"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar folik asit kullanıomusunuz?

bir de kaan kocatepenin bir yazısında okudum... hamileliklerin bir kısmı olumsuz/sağlıksız olduğundan adetle birlikte atılıomuş bu nedenle diyor ki mecbur kalmadıkça adetiniz gecikmeden test yapmayın bu psikolojinizin bozulmasına ve sizi strese sokacağı için yeni ve sağlıklı gebeliğin oluşmasına engel olabilir haklı aslında

herkezde aynı belirtiler bendede var ama adetime 5 gün var.birde karnım çok geriliyor bugün evi süpürürken karnıma sancı girdi ve gerildi.test aldım yarın deniyecem...

Son düzenleme:
evet canım tam 1 hafta oldu başlayalı... Nature's Bounty folik asit aldım 400 mg ya sen?

ben de folic plus kullanıorum içinde d vitamini ve kalsiyum da var... 9 temmuzda regl olmuştum ozamandan beri kullanıorum doktor bir ay öncesinden başla demişti...

bu arada ben gebelik öncesi kontrole gittiğimde smear testi,kan sayımı, troit, toksoplazma ve rubella testleri yaptırdım, doktor önermişti... sizlerden yaptıran var mı?

bir de folik asit bebeğin sinir sistemi gelişimi için çok önemliymiş doktor öyle demişti... folik asit eksiliği bir çok hastalığa sebep olabiliomuş bebekte

Gozume uyku girmiyor yarin erkenden kan vericem lutfen banada dua edin hamile olayim hepimiz bu ay guzel haberler aliriz ins

Ben doktora gittimm ne yapmam gerek diye.. doktor beni azarladı nerdeyse . Git 3 ay dene olmazsa gelirsin dedi. bende gittiğim gibi geri döndümm hicbişey demedi niye geldiğime anlam veremedi sanırım o yüzden ben hicbişey kullanmıyorum demir hapım vardı onu kullanıyorum

ağustosa 1 gün var kızlar :))) 30 gün geçti ha :))) 1 gün sonra sayfamız bianda çoğalck :)))

hadi hayırlı haberler müjdeli haberler almaya başlaycğz inşallahh :)))

hepinize dua edyrm rabbim enkısa zamanda hayırlı müjdeli haberler vermyi nasip etsn hepimize....

iyi dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar.umarım umutlarımız kırılmaz.Ama yapacak bişey yok allah hayrlısını versin.eninde sonunda öğreneceğim en azından hemen öğreneyim.

günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz

Ayy canım yaa hayırlısı olsun inşallah bebeğin en hayırlı zamanda ve en yakın zamanda gelir.
Bende bazı belirtiler vardı ama şu an hiçbi belirti kalmadı turp gibiyim.İlk aydan havlu atıcam mı ne..
Bat 7 ağustos beklemeye devam :26:

canım çok üzüldüm üzülmede ağlamada bu ay kafanda sil ve sakin bir şekilde yoluna bak hep stres yapıyoruz ondan böyle umudunu yitirme inşallah olacak.
benimde bat a az kaldı ama hiçbir belirti yok

günaydın lilyum ben folbiol kullanıyorum 2 ay doldu.gebelikten önce 2-3 ay kullanımı bebekte anormalileri yüzde 80 önlüyormuş.
O yüzden doktorlar şiddetle tavsiye ediyolar.

Aynı testleri ben de geçen ay sonu yaptırmıştım canım.Sadece prolaktin 36 çıktı ama doktor üzerinde pek durmadı ilaç verilebilir deyip geçti.
Eğer bu ay hamilelik olmazsa prolaktin için ilaç kullanıp yola devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…