kızlar hamileyim bat 3 ağustos tu sabah idrar testi yaptım pozitif hemen hastaneye gittim ve sonuç 245,47 çıktı
vardı canım ama ümitlenmek istemiyordum ilk denemem di bu ay çünkü belirtilerim gögüs uçlarında acıma sağ kasığımda yumurtalama gününden beri ağrı ateş basması ara ara aşırı gaz sık idrara çıkma ve uyku hali ramazandan sanıyordum ama değilmiş.ayyy canım ne güzel bir haber benim bat ta 3 ağustos.belirtiler varmıydı sende ilk denemn mi canım.hayırlı uğurlu olsun inşallah.
inci gözün aydın Allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına olsunkızlar hamileyim bat 3 ağustos tu sabah idrar testi yaptım pozitif hemen hastaneye gittim ve sonuç 245,47 çıktı
canım folicplus günde 3 adet alınıyor.benimde bat a 5gün var test alıp yaptım ama çıkmadı.sanırım bende adet olucakmışım gibi geliyor...bi kaçgün sonra tekrar deniyecem..bende folik plus alıp başladım.günde 3 yazıyor ama ben bir alıyorum.
vardı canım ama ümitlenmek istemiyordum ilk denemem di bu ay çünkü belirtilerim gögüs uçlarında acıma sağ kasığımda yumurtalama gününden beri ağrı ateş basması ara ara aşırı gaz sık idrara çıkma ve uyku hali ramazandan sanıyordum ama değilmiş.
canım folicplus günde 3 adet alınıyor.
günde 1 tane alınanlar farklı mg olmalı.o yüzden sen 3 tane almalısın
vardı canım ama ümitlenmek istemiyordum ilk denemem di bu ay çünkü belirtilerim gögüs uçlarında acıma sağ kasığımda yumurtalama gününden beri ağrı ateş basması ara ara aşırı gaz sık idrara çıkma ve uyku hali ramazandan sanıyordum ama değilmiş.
inci gözün aydın Allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına olsun
ayyy benim de ilk denemem ve bende de göğüs hassasiyeti hariç aynı belirtiler oldu
inşallah o yüzdendir
kızlar hamileyim bat 3 ağustos tu sabah idrar testi yaptım pozitif hemen hastaneye gittim ve sonuç 245,47 çıktı
canım benim alacağım tek kullanılıyor değil mi 5 mg olan
inşallah sendende güzel haberler alırız senind emi ilk denem acaba bende de gögüs hassasiyeti hiç olmadı kasıklarda ağrı oldu ama geçti sonra şu aralalr hiç yok birde çok terleme olmuştu.
günde 1 tane alınan folibiol bende yeni aldım kullanmaya başladım ama 3 gündür içemedim 1.75 TL ye aldım eczaneden doktor reçete etmedi muayene parası falan daha çok para ödersin reçetesiz daha ucuz dedi :)
teşekkürler kızlar bende çok şaşkınım allah hepinize versin inşallah çok değişik duygular içindeyim birazdan paylaşıcam tahlil resmimi de
allmmiirraa naptın bacım ne oldu test?kızlar göğüslerime baktım aynadan ve inanamadım damarlarım çıkmış.biraz evvel uzanıyordum aniden aklıma bişey geldi ve yerimden kalktım öyle bi kramp girdiki sol kasığıma çığlık atmışım.Yarın kesin kan testi yaptırıcam karar verdim.Beklemek zor varsada yoksada bileyim.Dua edin bana lütfen dualarınıza ihtiyacım var.yarın sonucu alır almaz haberini veririm sizlere
vilma senide dört gözle bekliyorum sonucu alır almaz gelirsin inşallah topicecanım ben henuz almadım kısemtse yarın alacam ama ben yuzde 99 emının gıbıyım hamıle olmadığıma yarın gelır benım adetım testten önceallah dualarını kabul etsın ınş
guzelım en ıyısı kan testı.. bu belırtılere cok takılmayın derım ben :26::26::26:
valla herzaman sölıyom sanada sölıcem belırtılerın yuzde 99u psikolojık.. ben ılk aylarda bebek calışırken gögülerım kocaman olmuştu. kesın dedım hamıleyım ama değildim adet olunca klendılığınden ındırler dokunamadım bıle. umudunuzu kırmak ıcın demıyorum sadece cok umutlanıp husrana uğramayın dıye dıyorum. doktor hamılesın dıyene kadar akısına bırakın boşverın.. ben bugun kanda test yaptırdım sırf doktor dedığı ıcın hamıle olduğumu bıle sanmıyorum.. ınan öyleysem adet sancım bıle yok hıç bısey yok:26::26::26::18::18:
sonucu bekliyoruz meraklaGozume uyku girmiyor yarin erkenden kan vericem lutfen banada dua edin hamile olayim hepimiz bu ay guzel haberler aliriz ins
naz bende 2 gündür aynı şeyi düşünüyorum daha temmuz yeni başlamışken açtın bu topici ve temmuz topicinden daha çok sayfamız var ki ağustosa girmedik bile :)ağustosa 1 gün var kızlar :))) 30 gün geçti ha :))) 1 gün sonra sayfamız bianda çoğalck :)))
hadi hayırlı haberler müjdeli haberler almaya başlaycğz inşallahh :)))
hepinize dua edyrm rabbim enkısa zamanda hayırlı müjdeli haberler vermyi nasip etsn hepimize....
günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz
canım bence senin testi yineleme vaktin geldievet baktı negatifti canım hem kan hem idrar ama adet olamadım
bugün 12 gün oldu gecikeli:18::18::18:
sen ciddi misin:18::18::18::18: yapayım mı??????allmmiirraa naptın bacım ne oldu test?
vilma senide dört gözle bekliyorum sonucu alır almaz gelirsin inşallah topice
sonucu bekliyoruz merakla
naz bende 2 gündür aynı şeyi düşünüyorum daha temmuz yeni başlamışken açtın bu topici ve temmuz topicinden daha çok sayfamız var ki ağustosa girmedik bile :)
canım beniiiiiim nolur üzme kendini halini tahmin edebiliyorum ama sıkmamaya çalış canını olacak elbet sabırlı olmaya çalış çokta üzüldüm okuyunca ama hayırlısı buymuş demekki
canım bence senin testi yineleme vaktin geldi
günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz
kırmızılar geldiinşallah bi sonraki ay
sen ciddi misin:18::18::18::18: yapayım mı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?