım söylemişti.Netten de çok araştırdım canım.İşyeri hekimine de sordum başla dedi.Hemen gidip alıverdim.
Sen de bugün almaya başla zuzum

o zaman bat geçsin başlayayım canım sonucu bi alayımda eczaneden gidip direk alacakmıyız kaçlık alacağız nasıl kullanıyorsun canım anlatır mısın

o zaman bat geçsin başlayayım canım sonucu bi alayımda eczaneden gidip direk alacakmıyız kaçlık alacağız nasıl kullanıyorsun canım anlatır mısın

Canım batın geçmesini bekleme hiç.Beklemen için bi neden yok.Folbiol 5 mg kullanıyorum ben işyeri hekimi onu verdi,kendi doktoruma da söledim tamam dedi.
Günde bi tablet alıyosun.1 kutuda 50 tane var.Fiyatı da 1,5 TL hafta sonu aldım.Bu kadar önemli bi ilaç bu kadar uygun fiyata
Hemen eczaneden alıver tatlım

sağol canım hemen alayım bugün.peki hamilelik olursa bırakılıyor mu ilaç

canım yaaa çok üzüldüm ama hakkına hayırlısı böyleymiş demek ki üzülme demek boşa insan üzülüyor işte fakat sabırlı ol böyle güzel bi ayda rabbime dua et hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere..

evet baktı negatifti canım hem kan hem idrar ama adet olamadım
bugün 12 gün oldu gecikeli:18::18::18:

Tekrar doktora gittin mi tatlım normalde böyle gecikmen oluyomu?

sağol canım hemen alayım bugün.peki hamilelik olursa bırakılıyor mu ilaç

yok zuzu özellikle hamileliğin ilk 3 ayında doktor mutlaka veriyor ilacı,sanırım 3 aylıkken bırakıyosun,emin değilim tam.
Yani çok önemli sakın ihmal etme tamammı canım

valla kızlar ne doktora gitmek geliyor içimden nede test yapmak moralim çok kötü bozuluyor negatif olduğunu duyunca
o endişe gitmemi engelliyor bi nevi
tabi aslına bakarsan adet olacağım diye beklemedeyim
adeti bekliyorum yani

yok canım kafama koydum bugün alacamm kesin başlıyorum akşam:)) sağoll

Tahmin ediyorum canım neyse inşallah ya pozitifi ya kırmızıyı görürsün de bu belirsizlik de sinir bozucu.
Ben de geçen sene 10 gün geciktim ama o sıra korunuyodum ve ihtimal vermiyodum.
10 gün sonra kırmızıyı gördüm rahatladım.Bebek olaydı iyiydi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…